παρακαλώ περιμένετε...

SHE WORKS HARD FOR THE MONEY....!!

  • newflame @ 20.04.2010 15:24
    η μόνη άμυνα στα όσα περιγράφεις είναι ο...επαγγελματισμός. Κάνε τη δουλειά σου όσο πιο καλά μπορείς, μη σχολιάζεις συναδέλφους εν απουσία τους (όσο και να σε προκαλούν να πάρεις θέση κάποιοι επιτήδειοι!!!!), μίλα με παρρησία όταν υπάρχουν στοιχεία και περιορίσου μόνο στα γεγονότα (όχι σε προσωπικές εντυπώσεις και εκτιμήσεις).
    Όπου και εάν εργάστηκα συνάντησα όλα όσα περιγράφεις. Τα παθήματα έγιναν πολύτιμα μαθήματα:
    1. Φυλάξου απ' όποιον προσπαθεί "καλοπροαίρετα" να σε προειδοποιήσει για κάποιους συναδέλφους.
    2. Όποιος σχολιάζει μπροστά μου συνάδελφο εν απουσία του, αργά ή γρήγορα θα σχολιάσει και μένα. Δεν κάνω λοιπόν ότι δεν θέλω να μου κάνουν.
    3. Δεν μεταφέρω σχόλια τρίτων και φροντίζω να διαμορφώνω προσωπική άποψη για τα γεγονότα διασταυρώνοντας τις πληροφορίες.
    4. Μένω στα γεγονότα και εάν χρειαστεί να εκφέρω προσωπική άποψη για κάποιον μιλώ σαν να ήταν παρών και ο ενδιαφερόμενος.
    5. Όταν εξαντλήσω την υπομονή μου και όλα τα παραπάνω δεν θα διστάσω να έρθω σε αντιπαράθεση ως έσχατο όπλο στις ίντριγκες και τα ανυπόστατα ψέματα.
    ... Αν πάλι... παρεκκλίνω από τις παραπάνω αρχές μου..είμαι διατεθειμένη να ζητήσω συγνώμη και να επανορθώσω εάν έχω σφάλει.
     
    ΥΣ: δεν υπάρχουν αποτελεσματικά όπλα απέναντι στις ίντριγκες κι αυτό διότι ποτέ δεν μπορείς να βρεις ποιός τις υποκινεί. Η μόνη άμυνη είναι η συνέπεια και η αξιοπρέπεια...
    όπως λένε και στον τόπο μου  "ta xer@ sk..t.. ston toixo den kollane!" έτσι και τα ανυπόστατα ψέματα. Εάν δεν εμπλακείς ...μακροπρόθεσμα βγαίνεις κερδισμένος..

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...