παρακαλώ περιμένετε...

αστρολογικά όρια

  • RINAMA @ 11.12.2009 17:20
    ελευθερη βουληση+αστρολογος χαρτης
    πιστευω οτι η αστρολογια [σημ.δεν εχω γνωσεις απλα μιλαω με την λογικη]μας δειχνει τασεις μας δινει καποιες καλες ημερομηνιες οπου μπορουμε να κανουμε εναν γαμο ,να γνωρισουμε την αδελφη ψυχη,να πετυχουμε καλυτερα αποτελεσματα σε ενα εργο μας.
    Καποιοι καλοι αστρολογοι με γνωσεις μπορουν και κανουν συνδιασμους στον χαρτη [οπως η dream ]και μπορουν να μας δωσουν ημερομηνιες αλλα τοσο συγκεκριμενες οσο περιγραφεις?τι να πω.
    Πιστευω δε οτι παιζει ρολο τι κανουμε εμεις μετα απο την πληροφορια,δηλαδη αν καποιος μας πει οτι στα 36 μας θα παντρευτουμε και εμεις απο πριν δεν βγαινουμε εξω,δεν μας βγαζουμε στην βιτρινα..........ε λογικο ειναι να καψουμε την οψη.
    Πιστευω δηλαδη οτι ενας καλα διαβασμενος αστρολογος μαζι με την προσωπικη μας ελευθερη βουληση ισως φερει ενα αποτελεσμα σαν αυτο που περιγραφεις.Εγω παντως που χωρισα στα 23 και που μετα ελαβα το μηνυμα οτι πρεπει να κανω κατι γιατι θα γνωρισω τον αντρα της ζωης μου
    εφαγα τα μουτρα μου γιατι ναι μεν τον γνωρισα αλλα [στα 35 μου ]αφησα τους αλλους [γονεις ] να μπουν στην σχεση και εγινε μανταρα η ολη κατασταση.Αρα εκανα λαθη και εκαψα και την οψη γαμου που ειχα εκεινη την εποχη...............σημερα στα 50 ειμαι εδω μαζι σας και μαθαινω καινουργια και ωραια πραγματα που με την βοηθεια σας ελπιζω να μην ξανακαω τοσο..........!!!!!!!!!!!!!
  • vanitsa @ 11.12.2009 19:51
    φίλη μου δηλαδή πιστεύεις ότι φταίς εσύ επειδή άλλαξαν οι προβλέψεις των αστρολόγων που σου είπαν κάποια πράγματα? Ο αστρολόγος απο το χάρτη σου μπορεί να δεί τις θετικές ή αρνητικές ημερομηνίες και να σου επιστήσει την προσοχή, να τις εκμεταλευτείς, όμως οι πράξεις μας δε καθορίζονται απο την αστρολογία. Πιστεύω ότι γίνεται είναι πεπρωμένο. ΄Ηταν για να γίνει.!!
  • Fob51 @ 11.12.2009 22:55
    O χαρτης για ενα καλο αστρολογο ειναι ανοικτο βιβλιο που μεσα του μπορει να δει και να διαβασει τη ζωη του αλλου [sic].Οσο για την ελευθερη βουληση ειναι μεγαλη κουβεντα.Οσο για τα της οικογενειας εχουμε ακουσει για παραγωγα σπιτια?Εκει νομιζω οτι μπορουμε να αναζητησουμε πολλα πραγματα.Βεβαια ολα αυτα χρειαζονται χρονο που δεν τον εχει ενας αστρολογος στη διαρκεια μιας συνεδριας-ουτε πληρωνεται...Βεβαια απολυτο δεν υπαρχει τιποτα...
  • DIOR @ 12.12.2009 04:20
    ...polu swsta....Astrologikos xartis=Anoixto vivlio...mporoume na doume kai na anagnwrisoume-polla stoixeia!!!!
  • gb488 @ 12.12.2009 08:50
    ωραία, τα παράγωγα σπίτια δε τα είχα σκεφτεί....δηλαδή, τα παιδιά των αδερφών μας τα βλέπουμε από τον 8ο που είναι ο 5οσ (παιδιά) από τον 3ο (αδέρφια);

    Για να προσπαθήσω να το καταλάβω...Χείρων μες στον 8ο. Ακμή στον Κριό κι άρα κυβερνήτης άρης. Ο Άρης στο Ζυγό και μέσα στον πρώτο κάνει τρίγωνο με Αφροδίτη και τετράγωνο με τη σύνοδο Ήλιου-Σελήνης.

    όχι πως υπήρχε περίπτωση να καταλάβω εγώ, αλλά πώς φαίνονται εδώ τα "πολλά παιδιά" της αδερφής; Και ο γάμος της αδερφής πού φαίνεται; στον 10ο (7ος από τρίτο; Ελπίζω να μη λέμε ότι θα κάνει δεύτερο γάμο επειδή η ακμή του 10ου της αδερφής της είναι σε μεταβλητό ζώδιο (διδύμια).

    Απλά θέλω να δώ πως τα βλέπουμε αυτά τα πράγματα, μου'χει κάνει εντύπωση πραγματικά.
  • gb488 @ 12.12.2009 09:06
    κάπου διαβάζω ότι την ηλικία του γάμου μπορεί να τη δείξει η απόσταση σε μοίρες μεταξύ του ήλιου και της αφροδίτης αλλά πρέπει να είναι εντελώς άκυρη η μέθοδος, γιατί τα 5 χρόνια απόκλιση που δίνει στη δική μου περίπτωση δε τα λες και αμελητέα διαφορά.
  • gb488 @ 12.12.2009 09:12
    εξ'όσων αντιλαμβάνομαι υπάρχουν κάποιες τεχνικές για να βρεις την ακριβή ηλικία, ενας θεός ξέρει πόσο αξιόπιστες είναι...
  • RINAMA @ 12.12.2009 12:13
    παραγωγοι οικοι

    1ος οίκος:
    --------------
    1. Νομικές υποθέσεις του έτερου ήμισυ, μιας και είναι ο 7ος του 7ου (σύζυγος, νομικές υποθέσεις).
    2. Σπουδές παιδιών, αφού είναι ο 9ος (σπουδές) του 5ου (παιδιά).
    3. Φιλίες αδελφών, αφού είναι ο 11ος (φιλίες) του 3ου (αδέλφια).
    4. Συλλογικοί χώροι που μετέχουν τα αδέλφια, για τον ίδιο λόγο με την 3η περίπτωση (11ος του 3ου).
    5. Καριέρα γονέων ως 10ος (καριέρα) του 4ου (γονείς).
    Μπορούν να δοθούν και άλλες σημασίες, δίνουμε απλώς τις πιο ενδεικτικές.

    2ος οίκος:
    --------------
    1. Κληρονομικά συζύγου ως 8ος (κληρονομικά) του 7ου (σύζυγος).
    2. Καριέρα παιδιών ως 10ος (καριέρα) του 5ου (παιδιά).
    3. Κρυφή ζωή αδελφών ή δοκιμασίες αδελφών ως 12ος (κρυφά, δοκιμασίες) του 3ου (αδέλφια).
    4. Φιλίες γονέων ως 11ος (φιλίες) του 4ου (γονείς).

    3ος οίκος:
    --------------
    1. Σπουδές ή ταξίδια συζύγου ως 9ος του 7ου (συζύγου).
    2. Δοκιμασίες γονέων ως 12ος του 4ου.
    3. Φιλίες παιδιών ως 11ος του 5ου.
    4. Παιδιά φίλων ως 5ος (παιδιά) του 11ου (φίλοι).

    4ος οίκος:
    --------------
    1. Κρυφή ζωή ή δοκιμασίες παιδιών ως 12ος του 5ου.
    2. Οικονομικά αδελφών ως 2ος του 3ου.
    3. Υγεία φίλων ως 6ος του 11ου (6ος υγεία, 11ος φίλοι).
    4. Καριέρα συζύγου ως 10ος (καριέρα) του 7ου (σύζυγος).

    5ος οίκος:
    --------------
    1. Οικονομικά γονέων ως 2ος (οικονομικά) του 4ου (γονείς).
    2. Σύζυγος φίλων ως 7ος (σύζυγος) του 11ου (φίλοι).
    3. Φίλοι συζύγου ως 11ος (φίλοι) του 7ου (σύζυγος).
    4. Ταξίδια αδελφών ως 3ος (ταξίδια) του 3ου (αδέλφια).

    6ος οίκος:
    --------------
    1. Δοκιμασίες ή κρυφή ζωή συζύγου ως 12ος (κρυφή ζωή, δοκιμασίες) του 7ου (σύζυγος).
    2. Οικονομικά παιδιών ως 2ος (οικονομικά) του 5ου (παιδιά).
    3. Θάνατος φίλος ως 8ος (θάνατος) του 11ου (φίλοι).
    4. Αδέλφια γονέων (θείοι) ως 3ος (αδέλφια) του 4ου (γονείς).

    7ος οίκος:
    --------------
    1. Παππούδες (4ος από 4ο= γονείς των γονιών).
    2. Ταξίδια παιδιών ως 3ος του 5ου.
    3. Παιδιά αδελφών ως 5ος του 3ου.
    4. Σπουδές ή μακρινά ταξίδια φίλων ως 9ος (σπουδές, ταξίδια) του 11ου (φίλοι).

    8ος οίκος:
    --------------
    1. Οικονομικά συζύγου ως 2ος του 7ου.
    2. Υγεία αδελφών ως 6ος (υγεία) του 3ου (αδέλφια).
    3. Καριέρα φίλων ως 10ος (καριέρα) 11ου.

    9ος οίκος:
    --------------
    1. Παιδιά παιδιών ως 5ος του 5ου.
    2. Σύζυγος αδελφών ως 7ος (σύζυγος) του 3ου (αδέλφια).
    3. Νομικές υποθέσεις αδελφών για τον ίδιο λόγο (7ος του 3ου).
    4. Φίλοι φίλων, ως 11ος του 11ου.

    10ος οίκος:
    ----------------
    1. Γονείς συζύγου, ως 4ος (γονείς) 7ου (σύζυγος).
    2. Υγεία παιδιών ως 6ος (υγεία) του 5ου (παιδιά).
    3. Θάνατος αδελφών ως 8ος (θάνατος) του 3ου (αδέλφια).
    4. Δοκιμασίες ή κρυφά φίλων ως 12ος του 11ου.

    11ος οίκος:
    ----------------
    1. Σύζυγος παιδιών ως 7ος του 5ου.
    2. Σπουδές αδελφών ως 9ος του 3ου.
    3. Θάνατος γονέων ως 8ος του 4ου.

    12ος οίκος:
    ----------------
    1. Οικονομικά φίλων ως 2ος του 11ου.
    2. Καριέρα αδελφών ως 10ος του 3ου.
    3. Θάνατος παιδιών ως 8ος του 5ου.
    4. Υγεία συζύγου ως 6ος του 7ου.

    Είδαμε λοιπόν τι δυναμική μπορεί να δώσουν στο ωροσκόπιο οι παράγωγοι οίκοι. Γι΄ αυτόν τον λόγο στην Ωριαία Αστρολογία θα πρέπει να τους έχουμε συνεχώς υπόψη, στριφογυρίζοντας το ωροσκόπιο και εξαντλώντας όλη την τέχνη και την τεχνική μας στην αποκρυπτογράφηση των σημαδιών των άστρων για την ορθή προσπέλαση της ερώτησης και, τελικά, για την διατύπωση της απάντησης. Φυσικά, πρέπει να το τονίσουμε, οι παράγωγοι οίκοι χρησιμοποιούνται και στην υπόλοιπη Αστρολογία, απλώς στην Ωριαία η χρήση τους είναι πιο εκτενής. Ας μένει, όμως, στο επίπεδο της χρήσης και ας μην γίνεται κατάχρηση.
  • MichalisVafeias @ 12.12.2009 13:22
    Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να τοποθετηθώ με μερικά σχόλια.
    1. Η ανάλυση χάρτη θα πρέπει να γίνεται με μεγάλη υπευθυνότητα. Επομένως το να αναφέρεις σε έναν άνθρωπο ότι θα αρρωστήσει ο πατέρας του, που είναι μια από τις πολλές πιθανότητες, ή να του πεις ότι θα παντρευτεί στην τάδε ηλικία, που πάλι θα είναι μια από τις πολλές πιθανότητες, τότε χάνεις την ουσία της αστρολογίας και μπαίνεις στο χώρο της μαντικής. Στην πρώτη περίπτωση γκαντεμιάζεις τον άλλο και τον κάνεις δύο χρόνια πριν να ετοιμάζεται για το κακό που θα βρει τον πατέρα του και στη δεύτερη του δίνεις μια κατευθυντήριο και πιθανόν τον σπρώχνεις σε δράση ή αντίδραση για να αποδείξει το ορθό των λόγων σου. Προσωπικά θεωρώ πως αυτή η στάση δεν ορθή. Το τονίζω, προσωπική άποψη.
    2. Ειδικά για το θέμα των παράγωγων οίκων. Δεν αναιρείται το γεγονός πως ο γενέθλιος χάρτης είναι το προσωπικό πρίσμα μέσα από το οποίο βλέπουμε τη ζωή. Αν και μπορούμε να πάρουμε πληροφορίες για την προσωπική μας στάση απέναντι σε θέματα ανθρώπων έξω από εμάς με αυτή την τεχνική, εντούτοις πρέπει να διασταυρώνουμε πάντα αυτό που βλέπουμε με το γενέθλιο χάρτη του ατόμου στο οποίο κάνουμε αναφορά. Δεν μπορώ να μιλάω για το γάμο ή τη γονιμότητα της αδερφής κάποιου χωρίς να βλέπω το χάρτη της. Και αν είναι πνευματικά γόνιμη τελικά; Και αν αυτό που γεννάει είναι βιβλία, έργα τέχνης ή μουσικές και τα αντιμετωπίζει σαν πνευματικά της παιδιά; Μεγάλη προσοχή λοιπόν και διασταύρωση στοιχείων, γιατί παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και νομίζουμε πως μπορούμε να εξηγήσουμε όλη τη ζωή από ένα κομμάτι χαρτί, που είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που, κατά την άποψη μου, η αστρολογία μπορεί να προσφέρει.
    3. Διαφωνώ με την ιδέα πως μπορούμε με κατάλληλες ημερομηνίες να κανονίσουμε τη ζωή μας. Σίγουρα υπάρχουν περίοδοι που δείχνουν πιο κατάλληλες για συγκεκριμένα βήματα, αλλά και πάλι το κατά πόσον θα εκπληρωθούν εξαρτάται από εμάς τους ίδιους. Μην ξεχνάμε ποτέ πως το πόσο συνειδητός ή ασυνείδητος είναι κάποιος σχετικά με την προσωπικότητα του, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του, δεν μπορεί να μας το δείξει ο χάρτης.
    Όπως και να το δει κανείς, σε κάθε τι που κάνουμε υπάρχουν οφέλη και δοκιμασίες, δυναμική για το καλό και για το νοσηρό... Αν ο χάρτης είναι μια απεικόνιση της ζωής, τότε είναι ένα όργανο σοφότερο από αυτόν που τον ερμηνεύει. Ας είμαστε λοιπόν δεκτικοί στην εμπειρία και ας προσπαθούμε να μαθαίνουμε μέσα από τα σωστά και τα λάθη μας.
  • gb488 @ 12.12.2009 13:24
    καταρχήν (κι όχι καταρχάς ) συμφωνώ Μιχάλη. Γι'αυτό μου φάνηκαν κουφά όλα αυτά και ρώτησα.
  • olgara123456 @ 12.12.2009 13:55
    θα συμφωνήσω και εγώ με το Μιχάλη! το απόλυτο, το κάθετο σε οποιαδήποτε ερμηνεία είναι
    "3. Διαφωνώ με την ιδέα πως μπορούμε με κατάλληλες ημερομηνίες να κανονίσουμε τη ζωή μας. Σίγουρα υπάρχουν περίοδοι που δείχνουν πιο κατάλληλες για συγκεκριμένα βήματα, αλλά και πάλι το κατά πόσον θα εκπληρωθούν εξαρτάται από εμάς τους ίδιους. Μην ξεχνάμε ποτέ πως το πόσο συνειδητός ή ασυνείδητος είναι κάποιος σχετικά με την προσωπικότητα του, τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του, δεν μπορεί να μας το δείξει ο χάρτης."
    με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη!!!
  • RINAMA @ 12.12.2009 14:17
    Michalis ευχαριστουμε πολυ για τις αστρολογικες σου γνωσεις ειναι πραγματικα εξαιρετικες συμφωνω απολυτα μαζι σου .........

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...