παρακαλώ περιμένετε...

βοήθεια παρακαλώ

  • flamescreen73 @ 07.04.2010 22:14
    Εγω βλέπω όντως μέλλον. Αλλά δεν ξέρω αν θα είναι συμβατο με το μέλλον όπως το ονειρεύεσαι εσύ. Γιατί δε διευκρίνησες τι μέλλον σκέπτεσαι. Απο τη μία ο Ταύρος θα σε κάνει σουβλάκι με τα κέρατα του(μπορεί να είναι και καλό σαν πονηρό υπονοούμενο). Απο την άλλη, εσύ μπορεί να πιάσεις τον Ταύρο απο τα κέρατα, σαν λιοντάρι, ρωμαλέο ζώο που είσαι. Όμως και ο Ταύρος έχει δύναμη και μπορεί σαν άλλος Σαμψων να σου ανοίξει το στόμα με τη βια για να πάρει το μέλι. Και ο Καρκίνος να σου ρίξει καμμιά-δυο δαγκωνιές οπισθοχωρώντας. Αλλα θεωρείται ρομαντικό στοιχείο ο Καρκίνος, ευαίσθητο. Πιθανώς θα συγκινήσει μια Λιονταρίνα αυτό. 
     
    Επίσης δεν ξέρω τι θεωρείς μέλλον...σχέση 3 μηνών? Μιας εβδομάδας? Γάμο και παιδιά?
    Αν βάλει μπροστα ο Λεων τον εγωισμό και ο Ταύρος το δικό του, θα αγαπάτε να μισείτε ο ένας τον άλλον(μόνο σχέση δεν είναι αυτό παρόλο που κάποιους τους ικανοποιεί).
  • flamescreen73 @ 07.04.2010 22:21
    ΟΜΩΣ τα βρίσκω λίγο αστεία αυτά τα θέματα - χωρις παρεξήγηση. Μόλις γνώρισες τον άλλο και ζητάς να μάθεις το μέλλον? Ας κάτσει πρώτα το πράγμα και μετά αναρωτιέσαι. Για μένα, με το σκεπτικό ότι ας πούμε ρωτάς για τη συμβατότητα, δεν έχει νόημα το θεμα. 
     
    Να βρείς τα γενικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και να δουλέψεις γύρω απο αυτά, ναι έχει μια λογική. Οι σχέσεις είναι υπερσύνολο των ανθρώπων, λειτουργούν διαφορετικά και δεν έχουν τα όρια τους. Σε σχέσεις υπάρχουσες, χρησιμοποιείς ότι έχεις για να δουλεύει καλά αυτό που έχεις μέχρι να μη δουλεύει ότι και αν κάνεις. Απλό πράγμα. Μην πλάθεις σενάρια πριν καν το έχεις, δεν έχει νόημα.(Αν και εγώ δε θα έπρεπε να το λέω αυτό, αλλά τέλος πάντων, μπορεί να θεωρηθεί ότι μιλάω έχοντας πρώτερη εμπειρία).
  • BLUEEYES @ 12.04.2010 18:40
    σας ευχαριστώ πάρα πολύ ... 
     
    η αλήθεια είναι πως είναι λίγο δύσκολα τα πρ'άγματα από άποψη εγωισμού από μεριάς του .
    είναι και κυνηγός - ασταθής χαρακτήρας , ενώ εγώ ήθελα κάτι πιο σταθερό ...
     
    μπορεί να με ενδιαφέρει ακόμα , αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό . Το ενδιαφέρον δεν είναι αμοιβαίο ...
    ίσως απλά αυτό σημαίνει να κοιτάξω παρακάτω - για όλους υπάρχει ο Ένας δεν λένε ;;
  • BLUEEYES @ 12.04.2010 18:42
    υγ ξέρω πως ζητάω κάτι αρκετά δύσκολο , μα αν έχει κάποιος χρόνο και θέλει να ασχοληθεί με την παραπάνω συναστρία , η ώρα γέννησης του άλλου προσώπου είναι 11 το πρωί , τόπος Αθήνα ... 
     
    ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τη συμβουλή του μέλους flamescreen 73 ...

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...