παρακαλώ περιμένετε...

Pote tha erthei aspri mera me ta erwtika??????

  • dosag @ 31.01.2010 11:50
    Καλημέρα Asefstat !!!καλός ήρθες στην παρέα !!))δεν ξέρω αν σε παρηγορεί αυτό που θα σου πω αλλά μια από τα ίδια είμαι και εγώ(είμαι λέων με ωροσκόπο καρκίνο).Παιδεύομαι στα ερωτικά μου εδώ και 1 χρόνο με μια παρόμοια κατάσταση με σένα! όσο για τα άλλα ΙΣΑ ΙΣΑ που τα βγάζω πέρα ! όποτε αν μάθεις κάτι πέστο και σε μένα μπας και δω και γω άσπρη μέρα!)
  • piggy137 @ 31.01.2010 12:19
    Νομίζω ότι το πρόβλημα δεν είναι ουτε στ' άστρα ούτε στην κακοτυχία αλλά μάλλον στις λανθασμένες επιλογές σας των οποίων τις συνέπειες δεν σκέφτεσται στην αρχή αλλά καλείστε ν' αντιμετωπίσετε στην συνέχεια. Δεν ξέρω αν η φυγή στο εξωτερικό ήταν κατι ξαφνικό ή κάτι που ο άλλος είχε απο πάντα σαν προοπτική στη ζωή του οποτε θα μπορούσα να δικαιολογήσω μια κακοτυχία αλλά σίγουρα οταν ο άλλος έχει ήδη σχεση το πας γυρεύοντας για μπελάδες και απογοητεύσεις. Μην μπλέκετε με ανθρώπουν που μένουν προσωρινά στην ιδια περιφέρεια με σας κι έχουν σκοπό να μετακομίσουν αλλού, όυτε με ανθρωπους ήδη δεσμευμένους ή φρεσκοχωρισμένους που δεν είναι σίγούρο ότι έχουν ξεπεράσει τους προηγουμενους κι ότι δεν θα σας χρησιμοποιήσουν για να πληρώσετε τα σπασμένα των άλλων. Αλλιώς είναι σαν να ξύνεστε στην γκλίτσα του τσοπάνη. Χάθηκαν λέτε οι ελεύθεροι άνθρωποι ή εσείς εχετε τόση ανάγκη να μην ειστε μόνοι που μπαίνετε σε μια σχέση χωρίς να υπολογίσετε τίποτα;
  • AriesLeo @ 31.01.2010 19:04
    Είναι δύσκολο να αισθανθείς ότι έχεις κάτι που πραγματικά αξίζει. Δυστυχώς όταν έχουμε κάτι, ό,τι κι αν είναι αυτό, ζητάμε κάτι παραπάνω. Κι επιπλέον μπλέκουμε σε καταστάσεις που ίσως να ξέρουμε ήδη προς τα πού οδεύουν, με την ελπίδα -ή φιλοδοξία- να αποτρέψουμε/ανατρέψουμε τη μοίρα της εκάστοτε σχέσης.
    Αν θέλεις σχέση, οποιαδήποτε σχέση χωρίς μπλεξίματα, είναι εύκολο. Όλα είναι θέμα επιλογών.
    Όμως το καλό πράγμα αργεί. Αν κάτι τέτοιο ψάχνεις... δεν είναι εύκολο αλλά συνιστώ υπομονή! Κι εξόδους φυσικά... μην αφήσεις ευκαιρίες να χαθούν.
  • mme @ 31.01.2010 21:13
    συγνωμη, για τη μη αστρολογική παρέμβαση, ωστόσο αναρωτιεμαι, κι αυτοι που εχουν μακροχρόνιες σχέσεις, τι εχουν κερδίσει?
    και το ερωτημα ειναι ρητορικον!
    διότι ολα τα πράγματα εξαρτωνται καθαρα απο την οπτική που επιλεγει ο καθενας μας...
    εισαι σε μακροχρόνια σχεση και χάνεις τα χρόνια σου ή κερδίζεις ,.... οτι κερδίζεις τελοσπάντων...
    είσαι σε μεσοπρόθεσμες σχέσεις και κερδίζει να ζεις πολλους διαφορετικους ανθρωπους, νεες εμπειρίες ή να ταλαιπωρήσε απο κρεβατι σε κρεβατι!
    αρα καταλήγουμε και πάλι στο συμπερασμα οτι ειναι θεμα οπτικης γωνίας!
    αν θελεις να ταλαιπωρήσε στα ερωτικά do it! αν οχι, go for it....
    κατσε βρες τα με τον εαυτο σου και γινε γενικως πιο επιλεκτικος ανθρωπος!
    Μεσα απο τα πολλά μπες-βγες σε σχέσεις θα χεις αποκομισει εμπειριες ... αξιοποιησέτε λοιπόν υπερ σου..

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...