παρακαλώ περιμένετε...

oxi allo karvounoooo

  • felis @ 11.06.2010 15:19
    fireworks νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος στο σχολιο για την γραμματοσειρα!!!!! ο καθενας εκφραζεται με οτι γραμματα 8ελει. λοιπον.. η αληθεια ειναι οτι αν απο την αρχη εχεις αυτα τα θεματα καλυτερα αστο.. βεβαια οι ιχ8υς λενε οτι ταιριαζουν με λεωντες αλλα εγω σαν λεων δεν τους παω μια!!!!!!
  • felis @ 11.06.2010 15:28
    βασικα υπερβολικη!! τωρα ειδα οτι εισαι γυναικα!! sorry!!
  • liontarakimou @ 11.06.2010 15:43
    8a simfoniso me tin fetis... lene pos mas teriazoun ta psarakia...
     
    alla oute k egw exw kali sxesi sini8os me tous ix8us.prwtimw pio zesta  k sta8era atoma.
  • felis @ 11.06.2010 15:57
    χαχαχαχαχα!!!!! σε παω τρελα!!!!!!!!!!! εισαι οπωσ μια φιλη μου παρθενος κι αυτη!!!!! ευχαριστω για την διορ8ωση!!!! οσο υπαρχουν παρθενοι η ελληνικη γλωσσα δεν παθαινει τιποτα!!!!!!!!
  • felis @ 11.06.2010 16:09
    νομιζω οτι στους περισσοτερους ελληνες αρεσει η γλωσσα τους απλα νομιζς οτι γινεται για λογουσ ευκολιας ολο αυτο.. εμενα δεν με απασχολει να γραφει καποιος με λατινικους χαρακτηρες αρκει να φαινεται η σςστη ορθογραφια. δλδ να μην τα γραφουν ολα με ι και ο!!!!!!  ειναι λιγο και 8εμα ζωδιου.. σας αρεσει η γνωση γενικα και γινεστε λιγο επικριτικοι μερικες φορες αλλα τα λετε για καλο και οχι με κακια.. ετσι δεν ειναι?
  • felis @ 11.06.2010 17:53
     δεν μπορω να πω οτι δεν εχεις δικιο.. αλλα σε ολα υπαρχει εξελιξη.. ακομα και στην γλωσσα.. οι λεξεις υπαρχουν ομως και ειναι εκει για να τις χρησιμποιησει ο καθενας αμα θελει.. και να τις μελετησει και γενικα... τελος παντων.. αυτα ειχα να πω.. να σαι καλα
  • flamescreen73 @ 11.06.2010 20:05
    Λοιπόν, θα σου πώ, αν και Ταυρος, έχω background στον Ιχθυ.
    Οταν γουστάρεις ξιφία ή ζαργανα, πρέπει να έχεις υπόψιν σου, κυρίως ένα πράγμα.
    Αφού είναι ψάρια, θα είναι και ευμετάβλητα αλλα και με επιθυμία να προσαρμόζονται στα πέριξ τους.
     
    Συνεπώς τι κάνεις για να μην μεταβάλλονται συνεχώς...
    Είσαι σταθερή-σταθερός, και τους χτυπάς στο κεφάλι με τις απόψεις σου, ΜΙΑ φορά και μόνο.
    "Αυτός/η είμαι, αν γουστάρεις, αλλιώς τη βόλτα σου, και σε όποιον αρέσουμε"
     
    Εαν δεν το κάνεις αυτό και είσαι ελαστική/ελαστικός, ο Ιχθύς θα γίνει ακόμη πιο ελαστικός.
    γιατι αυτό είναι το χαρακτηριστικό τους...είναι εύπλαστοι και προσαρμόσιμοι, άρα για να είστε οκ, θα πρεπει να είναι ο άλλος σταθερός και σχετικά απόλυτος. Να ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται.
     
    Το χειρότερο για Ιχθύες είναι να απαιτείς σταθερότητα και να ελίσσεσαι/μεταβάλλεσαι και εσύ. Θα τα παίξουν, στάνταρ, γιατί δεν θα ξέρουν τι πραγματικά ζητάς.
  • crow @ 11.06.2010 20:53
    Για αρχή θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που μου γράψατε τα σχόλια σας όποια και αν ήταν αυτά.Όσον αφορά τη γραμματοσειρά νομίζω ότι μάλλον ήταν κάτι δευτερεύον καθότι το θέμα είναι η επικοινωνία και όχι ο τρόπος.Τελος πάντων δεκτό και σεβαστό το σχόλιο. Ταιριάζουμε με Ιχθύες αλλά μάλλον απέχουμε στον τρόπο επικοινωνίας τι να πω..
  • Gourounaki @ 11.06.2010 22:40
    ΚΑΡΜΙΚΑ ΖΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΨΗ.ΚΑΙ ΚΑΡΜΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.
  • omg @ 12.06.2010 01:24
    Λέων και Ιχθείς!Αν  βγάλεις άκρη,πες μου σε παρακαλώ κι εμέναΕκτός του ότι όσοι έχω μέχρι τώρα γνωρίσει,ουδόλως διαθέτουν τον φημισμένο τους συναισθηματισμό,και είναι και δειλοί και παρτάκηδες συν τοις άλλοις,..αυτήν την εποχή για πρώτη φορά έχω..προσωπικό θέμα μ'έκπρόσωπο.Που δεν το βλέπω,αλλά να χουμε κάτι να λέμε,βρε αδελφέ!Α!Είναι και ελαφρώς μελαγχολικοί,νομιζω.Ή το παιζουν!Επιτυχώς..
  • crow @ 12.06.2010 10:34
    Είναι απιστευτο οτι αυτη η μεταβλητοτητα ειναι τοσο χαρακτηριστικη σε αυτο το ζωδιο.Ποσο συμφωνω στο οτι ειναι παρτακηδες αν και συναισθηματικοι.Παρολα αυτα ο συναισθηματισμος τους μπορει να χαθει καθως η κρισης αδιαφοριας για σενα κ η απομονωση του μπορει να πληγωσει πολυ εστω και αθελα του.
    Όσον αφορά με την επικοινωνια υπαρχουν στιγμες που θα συνεννοουμαστε χωρις λογια,αλλες παλι φορες απεχουμε πληρως.
    αν και δυναμικος ο λεων στην τελικη πληγωνεται νομιζω περισσοτερο απο αυτη τη μεταπτωση και την ανασφαλεια αν ο αλλος απλα κανει πλακα η οντως αισθανεται..
    λετε να ειναι ομως εξαιρεση??
    ποσες να είναι οι πιθανοτητες??
  • crow @ 12.06.2010 10:36
    στο  κατω μηνυμα συγγνωμη για η κρισης λαθακι ορθογραφικο:O

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...