παρακαλώ περιμένετε...

lewn me tauro!!

  • flamescreen73 @ 15.04.2010 18:39
    Παλι ρε ζώδια? ...γυναίκες... 
    Βαλε κάτω τον άλλο δωσε του ένα φιλί, μπές μέσα στο μυαλό του, ρούφηξε το - ξέχνα τα χαζοζωδια, άνθρωποι είσαστε γαμωτο μου. Μην περιμένεις να χωρίσετε για να γίνουν όλα αυτά.
     
    Τέλος πάντων, καταλαβαίνω απο που προέρχεστε και σεις. Αλλα τσαντίζομαι με αυτά, συγνώμη.
     
    Να σε βοηθήσω λίγο? Ο άνθρωπος είναι περίπου ένα μαθηματικό πρόβλημα. Σου βάζει ο άλλος μια εξίσωση με 7 αγνώστους και εσύ πρέπει να τη λύσεις. Ρωτάς σε ενα φόρουμ και σου λ'ενε διάφορα αλλα και αυτοί στο ψάξιμο είναι, η δική τους εξίσωση μπορεί να έχει 5 αγνώστους η 9 και το αποτέλεσμα να διαφέρει.
     
    Το πιο πιθανό είναι να μπερδευτείς περισσότερο. Κανονικά θα σου έλεγα να ρωτήσεις στην πηγή, αλλά μάλλον μαμακίζεται και δεν θέλει να σου μιλήσει για την ώρα. Περίμενε λίγο μήπως και θελήσει, τι να σου πω.
     
    Εγω ποτε μου δεν κατάλαβα γιατι δεν μιλάνε οι άνθρωποι να πούνε τουλάχιστον ένα "δε σου μιλάω γιατι εισαι μαμακας και μη μου ξαναμιλήσεις" σταράτα πράγματα, ξηγημένα.
  • sixamenhkampia @ 15.04.2010 18:53
    nai den exeis adiko...k mallon prospathw egw akoma gia kati pou exei teleiwsei...
     
     
    an mporei kapoios na teleiwsei etsi grigora kapoia katastasi...tha ta kataferw k egw!!
  • sundyskg @ 16.04.2010 15:02
    Apolyto dikio exei o flamescreen73, akolou8hse th symvoulh tou.
    Allwste & sy h idia teleiwneis me thn ataka pou mas xarakthrizei "tha ta kataferw & gw!"
  • flamescreen73 @ 17.04.2010 20:55
    Ξερεις τι θυμόμουνα πριν? Ηθελα μια λιονταρίνα που λες, μου είχε πει δεν είχε σχέση ("δεν έχω συντρυφο! Μόνη μου είμαι!" Ηταν τα ακριβή λόγια της) Τελικά είχε και παραείχε σύντρυφο (έναν G. Kritiko)και μάλιστα και αρκετά πριν το μάθω. Οταν το έμαθα, την ίδια μέρα εκείνος μου έκανε και τον έξυπνο απο πάνω, της είπε  "Πόσες φορές πρέπει μα σου αποδείξω ότι σε πιάνουν  αδιάβαστη?". Δεν ξέρω να σου πω γιατι το είπε αυτό, ήθελε να της παινευτεί? Ηταν ανασφαλής?(Δεν θα έπρεπε εφόσον την είχε). Δεν ήξερε ότι αυτή γνώριζε πως την ήθελα? 
    Δεν είμαι σίγουρος, είχα πληγωθεί όμως τόσο πολύ εκείνη τη νύχτα, δεν το έχω ξεχάσει ακόμη, να θέλεις να το παίξεις κουλ για να μη δείξεις πόσο στεναχωρήθηκες και να σου τη λένε και απο πάνω? Δεν υπάρχουν και πολύ χειρότερα πράγματα, είχα σπάσει σε μυριάδες κομμάτια μέσα μου δεν ήξερα τι να κάνω και πως να φερθώ - αβάσταχτη πληγή μέχρι να ρεγουλάρω κάπως. Σεβάστηκα βέβαια το χώρο της(δεν ξέρω αν θα έπρεπε σκεπτόμενος πίσω, αλλα ότι έγινε-έγινε πια.) και ήταν ακόμη πιο δύσκολο.
     
    Δεν της το είπα βέβαια όπως και το ότι την πρώτη φορά που είχα πάει να τη δω στη Βέροια το πρώτο πράγμα που έπιασε το μάτι μου εκτός απο το τζήν της ήταν μια στάμπα με το πρόσωπο της Βικτώριας πάνω στο μπλουζάκι της(προχω γούστα). Που να χαμογελάσεις εκεί, ήθελα τόσο πολύ να δείξω τη στεναχώρεια μου και απλά να φύγω. Αλλα κρατήθηκα. Ηθελα να δω τι σκέφτεται. 
     
    Τέλος πάντων αυτή τώρα θέλει ή είναι με έναν καλλιεργητή Κράνων(μεταξύ άλλων? Αποκλειστικά? - ιδέα δεν έχω - και αυτόν τον κρύβει, ενω κάνει μπαμ), αλλά ήθελα να καταδείξω απλώς πως μερικές φορές απλώς γίνονται πολύ κακοί συνδυασμοί στα γεγονότα με τρόπο απρόβλεπτο και συχνά ανεπιθύμητο.
     
    Αν και δεν μπορω να εμπιστευτώ πλήρως τα λιοντάρια είναι η αλήθεια, τα θεωρώ ανειλικρινή πάρα πολύ(κάποιος που θέλει να ωραιοποιήσει τα πράγματα μπορεί να πει και προστατευτικά φαντάζομαι, αλλά εγώ δεν το έχω βιώσει έτσι), δες μήπως απλώς είσαι θύμα κακών συγκυριών.
  • Pourekka @ 18.04.2010 16:09
    flamescreen... δεν πιστεύω ότι είμαστε ανειλικρινείς... Τουναντίον. Πάντως όταν μια λιονταρίνα λέει έτσι ευθαρσώς ότι δεν είναι με κάποιον, σημαίνει ότι θέλει πολύ να φύγει από τη σχέση που έχει τώρα και θέλει μαζί σου να δοκιμάσει. Αλλά αν το πει έτσι, προφανώς ο άλλος θα φύγει.... Δεν αντέχεται η ειλικρίνεια...
    Για μένα λάθος σου, που δεν επέμεινες...
     
    Για σχέση Ταύρου-Λέοντα μπορώ να σας πω πάρα πολλά...
    Θεωρώ πάντως ότι εαν παραμερίσουν εγωισμούς... θα είναι πολύ ταιριστό ζευγάρι. Θεωρώ ότι έχουν ίδιες αξίες και στόχους. Η περηφάνια του Λέοντα και το πείσμα του Ταύρου είναι που τους χαλάνε... Αυτά πρέπει να επιλύσουν.
     
    Πάντως στην ερώτησή σου, σχετικά με το εαν ένας Ταύρος ξεγράφει... ΠΟΤΕ. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε έχει ξεγράψει. Τον εαυτό του προφυλάσσει και δεν απαντάει και δεν σου μιλάει. Έχει πληγωθεί. Εάν του αποδείξεις ότι όντως ενδιαφέρεσαι θα επιστρέψει. Αλλά θέλει υπομονή. Την έχεις???
  • flamescreen73 @ 19.04.2010 13:40
    Pourekka, δικαιολογίες πολλές και για το δικό μου φέρσιμο και για το δικό της...αλλά δεν παύουν να είναι δικαιολογίες. Η κατάληξη παραμένει ότι δεν είμαι με έναν άνθρωπο που ήθελα να είμαι μαζί του πάρα πολύ.
     
    Προσπάθησα πάντως, παρότι είχα και λάθος αντιδράσεις επειδή δεν ήξερα τι μου γινόταν για κάποιο διάστημα(οχι ότι δικαιολογούμαι, θα ήταν λάθος αυτό, εξάλλου και προγενέστερες προσεγγίσεις μου σε αυτην είχαν επίσης λάθη, δεν μπορώ να το αρνηθώ). Μου δημιούργησε αμφιβολίες για τις προθέσεις της εκείνη η μέρα πάντως. Αυτό είχε γίνει μέσα κάποιου Απριλίου, και μετά απο λίγους μήνες, αρχές Σεπτεμβρίου εκείνης της χρονιάς μου είπε κάτι που θα μπορούσε να είναι και κάλεσμα, αλλα δεν το δέχτηκα γιατι δεν το ήθελα έτσι και στο μεταξύ είχαν δει πολλά τα μάτια μου για να την πιστέψω.
     
    Ηταν και το ότι με άφηνε να την πλησιάσω λίγο, περίμενε καμμιά ωρίτσα να δει τι ακριβως θα κάνω και μετά μου έκλεινε την πόρτα στα μούτρα και άντε να προσπαθώ για καιρό ξανά(μηνες κάποιες φορές). Πιθανόν το έβλεπε όλο αυτό σαν παιχνίδι και οι άλλοι γύρω της ήταν οι πραγματικές της επιδιώξεις. Εξάλου αυτή όποιον ήθελε πραγματικά τον κυνήγαγε η ίδια(τον καλλιεργητή κράνων, τον κυνήγησε άγρια και εδω μέσα πάντως απο ότι κατάλαβα).
     
    Αναγκάστηκα να ζητήσω γνώμες εξωτερικές γιατι θεώρησα τη σκέψη μου θολωμένη. Μου είπαν ότι μάλλον με δουλεύει τελικά γιατι δεν μπορεί άν ενδιαφέρεται για σένα κάποιος να φέρεται έτσι. Εχω σκεφτεί ότι μάλλον με χρησιμοποίησε για να έχει πρόσβαση στους άλλους, να τους κάνει να ζηλέψουν και αποφάσισα ότι δεν θέλω να της το ξαναδώσω αυτό το δικαίωμα(που ενισχύεται σαν άποψη και απο αυτό που μου είπε μια παραμονή Πρωτοχρονιάς για τον πρώην της που τα είχαν 4 χρόνια λίγο πριν ευχηθεί σε αυτόν πρώτα-πρώτα για τη νέα χρονιά).
     
    Είχα κουραστεί και απο τις άκαρπες προσπάθειες μου, να μου δίνει πάντα λίγο έδαφος και μετά να μου σκάει και μια σφαλιάρα...ένιωθα καρπαζοεισπράκτορας και δεν μπορούσα να το επιτρέψω άλλο στον ευατό μου. Βέβαια, όταν κατάλαβε ότι έχασε ένα απο τα αγαπημένα της παιχνίδια τότε και αφού εγώ εφυγα μόνο(όπως διαπίστωσα αρκετό καιρό μετά) έκανε κάποια απειροελάχιστα βήματα προς μια σωστή κατεύθυνση(ίσως αν τα έκανε πριν μου σπάσει το ηθικό να ήταν πιο εύκολα τα πράγματα), αλλά ουσιαστικά δεν ήταν και κάτι το ιδιαίτερο. Σε καμία περίπτωση δεν μου έδειξε κάτι απο εκεινα που έδειξε ή έκανε για τους άλλους. Πάντα έκανε πράγματα που θα μπορούσαν να είναι και για μένα θα μπορούσε και να ήταν και για τον καθε άλλο/άλλη.(και πιθανον να ήταν εδώ που τα λέμε εξάλου η προηγούμενη σχέση της τα διεκδικούσε συνέχεια για τον ίδιο).
     
    Εαν πραγματικά ήθελε κάτι θα μου έδινε λίγο παραπάνω χρόνο για να επεξεργαστώ τα δεδομένα και να κινηθώ. Στον τελευταίο έδωσε πάρα πολύ, ενώ της έριχνε αυτός μούτζες συνέχεια(θα μου πεις έτσι λειτουργούν οι πιο πολλοί, αλλά το να είμαι αυτός που είμαι συνεπάγεται κάποια πράγματα έτσι και αλλιώς).  Και τώρα ακόμη τον εξωγήινο της κυνηγάει εξάλλου.
     
    Οντως δεν την ξεχνάω πάντως. Και για το ότι ενεργοποίησε μέσα μου τον Ταυρο-Λέοντα και για το ότι άλλαξα και για το ότι σκλήρυνα μέσα μου. Απλώς θα μπορουσαμε να είχαμε κερδίσει πολύ περισσότερα πράγματα, ακόμη και αν το έβλεπε σαν παιχνίδι. Καμιά φορά που μαθαίνω νέα της, ακόμη και που υπάρχει μέσα μου η πίκρα, δεν παύω να την καμαρώνω, εξελίσσεται σιγά-σιγά.
  • Pourekka @ 19.04.2010 23:57
    Flame... Καταλαβαίνω... και πόσο μάλλον το λόγο που δεν έκανες πολλές κινήσεις...
    Πίστευες ότι δεν τα εννοούσε όλα αυτά, ότι τα έκανε για να ζηλέψεις...
     
    Πάντως, εαν κρίνω από τον εαυτό μου, και γενικά από λιοντάρια που ξέρω, είμαστε λίγο εως πολύ κολημμένοι στους πρώην! Πιο πολύ και από Ταύρο! Και ο λόγος που δεν έκανε κάτι, ενώ ήθελε, είμαι σίγουρη, είναι μάλλον διότι δεν θα ήθελε να σε εκμεταλλευτεί. Γιατί μπορεί να σε ήθελε, αλλά δεν ήξερε εαν θα μπορέσει να ξεπεράσει τον πρωην και ίσως δεν ήθελε να σε χρησιμοποιήσει.
     
    Αυτό που θεωρείς εσύ ως εκμετάλλευση - και με το δίκιο σου από πλευράς σου - δεν σημαίνει ότι έτσι είναι και από τη δική της μεριά. Ίσως θεωρεί ότι θα σε πλήγωνε εαν προχωρούσε παρακάτω...
     
    Όμως φαίνεται ότι ένιωσες αληθινά συναισθήματα γι αυτήν, με αυτά που γράφεις. Και αυτό πρέπει να σε κάνει χαρούμενο!
     
    Έχω πληγωθεί πάρα πολύ από Ταύρο, αλλά ξέρω ότι έχω αγαπήσει αληθινά, χωρίς εγωισμούς... και αυτό και μόνο μου δίνει χαρά, διότι δεν συμβαίνει σε όλους! Είμαστε άνθρωποι με αισθήματα και το αποδεχόμαστε!!!
     
    Είναι χαρακτηριστικό όλων πως όταν μας φτύνουν τόσο κολλάμε...
    Και ο άλλος την έφτυνε και πήγαινε...
    Και εσύ την διεκδικούσες και έφευγε...
    Και όταν έφευγες ερχόταν...
     
    Τόσο κλασσικά..., τόσο εγωιστικά....
     
    Πάντως τέτοιοι τύποι ανθρώπων, που δεν ξέρουν τι θέλουν, είναι πολύ δυστυχισμένοι, δυστυχώς.......
  • flamescreen73 @ 20.04.2010 00:44
    Xαχα, ε όχι και να εξυψώσω τον ευατό μου σε βάρος της ρε Pourekka...είναι πολύ όμορφη κοπέλα, δεν είμαι κανένας σούπερ γκόμενος σαν τους περισσότερους που έβγαινε(Το δουλεύω το κομμάτι αλλά δεν πρόκειται ποτέ μου να έχω γαλανά μάτια ή κορμοστασιά μοντέλου), πιθανώς και αυτός να ήταν ένας παράγοντας.
     
    Αλλά δεν έκανε κάτι για να ζηλέψω, δεν είχε και λόγο. Γιατί να ζηλέψω?
    Και δεν νομίζω ότι είναι δυστυχισμένη, μια χαρά είναι και περνάει, θα πάρει και το πτυχίο της λογικά φέτος και θα είναι επιστήμονας. Νομίζω ότι έχει και ηγετικές ικανότητες, αλλά και επιθυμία να οδηγήσει(παρά τα όποια λάθη της, εξάλου είναι μικρή ακόμη, έχει χρόνια να μάθει). Δεν θα την ήθελα δυστυχισμένη, αυτό θα σήμαινε οτι θα μείνουν ανεκμετάλευτες οι δυνατότητες της, ασχολούμενη με τη μιζερια του κόσμου.
     
    Εχω πίκρα, αλλά δεν υπάρχει απο την πλευρά μου bad blood μεταξύ μας.
     
  • Pourekka @ 20.04.2010 00:56
    Flame, ποιος σου είπε ότι μας αρέσουν οι ωραίοι εμφανισιακά άντρες??? Εμένα ο δικός μου Ταύρος.... είναι ωραίος για μένα, αλλά πνευματικά για όλους!
     
    Και εσείς έχετε διαφορά ηλικίας ε? I see...
     
    Με το καλό λοιπον να πραγματοποιήσει τα όνειρά της και να αναπτύξει τις ικανότητές της!
    Είναι πολύ γλυκό και ωραίο που τα λες αυτά...
     
    Πάντως, επειδή λες κυνηγάει ακόμα τον εξωγήινό της, ε μάλλον δεν είναι και τόσο ευτυχισμένη....
  • Violet_Tin @ 20.04.2010 01:09
    A EMENA ΜΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΩΡΑΙΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ ΑΜΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΗΣΩ ΚΙ ΟΛΑΣ ΔΕ ΘΑ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙ ΠΟΤΕ ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΣΦΑΞΕΙ ΚΙΟΛΑΣ

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...