παρακαλώ περιμένετε...

POLEMOS TWN ASTRWN!!!!!

  • piggy137 @ 19.02.2010 23:14
    χαλαρωστε παιδιά αφου εχετε θεση εδώ για να μιλάτε άνετα τι γυρεύεται στο συνωστιμό με το πλήθος;
  • emmalene @ 19.02.2010 23:15
    μα τι καφροι....μπηκαν για χαβαλε και χαλασε ολο το εγχειρημα..εκτος αν ειχε να κανει με το ποσοι θα μπουν οποτε πετυχε!!χααχαχα
  • emmalene @ 19.02.2010 23:15
    ηταν ενδιαφερουσα ιδεα παντως..και ειχε και καλο σεναριο..μπραβο!
  • LIONWOMAN @ 19.02.2010 23:18
    EGW MPHKA GIA TON PANOPOYLO MIAS KAI EIMAI EDW TOSO KAIRO...ALIMONO AN DEN EMPAINA!! ALLA ARXISAN OLOI SKORPIOS ME LEWN?? KARKINOS ME TOXOTH?? AIGOKERWS ME TAYRO?? KTL KAI THN EKANA!! STARDOME KAI PALI STARDOME!!
  • piggy137 @ 19.02.2010 23:25
    ισως επειδή ήταν πρώτη φορά να εγινε τοσος χαβαλές θα καταλαγιάσει ελπίζω στα επομενα επεισόδια ισως κι οχι όμως. Προφανώς υπαρχει ενδιαφέρον για αυτή την απ' ευθείας συζήτηση. Αλλά να υποβάλλονται σοβαρά ερωτήματα. Τελος πάντω νομίζω ότι τα πιο σοβαρά κι ενδιαφέροντα ερωτήματα μπορεί να μας τ' απαντήσει κι εδώ ο κ. Πανόπουλος. Ας αφήσουμε τον Αντένα για όσους δεν είναι μελη αυτής της παρέας.
  • Psy @ 19.02.2010 23:33
    Πολύ καλό. Γελώντας μαθαίνεις πιό εύκολα.
    Ποιός έγραψε το σενάριο?
  • Akanthous @ 19.02.2010 23:34
    Μπορώ να πώ ότι είμαι για παρθένος αρκετά πιο φευγάτη απ'ότι το παρουσιάσε αλλά στα βασικά ναί είμαι! Μια παρθενοδίδυμος!!!!!
  • piggy137 @ 19.02.2010 23:38
    φυσικά ακανθους γιατί ο ωροσκόπος σου σου προσδίδει χαρακτηριστικά του φευγάτου δίδυμου. Κι εγώ παρότι ψάρι επειδή έχω ωροσκόπο δίδυμο μπορώ να πώ ότι αναγνώρισα στοιχεία της εικόνας που βγάζω προς τα εξω που ταίριαζαν στα σχολια που εκανε ο κ. Πανόπουλος για τους διδύμους
  • Akanthous @ 19.02.2010 23:43
    Ευτυχώς γιατί μου δίνει και λίγο στο πιο ελαφρύ.....έχω που έχω 4 πλανήτες στη παρθένο θα είχα σαλέψει!! Χιχιχιχιχχι!
  • michail1981 @ 20.02.2010 00:36
    SYGNOMH ALLA TO EXASA,THA PEKSEI EPANALIPSI H MPORO NA TO DO MESO
    DIADIKITIOY???
  • dimi84kara @ 20.02.2010 01:16
    αν μπειτε στο σαιτ του αντενα λεει για τις επαναληψεις..μηπως γνωριζει να μου πει καποιος την ακριβη διευθυνση γαι το τσατ??
  • gpano @ 20.02.2010 01:34
    Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν όσοι μπήκαν στο live chat του Αντ1 αλλά οι υποδομές δεν ήταν έτοιμες για τέτοια συμμετοχή κι έτσι έπεφτε και ξανάπεφτε ο server- και τις στιγμές που λειτουργούσε έπεφταν με τέτοια ταχύτητα οι ερωτήσεις που δεν προλάβαινα να διαβάσω ούτε μία...Θα με χαροποιούσε όλο αυτό αν δεν ήταν τελικά εκνευριστικό για όλους μας...Ελπίζω την επόμενη φορά να πάνε όλα καλύτερα...
  • gkivezo @ 20.02.2010 01:36
    opoios to exase,anamesa tous k egw,mporei na mpei sto sait tou ant1 kai na to dei on demand!!!sth deksia sthlh exei tis perissoteres ekpompes ths hmeras...paidia apla ta spaei!!ta sugxarhthria mou ston k.Panopoulo kai olo to team ths seiras!!!!
    p.s."...den eimaste didumoi emeis..xtapodia eimaste.."
  • AriesLeo @ 20.02.2010 01:36
    poly wraia seira.
    pantws to web tv tou antenna kollaei sxedon synexeia -an vlepete kapoia seira ekei tha to exete katalavei... prepei na to ftiaksoun.
    paizei auti ti stigmi epanalipsi gia opoion to exase .
    kalhnyxtes.
  • dimi84kara @ 20.02.2010 01:41
    θεωρω οτι και στα επομενα επεισοδια η προσελευση στι τσατ θα ειναι ακομα μεγαλυτερη!!!ισως πρεπει να υπαρχουν πολλες γραμμες μαζι....
  • vAIRsiFIRE @ 20.02.2010 01:46
    Ναιιιι πολλες γραμμες μαζι και ο Κυριος Πανοπουλος θα γινει ..'χταποδι'!!!!

  • dimi84kara @ 20.02.2010 01:47
    συγχαρητηρια η σειρα ηταν πολυ προσεγμενη και τα σχολια δεν ηταν μονο τα κλασικα που ξερουμε ολοι για τα ζωδια αλλα πολυ πιο διαφωτιστικα!!αγαπητη Aries hallo ! τη δευτερα θα συνεχισει ο διδυμος.ξερεις τι θα παιξει την επομενη παρασκευη?
  • louc @ 20.02.2010 02:14
    Γιωργο καλησπερα,
    απολαυσα τις εμφανισεις σου και τα σχολια σου στο 1ο επεισοδιο, η σειρα πιστευω οτι θα παει πολυ καλα γιατι δεν εχει παιχτει κατι αναλογο -στην ελληνικη τηλεοραση τουλαχιστον-με ζωδιακη οπτικη.
    Οσο για το chat, για ολους εμας ηταν αναμενομενος ο χαμος, μονο οι υπευθυνοι του Αντεννα πιαστηκαν στον υπνο κι εδειξαν ποσο μακρια ειναι απο τη πραγματικοτητα. Ειναι δυνατον να μην ελθει τοσος κοσμος απο τη στιγμη που το Stardome μετραει χιλιαδες μελη, στην Athens Voice σε διαβαζουν ακομα περισσοτεροι, συν τους χιλιαδες θεατες που θα ειχε το επεισοδιο και πολλοι απ αυτους θα ηθελαν να σου πουν τη γνωμη τους;
    Θα σου προτεινα να εγκαταλειψεις την ιδεα του chat, ειναι κατι που θα σε εξαντλησει σιγουρα και δεν θα υπαρξει ουσιαστικη επικοινωνια. Μπορειτε αν θελετε, να δημιουργησετε εναν χωρο στο site του Αντεννα για να σχολιαζουν οι φιλοι της σειρας και να απαντας με την ησυχια σου.
    Θα περιμενω να δω και μερικα επεισοδια ακομη για να πω καποια πραγματα για το σεναριο.
    Καλη επιτυχια και στη συνεχεια!!
  • dimi84kara @ 20.02.2010 02:18
    και στο facebook ισως καποιο επισημο προφιλ..αν δεν υπαρχει ηδη...για να υπαρχει καποιος διαλογος και να εκτονωνεται λιγο η κατασταση..
  • astropet @ 20.02.2010 03:51
    Πολύ ωραίο!!! Γρήγορο, ευχάριστο, καλοπαιγμένο και με τις αστρολογικές εξηγήσεις από δίπλα που δίνουν ένα βάρος στην όλη υπόθεση κι ότι δεν έχουμε απλώς να κάνουμε με μια ερωτική ιστορία, αλλά με μια κομεντί που θέλει κάτι να πει. Καλή συνέχεια!

    Κορυφαία ατάκα του επεισοδίου:
    "Τι θα γίνει ρε φίλε, θα το φτιάξουμε κάποια στιγμή το ασανσέρ;"
    "Μήπως είσαι Κριός;"

    χαχαχα! Φαντάσου να στο πει αυτό μάστορας!
  • LIONWOMAN @ 20.02.2010 09:12
    ALIMONO AN MAS ZHTAS ESY SYGGNWMH BRE GIWRGO MOY!! DEN FTAIS ESY SE TIPOTA..GIA ONOMA TOY THEOY!! H LIONTARISIA SOY AKTINOBOLIA TA FTAIEI OLA!!! DDD OLA THA PANE KALA! H SEIRA THA SKISEI KAI TO CHATROOM THA FTIAKSEI KAI EMEIS WS GNHSIA TEKNA SOY APO EDW SE STHRIZOYME KAI SE AKOLOYTHOYME PISTA!!!
    PANTA TETOIA!!! :-*
  • MissHavisham @ 21.02.2010 22:50
    Μόλις τώρα μπόρεσα και το είδα το επεισόδιο που το ανέβασαν στο youtube.

    1. gpano, μεσολαβήστε να δοθεί επειγόντως αύξηση στους διαλογίστες (πώς τους λένε αυτούς που γράφουν τους διαλόγους?), Μα καλά ποιος γράφει τους διαλόγους? Τον Ρήγα προσέλαβαν? Τι ατάκες ήταν αυτές? ΤΙ ΑΤΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ? (Το σενάριο αυτό καθεαυτό, προβλεπέ, αυτή είναι και η τελευταία tendance, όποιο γυναικείο περιοδικό και ν' ανοίξετε, μεγαλύτερη γυναίκα με νεαρότερο άντρα, http://www.youtube.com/watch?v=mNgSy8HGWkk
    )

    2. Ο μοντέρ. Όλα τα λεφτά. Καταπληκτική αίσθηση ρυθμού. Ήξερε πού να κόψει πού να ράψει.

    3. Αυτός που έχει τη μουσική επιμέλεια. Θεός. (Μα καλά, Klaus Nomi να ερμηνεύει ειρωνικά Britney, oops, i did it again, για soundtrack σε Παρθένο?) Ά-ψο-γος.

    4. Ο σκηνοθέτης. (Αν δεν έχετε βγάλει δραματική gpano, όσο αλέγγρος και μπριόζος και να 'στε, με τέτοια φυσικότητα, δε βγαίνατε όσο να πεις...Η Κωνσταντινίδου θα σωζόταν οπουδήποτε, ότι θέλει μπορεί να παίξει αυτή και χωρίς να της χρειάζεται η μανιέρα που άνετα θα μπορούσε να έχει, είναι natural ταλέντο, οι υπόλοιποι, δουλειά του σκηνοθέτη.) Respect. Δις.

    Καλή επιτυχία εύχομαι (αν και είμαι βέβαιη, οι ευχές μου είναι περιττές...)
  • MissHavisham @ 21.02.2010 23:17
    Top ten ατάκες:

    1. Δίδυμος: Όταν πίνω κάτι σα να βγαίνει το πίσω κείμενο...
    2. Δίδυμος: Πρέπει να το πιεις για να έρθεις κοντά στα εγκεφαλικά μου κύταρα...
    3. Παρθένος: Δε μ' αρέσεις καθόλου, έχεις κάτι που με κάνει να κάνω διάφορα...
    4. Δίδυμος: Ποια ποίηση σας αρέσει?
    Παρθένος: Γιατί υπάρχουν πολλλές?

    5.Παρθένος: Πίνε πίνε, σε λίγο θα μου πεις ότι είμαι και η Ζιζέλ...!
    6. Παρθένος: Μην πιάνεις ρε, παιδί μου....
    7.Δίδυμος (φίλη): Ετών?
    Παρθένος: Πεινάς?
    Δίδυμος (φίλη): Μη μου πεις κανένας μπάρμπας! (Looooollll!!!! Για σένα πυροτέχνημα!!!!)
    8. Δίδυμος: Η κοπέλα ήταν γύρω στα 38, 40...48, 50...κάπου εκεί!
    9. Δίδυμος: Film noir, ε?
    Παρθένος: Noir, noir... (ενώ από πίσω παίζει έγχρωμο...)
    10. Παρθένος: Εκεί στο Λονδίνο που ήσουνα, έπαιρνες κάτι?
    και λίγο παρακάτω
    Μ' αυτό το ecstasy μήπως το 'χεις παρακάνει?
  • Akanthous @ 21.02.2010 23:51
    den eimaste didumoi emeis..xtapodia eimaste..και με βλέπω με τα δύο κινητά στο τραπέζι, να βλεπω tv και να μιλαω στον Η/Υ! Και έχω απλά ένα ωροσκόπο Δίδυμι, έτσι εξηγείται η τσίτα μου και που δε παίρνω δράμι!!!! WELLDONE Κε Πανόπουλε! Τους αφήσατε πίσω και με διαφορά όχι μόνο για την αποτύπωση αλλά γενικά για την ιδέα του σήριαλ! Respect...again and again!!!!!!!
  • christina22 @ 07.04.2010 22:35
    Καλησπέρα,
    Θέλω να πω ένα ευχαριστώ για την απίστευτη σειρά που φτιάξατε με πραγματικό μεράκι!
    Μου υπενθυμίσατε γιατί κάποτε αγαπούσα τόσο την αστρολογία.... Με την δική σας προσφορά μέσω της σειράς και περισσότερο της ιστοσελίδας σας ξαναερωτεύτικα την αστρολογία.
    Ευχαριστώ, συνεχίστε έτσι!  Χρειαζόμαστε τόσο θετικούς ανθρώπους που να μπορούν να δώσουν ακόμα και στους αμφισβητές την κατανόηση της αστρολογίας.

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...