παρακαλώ περιμένετε...

Χείρωνας στον 1ο

  • fereniki @ 16.01.2010 21:04
    Παραθετω ακριβως καποια στοιχεια απο αναλογη απαντηση που εδωσε ο κ.Πανοπουλος στις 07-07-06: ''Ο Χειρωνας στον γενεθλιο χαρτη μας συμβολιζει τον τομεα εκεινο, στον οποιο για διαφορους λογους ειμαστε βαθυτατα πληγωμενοι, με ενα τραυμα που δεν εχει ιαση. Αλλα που εχουμε την ευκαιρια να βοηθησουμε, σε αλλους που αντιμετωπιζουν το ιδιο τραυμα. Το τραυμα που δημιουργει ειναι ισοβιο και στον τομεα που πονας μπορεις να γινεις θεραπευτης για τους αλλους ''.
    Συμπερασματικα
    καποιος με Χειρωνα στον 1ο οικο λοιπον ,οπως εσυ, μπορει να γινει ενας σοφος δασκαλος, ιδιως σε θεματα υγειας. Εχει την ταση να βοηθαει τους απανταχου ατυχους, ξεχνωντας ομως πολλες φορες τις δικες του αναγκες. Ακομη οι ανθρωποι με τον Χειρωνα αυτο θα πρεπει να σταματησουν να φοβουνται να ειναι ο εαυτος τους !Και να το διδαξουν και στους αλλους αυτο !
  • gb488 @ 17.01.2010 11:03
    Φερενίκη σε ευχαριστώ για την απάντησή σου αν και αυτά τα γνωρίζω. Βασικά νομίζω πως δεν έγινα πολύ σαφής, αν και γενικά ίσως είχα σκοπό να ακούσω τί ξέρει ο καθένας.

    αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι αφενός πως αντιμετωπίζουμε γενικά το θέμα του Χείρωνα στον 1ο. Δηλαδή, βλέπουμε έναν χάρτη με Χείρωνα στον 1ο. Σκεφτόμαστε οπωσδήποτε ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας; Γιατί από μία συζήτηση που είχα κάνει κάποτε είχα καταλάβει πως δεν έχουμε καταλήξει κάπου σαφώς ως προς αυτό.

    Έπειτα, τα οικογενειακά προβλήματα σε σχέση με το Χείρωνα που ανέφερα, προέκυψαν ως απορία από κάτι που διάβασα σε ένα βιβλίο, το θέμα όμως δεν ήταν αυτό για να αναλυθεί περαιτέρω. Βασικά το βιβλίο μιλούσε για τις άμυνες και αναφερόταν στο γεγονός ότι μπορεί να βλέπεις ένα χάρτη από τον οποίο να καταλήγεις ότι δεν ήταν και ρόδινα τα πράγματα στην οικογένεια και να ρωτάς τον ενδιαφερόμενο και να σου λέει πως όλα ήταν τέλεια (η άμυνα του, που ήταν και το θέμα). Και ανέφερε παραδείγματα για το τί μπορείς να δεις και να πεις ότι κάτι τρέχει κι έλεγε για σύνοδο Άρη-Κρόνο-Πλούτωνα στο 10ο σε Τ-σταυρό, Χειρωνα στον πρώτο και Σελήνη στον 4ο. Αυτά από το Barriers and Boundaries (p.51). Κι ελπίζω να κατάλαβα καλά.
    Έμεινα όμως με την απορία, πως μπορεί ένας Χείρωνας από τον πρώτο να δείξει προβλήματα στο οικογενειακό περιβάλλον δεδομένου ότι συνήθως δεν είναι αυτά ζητήματα που αφορούν τον οίκο;
  • gb488 @ 17.01.2010 11:05
    Και η σελήνη στον 4ο μου έκανε εντύπωση ως ένδειξη προβληματικής κατάστασης, αλλά ίσως έχει να κάνει και με το ότι η σελήνη όπου βρίσκεται μπορεί να δείχνει και τον τομέα στον οποίο έχουμε πολλά ups and downs;
  • astropet @ 17.01.2010 12:08
    gb488, Ο Χείρωνας στον 1ο δείχνει πληγή στο άτομο. Τα οικογενειακά προβλήματα που συνδέονται με αυτή την πληγή φαίνονται από τους πλανήτες στον άξονα 4ου/10ου.
  • gb488 @ 17.01.2010 12:53
    οπότε μίλαγε για όλα αυτά συνδυαστικά...έχεις Κρόνο-Πλούτο κτλ κτλ στο 10ο, έχεις και την πληγή, Οκ, καταλαβαίνω....
    οποιαδήποτε πληγή δηλαδή είναι ο Χείρωνας στον πρώτο, όχι μόνο υγεία...

    Πολύ καλά, ευχαριστώ!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...