παρακαλώ περιμένετε...

ΑΔΙΚΙΑ

  • ether12 @ 19.12.2009 01:10
    Tigrina, πολύ ωραία η περιγραφή σου: η ανάδυση του Άρη!! Παραδόξως το "μάχαιραν έδωσες μάχαιρα θα λάβεις" το είπε ο Jesus στο θυμωμένο Πέτρο (τον Κριό της δωδεκάδας), μία από τις πολλές ωραίες αντιφάσεις της Καινής Διαθήκης. Ακόμα λοιπόν και ο Ιχθύς Χριστός ενίοτε αρπάζει το φραγγέλιο και τα κάνει γης μαδιάμ! Και επειδή όπως λες δεν είναι ωραίο η ανωτερότητα να εκλαμβάνεται σαν αδυναμία, θα σου πρότεινα σαν λιονταρίνα να αντεπιτεθείς, αλλά χωρίς ακρότητες (ο Άρης τώρα πιθανόν ενεργοποιεί τον Ουρανό και Πλούτωνά σου στο Λέοντα) γιατί έτσι μπορεί να χάσεις το δίκιο σου...ένα βλέμμα, ή ένας συγκεκριμένος τόνος είναι μάλλον καλύτερη λύση από τις φωνές και τα βρισίδια (στην περίπτωση που μιλάς για το χώρο εργασίας)....επίσης ο Άρης έγινε τώρα ανάδρομος, οπότε θέματα αυτοελέγχου και διαχείρισης θυμού μάλλον θα απασχολήσουν αρκετούς από εμάς αυτό τον καιρό...εσύ πάντως έχεις γεννηθεί με ανάδρομο Άρη οπότε μάλλον είναι καλό το τάιμινγκ να επαναπροσδιορίσεις τη συμπεριφορά και ανταγωνιστικότητά σου. Ο ανάδρομος Άρης μπορεί να σημαίνει αρκετά πράγματα, ίσως περίσκεψη πριν τη δράση, αυτοέλεγχο, εσωτερικευμένο θυμό, delayed reactions κτλ. Εσύ τον έχεις στους Ιχθείς, στην πιο "ζεν" θέση του, μαζί με αυτή του Ζυγού, αλλά μόνο μέσα από το συνολικό χάρτη μπορείς να δεις πώς μπορεί να λειτουργεί.
  • TIGRINA @ 19.12.2009 01:43
    ether12 σ ευχαριστω κατ αρχην για την διορθωση.Η φορτιση ο παρορμητισμος και το αυθορμητο( εκτος του οτι δεν διαβαζω ποτε δευτερη φορα ο,τι γραφω) της αναφορας στα θεια μ εκανε να παραλειψω μια ολοκληρη φραση...

    ''υιοθετουμε το της παλαιας διαθηκης φθαλμόν αντί οφθαλμού, οδόντα αντί οδόντος, χείρα αντί χειρός, πόδα αντί ποδός, το της Καινης διαθηκης μαχαιραν εδωσες μαχαιρα θα λαβεις η θα εστερνιστουμε κλπ...''

    Δεν μπορω να υποσχεθω φοβαμαι οτι ο τονος της φωνης δεν θα υψωθει αυτον τον καιρο , ομως βρισιδι δεν θα πεσει αυτο ειναι σιγουρο. Γινομαι κυνικη, ειρωνικη ομως παντα σε κοσμια πλαισια.
    Να και μια φορα που ενας αναδρομος ( γενεθλιος αρης) εχει και κατι εξαιρετικα θετικο να μας/μου δωσει.Τον αυτοελεγχο προφανως περισσοτερο τονισμενο αφου ο παρθενος ωροσκοπος γενικα με κοντρολαρει.
    Χαιρομαι που συμφωνεις στην επιθεση που ειμαι ετοιμη να ξεκινησω..σαφως επαγγελματικα...δυσκολοι καιροι γαρ.
  • Fob51 @ 19.12.2009 11:20
    TIGRINA σιγουρα δεν θα σου τι να κανεις.Μπορω ομως να καταθεσω καποιες αποψεις.Η επιθεση πρεπει ν αποφασιζεται με ηρεμια και περισκεψη.Ο θυμος ειναι πολυ κακος συμβουλος.Καποτε μου ειχαν πει οταν θες να επιτεθεις μετρα μεχρι το 10 θα βαλεις τα γελια.Το δοκιμασα και δουλεψε!!!Γιατι διαπιστωσα οτι θα τσακωνομουν για βλακειες.Απ οτι καταλαβα η δικη σου περιπτωση ειναι διαφορετικη.Ας εχουμε υπ οψη μας τη γενικη αρχη.Ειδικα οταν στην κουβεντα ανακατευουμε παλιες και καινες διαθηκες,χριστο και φραγγελια.Αλλο ο θυμος και αλλο ο Ιερος Θυμος.Μακαρι να ειμαστε τοσο ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ οσο Εκεινος οταν θυμωνουμε.Και για να μη παρεξηγηθουμε.Σας γραφει ενας ανθρωπος με ηλιο συζυγια αρη στον ταυρο τετραγωνο πλουτωνα απο λινταρι.....Fob51
  • TIGRINA @ 19.12.2009 14:21
    Fob51 Τον απλο θυμο θαρρω τον κοντρολαρουμε σχεδον - λεω σχεδον - ολοι μας τουλαχιστον οι ενηλικες νοημονες,ωστε να μην δημιουργηθουν περαιτερω ρηγματα που ισως ισως δυσκολα γεφυρωθουν μελλοντικα.
    Ο θυμος που απορρει ομως απο μια συνεχομενη αδικια με κοινωνικο προσωπικο η/και οικογενειακο αντικτυπο ( και που για μενα ειναι ΙΕΡΟΣ θυμος) αντιμετωπιζεται πως? με ανωτεροτητα ( ετσι τον εχω αντιμετωπισει μεχρι σημερα κι επεφτα στα πατωματα απο την θλιψη ) η με βρωμικα μεσα και προγραμμα μεθοδευμενης εκδικησης?
    Εγω το κουμαντο μου παντως το εκανα και ειμαι ετοιμη.ΔΕΝ ΕΠΕΣΑ και ουτε θα ΠΕΣΩ στα πατωματα ( με εντυπωσιαζω ειλικρινα), απλα φορεσα το πιο εντονο σαρδονιο χαμογελο μου, αφησα ηδη στο περασμα μου εσανς απο ειρωνεια και κυνισμο σφυριζοντας αδιαφορα( ταχα μου και ντε), μαζεψα και περιορισα τον λογο μου( γραπτο και προφορικο) και περιμενω..
    Ολη αυτη η κατασταση με βοηθησε να εμπεδωσω πως δρα ενα λιονταρι με πολυμηνη παραμονη του Αρη στον Ηλιο του και γενεθλιο Αρη αναδρομο στους Ιχθεις!
    Ειχε απολυτο δικιο η ether12 αυτος ο απο την κουνια μου αναδρομος Αρης με συνοδευει στα μονοπατια μιας πιο ωριμης περισκεψης με αποτελεσμα τον πληρη ελεγχο της ολης καταστασης.
    Το παραξενο ειναι ομως οτι ενω μεχρι τωρα η επιθυμια εκδικησης , βρωμικου πολεμου τυπου λασπη στην λασπη, δολοπλοκιων και μαχαιρωματων πισω απο την πλατη, ηταν ξενη προς εμενα ( οχι μονο δεν με αγγιζε καν αλλα και μονο η σκεψη της βαραινε τη συνειδηση μου ).. τωρα και μονο μια τετοια σκεψη μου προκαλει βαθεια εσωτερικη ηρεμια και μου χαριζει ενα μονιμο χαμογελο σιγουρου νικητη του στυλ...'' εχω τα μεσα τα απαραιτητα και ΜΠΟΡΩ πλεον να σας πολεμησω επι ισοις οροις και κυριως με την Νικη στο τσεπακι!!! '' .
    Εγινα ξαφνικα κακος ανθρωπος η ο Αρης με ατσαλωσε ??
  • fordka @ 20.12.2009 11:38
    Τιγρίνα καλημέρα,
    Διάβασα το σχόλιο σου και νόμιζα ότι το έγραψα εγώ.
    Εκανα ακριβώς τις ίδιες σκέψεις γιατί βιώνω και εγώ μια παρόμοια κατάσταση κατ επανάληψη και πάντα αντιδρούσα με ανωτερώτητα. Τώρα όμως σκέπτομαι και εγώ να ανταποδώσω το νόμισμα. Μάλιστα μπήκα σήμερα στο Stardome γιατί σκεπτόμουν να ρωτήσω και εγώ αν είναι κατάλληλη εποχή. Εμένα ό Άρης μου είναι στην Παρθένο αλλά έχω έναν ωροσκόπο Κριό που πολλές φορές αντιδρά παρορμιτικά. Συνήθως αυτή η αντίδραση δεν βοηθά αλλά πιστεύω ότι μία οργανωμένη,μεθοδευμένη και ψύχραιμη αντίδραση έχει περισσοτερες πιθανότητες επιτυχίας. Αφού έτσι θέλουν θα εισπράξουν και αυτοί το τίμημα. Πάντως και εγώ βαρέθηκα να θεωρούμε η ηλίθια της παρέας. Καλή επιτυχία εύχομαι.
  • TIGRINA @ 21.12.2009 01:24
    fordka...επειδή κι εγώ βαρέθηκα, γι αυτό έζωσα τ' άρματα της αλήστου μνήμης νταρντανογυναίκας επαναστάτριας Μπουμπουλίνας και περιμένω με χαρά και τόλμη,την επόμενη τους κίνηση.Που να ξεραν αλήθεια τι τους περιμένει και πόσο μεθοδευμένη θα είναι η κάθε κίνηση από δω και πέρα.Η απόφαση επικράτησης και νίικης πλέον με όποιοδήποτε μέσο - θεμιτό η αθέμιτο- είναι συνειδητή.
    Ηγγικεν η ώρα..!!!!!!
  • fordka @ 21.12.2009 10:56
    Tigrina, όλα καλά εύχομαι χαίρομαι που θα νοιώθω ότι και κάποιος άλλος θα παλεύει. Μπορούμε να ανταλλάσουμε εμπειρίες και περιμένω νέα από τις κινήσεις σου. Εχω την αίσθηση ότι ΄θα πάνε καλά τα πράγματα! Αλλωστε τι Δίδυμος με ωροσκόπο Κριό θα ήμουν αν δεν είχα μια αισιοδοξία. Βοηθά !!
  • TIGRINA @ 21.12.2009 23:22
    21 Δεκέμβρη 2009.....δεν ξέρω αν κερδίσω τελικά τον '' πόλεμο '' με τα καινουρια μου ''πιστευω'' αλλά στην πρώτη μάχη σήμερις δηλώνω ΝΙΚΗΤΡΙΑ...
    Ευχαριστώ Αρούλη μου,, τόλμησα και γοήτευσα τους αναποφάσιστους...οι ανταγωνιστές τουτέστιν οι '' ΟΧΤΡΟΙ'' ας περιμένουν...αντί γαλοπούλας σερβίρουμε γλαρόσουπα!!!!!

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...