παρακαλώ περιμένετε...

ΘΑ ΣΚΑΣΩ!!!

  • pufibar @ 18.01.2010 18:14
    Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά αυτό θα γίνει μόνο αν εσύ το αποφασίσεις να το κάνεις. Ξέρεις κάποτε το 1983-1986 έλεγα ότι θέλω να χωρίσω αλλά για το παιδί δεν χώριζα. Μέχρι που πήγε να πάρι τσιγάρα το1986 και δεν ξαναγύρισε. Τον είδα μετά από 7χρόνια. Μετά από τόοοοσα χρόνια σκέφτομαι ότι δεν μπορούσα εγώ να χωρίσω γιατί τον αγαπούσα??πληγωμένος εγωϊσμός?? Και τα δύο. Σου λέω αυτή την μικρή ιστορία για να καταλάβεις ότι η ζωή σου θα προχωρήσει όταν εσύ είσαι πραγματικά έτοιμη να προχωρήσεις.
  • tuvlo @ 19.01.2010 15:45
    ... και γω λυπάμαι, που λυπάσθε.. μην λυπάσθε ρε παιδιά γιατί τα βαφω μαύρα! όλοι τραβαμε ζορια κατα καιρούσ, έτσι δεν είναι. και ολοι κάποια στιγμή κολάμε.... και κάποια στιγμή... ΤΣΟΥΠ! ξυπνάμε.
    και όλα μπορούν να γίνουν σε αυτή τη ζωή ...

    επομένως....δεν θα ξερουμε τι λένε τ'αστρα, αλλά ... θα ξέρουμε τι λέμε εμείς....

    σας ευχαριστώ πολύ ... καλη μέρα να χουμε !
  • tuvlo @ 19.01.2010 16:39
    Γεια σου καλή μου LaGnossienne.....

    σε ευχαριστώ πραγματικά για το βλεφαράκι

    να διευκρινήσω οτι οχι, ποτέ δεν σκέφθηκα οτι αυτά που λένε για τουσ παρορμητικούς είναι καλά. ΦΟΒΕΡΑ ναι, όπωσ και συ πολύ σωστά είπες. αλλά οχι απαραίτητα καλά. εξού και η περιέργεια, μα τι σ$%@@% μπορεί να είναι αυτα τώρα.
    φοβερα που όμωσ πρέπει να γίνουν, ναι το ξέρω, και δόξα τω θεώ μέχρι σήμερα ποτε δεν το χω βάλει κάτω, και ούτε και σκοπευω δηλαδή ποτέ ( να ναι καλά .. όποια όψη πλανητησ ποιος ξέρει τι μού το δώσε αυτό... ) και ναι... και αυτό θα περάσει!
    παρόλα αυτά, είμαι αρκετά συμφιλιωμένη με κάποια πράγματα, γιατί πρέπει να σου πώ οτι τα προηγούμενα χρόνια ήταν.... ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ θα πω απλά. Απ'όλα είχε ο μπαξές. Σχέση καταστροφής με γαρνιτούρα παιχίδια.. εξόντωσης οχι απλώς ισχύος, και θέμα υγείας στην οικογένεια, και απώλεια και οικονομικά και μάχη στα επαγγελματικά και και ... με λίγα λόγια, το full extra πακετάκι .
    Για αυτό και λέω ότι είμαι ευγνώμων, πράγματι δόξα τω θεώ, γιατί μπορώ να φανταστώ πραγματικά και εκατομμύρια ακόμα άλλα πολύ χειρότερα σεναρια.
    Επομένως, όλα καλά γιατί είχα καλή προπόνηση και χω μάθει πάρα πολλά πράγματα, συν φώτηση. βοηθάει.
    εντάξει λοιπόν οι δυσκολίες. αλλα...
    τώρα άμα σου πώ οτι δεν με αγχώνει λίγο αυτό που λές, θα σου πώ ψέματα....γιατί, αλλο πράγμα η δυσκολία/ες και αλλο η καταστροφή, και σαν να διάβασα λίγη στα λόγια σου... (?)
    γιατί σκέφτομαι αυτό το συθέμελα που λέσ και συ... και το συθέμελα μπορεί να είναι τραγικό, αν πάντα ζούσες σαν τη λώρα στο μικρό σπίτι στο λιβάδι... , αλλά για κάποιους μπορεί να είναι και μια αναγέννηση αν το θεμέλιο είναι ελαττωματικό και πρέπει να αλλαχθεί...Σωστά?

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...