παρακαλώ περιμένετε...

ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΟΣΚΟΠΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΓΙΑ ΤΟΝ Κο ΠΑΝΟΠΟΥΛΟ)

  • popo @ 24.04.2010 14:15
    Οπα, εγώ δεν είμαι o moderator... ούτε είμαι επαγγελματίας αστρολόγος. Το ζωδιο μου διαβάζω και λίγο από την βιβλιοθήκη.
    Έχω όμως μάθει πως ο ωροσκόπος είναι το άστρο που ανατέλει την στιγμή που γεννηθήκε  κάποιος. Άρα δεν έχει να κάνει με το που μένει....
    Συγνώμη κύριε Πανόπουλε που πήρα την σειράς.
  • flamescreen73 @ 24.04.2010 14:25
    Πιθανόν το πάει στα προοδευμένα αυτή, που θα είχε ρόλο το που μένει τώρα, έχω την εντύπωση. Απο ότι γνωρίζω δεν δέχονται όλοι οι αστρολόγοι τα προοδευμένα όμως. Πολλοί(οι περισσότεροι) θεωρούν ότι η επιρροή των "επι της γεννήσεως" στοιχείων θα είναι πάντα μεγαλύτερη απο ότι η πορεία στο χρόνο.
  • astropet @ 24.04.2010 22:28
    Αυτό που λες είναι το relocation/relocated chart. Μπορείς να φτιάξεις τον χάρτη αυτόν δωρεάν στο Internet σε κάποια sites.
    Τώρα, αν πιστεύουμε ότι υπάρχει λόγος που έχουμε τον συγκεκριμένο γενέθλιο χάρτη και δεν είναι τυχαίος ο τόπος που γεννηθήκαμε, ο γενέθλιος χάρτης μας μας ακολουθεί μια ζωή, όπου κι αν πάμε. Εκείνο όμως που φαίνεται να έχει ενδιαφέρον σε περίπτωση αλλαγής χώρας είναι η οικοθεσία (γιατί οι πλανητικές μας θέσεις παραμένουν οι ίδιες). Μπορούμε να εξετάσουμε δηλαδή αν η αλλαγή οίκου σε έναν πλανήτη τον αποδυναμώνει ή τον ισχυροποιεί στο συγκεκριμένο μέρος που βρισκόμαστε.
     
  • Legal Beagle @ 30.04.2010 15:36
    Gia afto zitisa ti voitheia tou Panopoulou,os expert...alla kofevei kai apanta se email gia Hliakes kai Seliniakes ekleipseis pou ta ehoume akousei apeires fores apo pollous.
    Aporo me ti kritiria apanta sta emails....
    As egrafe ena shetiko arthro at least!
     
    Ohi, den anaferomai se proodeftika oroskopia kai nai,thelo perissoteres plirofories gia ta relocation charts.
    An mas akolouthouse o genthlios hartis mia zoi ,etsi apla,tote as mou exigisei kapoios pos einai dynaton,otan kapoios einai pamftohos stin Ellada kai metanastevei, na ginetai pamploutos sto exoteriko....i kai to antitheto.kok
  • astropet @ 30.04.2010 16:14
    E λοιπόν, με έχει προβληματίσει αρκετά το θέμα αυτών των παντελώς αδικαιολόγητων παραπόνων. Κατανοώ το ότι να ανεβάζεις ένα ποστ και να μην απαντά κανένας σε κάνει να αισθάνεσαι λίγο σαν το παιδί που δεν το παίζουν τα άλλα παιδάκια, αλλά επειδή εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με βρέφη, αναζήτησα άλλες εξηγήσεις. Εκτός από το προφανές, ότι δηλαδή υπάρχει γενικότερη έλλειψη καλών τρόπων, κατέληξα στα εξής:
    1) Δεν είναι ότι απαντάμε λίγο, αλλά ότι απαντάμε ΠΟΛΥ. Όχι μόνο ο Γιώργος Πανόπουλος και οι λοιποί υπεύθυνοι, αλλά όλοι μας, που ό,τι ξέρουμε το μοιραζόμαστε με τους άλλους, άλλος περισσότερο άλλος λιγότερο. Έχει δημιουργηθεί δηλαδή μία πεποίθηση τύπου, ελάτε στο stardome και θα λυθούν όλες οι απορίες σας! Στο stardome σερβίρεται έτοιμο φαί! Κι αντί για ευχαριστώ, διαβάζουμε αυτές τις απρέπειες που διαβάζουμε.
    2) Έχει δημιουργηθεί μια γενιά που μεγάλωσε με το Ίντερνετ και έχει εθιστεί στο ΔΩΡΕΑΝ. Δωρεάν μουσική, δωρεάν σινεμά, δωρεάν εφημερίδες, δωρεάν εγκυκλοπαίδειες, άρα και δωρεάν αστρολογία. Το ότι κάποιος πρέπει να πληρώσει για υπηρεσίες άλλων ή να κοπιάσει για κάτι, είναι πλέον παρωχημένη αντίληψη.
     
    Legal Beagle, θα μπορούσα να κάνω συζήτηση μαζί σας για το ερώτημα που θέσατε, αλλά είναι τέτοιο το θράσος σας, που δεν πρόκειται να το κάνω.
  • Legal Beagle @ 04.05.2010 00:56
    Den peirazei...As moirazeste ti gnosi sas me aftous pou tyghanoun tis egkrisis sas. Afta einai ta kritiria sas.
     
    Profanos,opos katalavaino ti gnosi sas ti dinete mono meta amoivis i pros thyra(kinigi) pelaton meso aftou tou site .Dikaioma sas!
     
    Etsi gia na enimerothoun kai oi ypoloipoi hristes pou ekfrazoun tin idia aporia me emena.
     
    Yparhoun kai allou portokalies pou kanoun portokalia i allios oudeis anantikatastatos....To Internet einai afthono, o amoivaia allilegii perissevei kai, min xehnate: zoume stin epohi tou Ydrohoou hahhaha
    Kai to Xidi kanei kalo sta nevrakia!
  • astropet @ 04.05.2010 06:35
    Legal Beagle, εσείς με πληρώσατε και σας απάντησα για το relocation chart; Όχι βέβαια. Όπως και δεν με πλήρωσε ποτέ κανένας από όλους αυτούς στους οποίους απάντησα τα τρία χρόνια που είμαι μέλος στο stardome. Άρα ο ισχυρισμός σας καταρρίπτεται από μόνος του.
     
    Εκείνο που δεν καταλαβαίνετε ή κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε για να καλύψετε την αισχρή συμπεριφορά σας, είναι πώς μόνο η πληρωμή γεννά υποχρέωση. Και την ανέφερα γιατί μόνο τότε θα ήταν δικαιολογημένη η αγανάκτησή σας. Σε καμία άλλη περίπτωση. Ακόμα κι ένας ζητιάνος στον δρόμο δεν ορμάει να πιάσει από τον λαιμό τον περαστικό που δεν του έδωσε τίποτα. Γιατί αναγνωρίζει ότι ο άλλος δεν έχει καμία ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.  Σύμφωνα με τα λεγόμενά σας, έτσι θα έπρεπε να συμβαίνει στην εποχή του Υδροχόου, να κυριαρχήσει δηλαδή η ασέβεια, το τζαμπατζιλίκι και ο παρασιτισμός, που εσείς τα θεωρείτε προφανώς προτερήματα.
     
    Εύχομαι στα άλλα sites που θα πάτε να ζητήσετε "αλληλεγγύη" να μην κολλήσετε σαν βδέλλα και φροντίστε να κρύψετε το αληθινό σας πρόσωπο, που είναι αποκρουστικό.
  • Gourounaki @ 04.05.2010 09:45
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΚΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. ΚΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΔΗΜΙΑ Η ΑΓΕΝΙΑ ΚΙ Η ΑΠΑΙΤΗΣΗ,ΕΠΙΔΗΜΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
  • dimi84kara @ 04.05.2010 11:53
     
    πηγαινει κανεις τσαμπα σε ψυχολογο, αναπτυξιολογο, συμβουλο, καθηγητη, κομμωτη με την απαιτηση
    "ηρθα κεραστε με "!!! ???
    αν φτανει το κομποδεμα πληρωνεις και απαιτεις..
    αν δε φτανει οτι μπορεις!!!
  • dimi84kara @ 04.05.2010 12:50
    προφανως το συγκεκριμενο μελος ενιωσε αδικια για καποιο λογο.....
    αλλα αν εισαι πιο αντικειμενικος θα δεις οτι δεν αξιζει να παιρνεις προσωπικα καταστασεις γιατι και να παρεις απαντηση σε μια ερωτηση υπαρχουν χιλιαδες αλλες.....
    οποτε ετσι και αλλιως πρεπει να το ψαξεις μονος σου..
    ή αν δε τη παλευεις ,θες τον προσωπικο σ αστρολογο!!!
    γιαυτο δεν πολυκανω και ποστ.....
    ειναι τοσα....

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...