παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
SOS! HELP!

Είναι η τρίτη φορά που σας γράφω και ελπίζω αυτή τη φορά να πάρω απάντηση. Αν δεν μπορεί ο ίδιος ο κος Πανόπουλος, τέλος πάντων, ας μου απαντήσει κάποιος άλλος από την ομάδα του stardome, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα συμβιβαστώ.

 

Είμαι 19 χρονών κι από το καλοκαίρι έχω σχέση με μια Γερμανίδα. Αυτή είναι Κριός (13/4/1992), αλλά δεν γνωρίζει ωροσκόπο, κατά το απογευματάκι γεννήθηκε, έτσι της είπε η μάνα της. Πείτε μου, ταιριάζουμε; Γιατί εδώ και λίγες μέρες μαλώσαμε άγρια και δεν έχουμε ανταλλάξει ούτε καλημέρα. Μπαίνω που λέτε μια μέρα στο σπίτι και την πιάνω να διαβάζει το γερμανικό FOCUS, αυτό με την Αφροδίτη της Μήλου στο εξώφυλλο να κάνει τη γνωστή χειρονομία. Έγινα Τούρκος."Τι είναι αυτά μωρή που διαβάζεις; Δεν ντρέπεσαι;" "Γιατί;" μου απαντάει. "Άδικο έχουν; Που αν δεν ήμασταν εμείς με το μάρκο μας, εσείς θα είχατε γίνει τώρα Αλβανία. Παλιοτεμπέληδες του Νότου! Μόνο να μαγειρεύετε τα νούμερα ξέρετε, απατεώνες!" Βγήκα από τα ρούχα μου, όπως καταλαβαίνετε. "Τι τόλμησες και είπες μωρή φράου Χέλγκα, παλιο-Γκεσταπίτισσα, που όταν εμείς χτίζαμε την Ακρόπολη, εσείς ακόμα σκαρφαλώνατε στα δέντρα! Που αιματοκυλίσατε όλη την Ευρώπη και τώρα έχετε στόμα και μιλάτε! Να μας δώσετε τις αποζημιώσεις, ΤΩΡΑ!"

 

Να μην σας τα πολυλογώ, έγινε χαμός και από τότε δεν ξαναμιλήσαμε. Εγώ όμως την θέλω πίσω, την αγαπάω κι ας είναι Γερμανίδα. Παρόλο που εγώ δεν ξέρω γερμανικά και τα αγγλικά αυτηνής είναι άθλια, αισθάνομαι ότι έχουμε μια καρμική σχέση. Λες και ειναι μέσα στο μυαλό μου, η χημεία κι η επικοινωνία μας είναι απίστευτες! Πρώτη φορά νιώθω έτσι στα 19 μου χρόνια! Τι με συμβουλεύετε να κάνω; Θα θεωρηθώ προδότης και εθνικός μειοδότης; Αφήστε που ο πατέρας μου ψηφίζει Καρατζαφέρη και ήδη έχει κάνει τετραπλό bypass από τότε που τα είχα μπλέξει με μια Πακιστανή και κοντέψαμε να τον χάσουμε τον άνθρωπο. Πώς να του το πω τώρα; Σας παρακαλώ, βοηθήστε με!

 

Περιττό να σας πω ότι παρακολουθώ ανελλιπώς τον Πόλεμο των Άστρων! Για να πω την αλήθεια, το βλέπω μόνο Παρασκευή, γιατί τη Δευτέρα έχει στο άλλο Παπακαλιάτη και ειδικά τώρα που μας βγήκε η Ζέτα Δούκα τραβεστί, δεν το χάνω με τίποτα! Το βλέπω το επεισόδιό σας όμως την άλη μέρα, στο webtv του Αντέννα!

 

Υ.Γ 1. Γενικά τα λιονταράκια, πότε θα δούμε άσπρη μέρα;

 

Υ.Γ 2. Τι είναι η θερινή ώρα; Εγώ που γεννήθηκα 13/8/1991, να τσεκάρω το κουτάκι;

 

Υ.Γ. 3. Γιατί ο Γιώργος Πανόπουλος έχει δίπλα στο όνομά του το σύμβολο του Ταύρου; Μήπως δεν είναι ο πραγματικός Πανόπουλος; Γιατί το θυμάμαι πολύ καλά, είπε στην Άση Μπήλιου ότι είναι κι αυτός λιοντάρι! Έχω και Σελήνη στον Σκορπιό και είμαι λίγο καχύποπτος, ετσι μου είπε μια φίλη μου που ξέρει απ'αυτά.

 

Υ.Γ. 4 Η αδερφή μου είναι Υδροχόος και τα έχει με έναν Ταύρο. Είναι καλός συνδυασμός;

 

Υ.Γ 4. Απαιτώ αυτή τη φορά να μου απαντήσετε. Όλο στους ίδιους και στους ίδιους απαντάτε. Κι εδώ κυκλώματα;

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 251 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...