παρακαλώ περιμένετε...

ωριαία

  • astropet @ 09.12.2009 20:22
    gb, οι ωριαίοι χάρτες συνήθως χρησιμοποιούνται για να μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για ένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ θέμα, που δεν μπορεί να μας δώσει ο γενέθλιος χάρτης, που εκ φύσεως είναι πιο γενικός. Το ερώτημα που θέτεις δεν είναι καθόλου χαζό. Ο ωριαίος χάρτης λειτουργεί ανεξάρτητα από τον γενέθλιο, αλλά πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να έχουμε τον γενέθλιο χάρτη κατά νου, πιο πολύ για να μας δώσει μια γενική κατεύθυνση. Δηλαδή, για ένα θέμα που ο γενέθλιος είναι απαγορευτικός ή τουλάχιστον δείχνει δυσκολίες, θα πρέπει να ψάξουμε πολύ βαθιά και με μεγάλη προσοχή τον ωριαίο χάρτη, αν πρόκειται να δώσουμε θετική απάντηση. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, προς το παρόν τουλάχιστον.
    Γι'αυτό και δεν πρέπει να κάνουμε κατάχρηση στις ερωτήσεις ωριαίας και να φτιάχνουμε χάρτες για ανούσια πράγματα, αν και στην αρχή δύσκολα το αποφεύγεις, εθίζεσαι. Καλό είναι να υπάρχει εξαρχής ένα θέμα που να έχει ήδη ξεκινήσει και μετά να φτιάχνουμε έναν ωριαίο χάρτη για να δούμε την εξέλιξή του με περισσότερες λετπομέρειες.
  • gb488 @ 10.12.2009 15:14
    Pet, ευχαριστώ πάρα πολύ! Κατατοπίστηκα αρκετά!
  • KELLY79 @ 10.12.2009 23:10
    ο γενέθλιος δεν υπερισχύει του ωριαιου?
  • astropet @ 13.12.2009 11:58
    Kelly, θα έλεγα καλύτερα ότι ο ωριαίος χάρτης αποκωδικοποιεί τον γενέθλιο για ένα ΠΟΛΥ συγκεκριμένο θέμα και για μια ΠΟΛΥ συγκεκριμένη χρονική στιγμή.
  • fldown @ 13.12.2009 12:20
    Kelly κι εγώ συμφωνώ με τον pet. Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Έστω ότι κάποιος δέχεται μια δύσκολη όψη Ποσειδώνα με τον κυβερνήτη του μεσουρανήματός του και παραιτείται αρχικά από τη δουλειά του. Ας πούμε κιόλας ότι ο άνθρώπος για πολλά χρόνια εργάζεται ως οικονομικό στέλεχος, οπότε δεν μπορεί να παρατήσει τον χώρο του και να γίνει καλλιτέχνης. Ο Ποσειδώνας θα συνεχίσει να κάνει όψη με τον Πλανήτη καμία διετία. Παρόλ' αυτά ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν μπορεί να σταματήσει να εργάζεται μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα. Και έχει κάποιες επαγγελματικές προτάσεις κατά περιόδους. Αν δούμε μόνο τον γενέθλιο χάρτη, αρκεί που θα υπάρχει ο Ποσειδώνας σε όψη με τον κυβερνήτη του μεσουρανήματος για να είμαστε επιφυλακτικοί και να πούμε ότι δεν θα πάει καλά. Όμως με τον ωριαίο χάρτη μπορούμε να έχουμε εκείνες τις πληροφορίες που θα μας δείξουν ποιες προτάσεις έχουν καλύτερες προϋποθέσεις, δεδομένων πάντα των συνθηκών.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...