παρακαλώ περιμένετε...

Αρης στον Λεων + Κρονος στον Ζυγο????

  • MichalisVafeias @ 26.10.2009 21:50
    elenamamali σε καμία περίπτωση δεν θα σας πρότεινα να τα μαζέψετε και να φύγετε "από τούτη τη μάταιη και άδικη ζωή"... Είστε άλλωστε σε μια περίοδο που καλείστε να αντιμετωπίσετε διάφορα ζητήματα και η παραίτηση δεν είναι ένα χαρακτηριστικό που ταιριάζει στους Λέοντες.
    Θα σας απαντήσω πρώτα σε ένα δύο θέματα που με ρωτάτε και μετά θα προχωρήσω να σας αναφέρω και μερικά ενδιαφέροντα πράγματα που λαμβάνουν χώρα στο χάρτη σας.
    Ο Άρης στον Λέοντα είναι για εσάς ένας σωστός πυροκροτητής καθώς ενεργοποιεί το γενέθλιο Ταυ - Τετράγωνο Ήλιου - Ουρανού - Χείρωνα που έχετε. Αυτός είναι ένας πολύ σύνθετος σχηματισμός. Από την μια ο Χείρωνας στον 8ο οίκο δείχνει μια βαθιά ανασφάλεια στο να αφεθώ συναισθηματικά σε έναν άλλο άνθρωπο. Πρόβλημα εμπιστοσύνης; Σχέσεις που σας καταπίεσαν συναισθηματικά στο παρελθόν ή προσπάθησαν να μπλοκάρουν την σεξουαλικότητα σας; Και από την άλλη ο Ουρανός στον 2ο οίκο σας. Ένα σύνθετο σύστημα αξιών που σας κάνει να πιστεύετε πως δεν μπορεί κανείς να σας καταλάβει; Μήπως δυσκολεύεστε να δημιουργήσετε συνθήκες προσωπικής ασφάλειας και τρομάζετε κάθε φορά που μια αλλαγή έρχεται στο προσκήνιο; Αυτά τα θέματα, δηλαδή της προσωπικής ασφάλειας αλλά και της ικανότητας να αναπτύξετε μια βαθιά συναισθηματική σχέση με ένα σύντροφο θα είναι κρίσιμα για εσάς όλο το διάστημα παραμονής του Άρη στον Λέοντα. Αυτό θα μπορούσε πρακτικά να σημαίνει πως θα υπάρχει κινητικότητα στο εργασιακό κομμάτι με αλλαγές κυρίως στο θέμα των εισοδημάτων σας (θετικές ή όχι είναι δύσκολο να προκαθοριστεί λόγω Ουρανού) αλλά και στο ζήτημα των σχέσεων. Άλλωστε ο Άρης είναι ο κυβερνήτης και του 7ου οίκου σας. Ευκαιρίες λοιπόν θα υπάρχουν, αλλά η πρωτοβουλία ανήκει αποκλειστικά σε εσάς. Αν δεν είστε εσείς επιθετική και δεν δώσετε με αμεσότητα το μήνυμα στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, τότε αμφιβάλλω αν θα αλλάξει κάτι. Ο Άρης λέει "Θέλω να κατακτήσω αυτό που μου αρέσει", άρα δεν είναι τώρα η ώρα για φοβίες.
    Και αν στο ερωτικό τομέα χρειάζεται δράση, ως προς την υπόλοιπη πραγματικότητα χρειάζεται υπομονή και δύναμη. Όσο ο Κρόνος θα βρίσκεται στον ωροσκόπο σας (ουσιαστικά θα σας αγγίξει το Ιανουάριο του 2010 αλλά επί της ουσίας θα σας επηρεάζει από του χρόνου τον Σεπτέμβριο), θα έρθετε αντιμέτωπη με ευθύνες. Πιθανόν το Σεπτέμβριο του 2010 να έχετε ένα σημαντικό γεγονός (αλλαγή δουλειάς; σοβαρή δέσμευση; ευθύνες απέναντι σε γονείς?) που θα σας δείξει πως ήρθε η ώρα να πατήσετε γερά στη γη και με επιμονή να κυνηγήσετε αυτό που θεωρείτε πως σας αξίζει. Ο Κρόνος μέχρι εκείνη την εποχή συστηματικά θα σας δείχνει την αληθινή όψη κάποιων φίλων (ναι κάποιες φιλίες τελειώνουν οριστικά) σας και ταυτόχρονα πιθανόν να σας καλέσει να εγκαταλείψετε κάποια όνειρα που είχατε (κυρίως στον επαγγελματικό τομέα) και τελικά αποδεικνύονται ψευδαισθήσεις.
    Όπως καταλαβαίνετε το νόημα είναι πως μέσα στο 2010 καλείστε να αλλάξετε ριζικά και δομικά σε όλους τους τομείς. Πρέπει να επανεφεύρετε τον εαυτό σας. Και μαντέψτε τι; Ξεκινάτε ήδη από τον επόμενο μήνα! Μέσα στον Νοέμβριο έχετε σύνοδο προοδευμένου Ήλιου - προοδευμένης Σελήνης (προοδευμένη νέα Σελήνη) αλλά και προοδευμένο μεσουράνημα σε σύνοδο με τον Ήλιο σας. Πρέπει συνεπώς να περιμένετε μια αλλαγή στον εργασιακό τομέα, ένα νέο ξεκίνημα, μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Γενικά η περίοδος Νοεμβρίου μέχρι Ιανουάριο θα σας δώσει μια πολύ γερή δόση του τι μορφή θα έχουν οι αλλαγές που επίκεινται.

    ΥΓ: Δεν συνηθίζω να κοιτάζω χάρτες άλλων προσώπων πέραν εκείνων για τα οποία απαντάω. Δεν το θεωρώ ηθικό. Συνεπώς τον δεύτερο χάρτη που μου δώσατε δεν τον κοίταξα.
  • LIONWOMAN @ 26.10.2009 22:31
    kai egw eimai liontaraki,me ton arh ston lewnta kai wroskopo zygo kai selhnh ston zygo...opote kirie mixalh moy me kalhpsate kai emena plhrws!! fysika den enthoysiasthka me ayta poy diavasa alla ti na kanw?? koyragio epimonh kai ypomonh!! sas eyxaristw kai egw en agnoia sas!
  • elenamamali @ 28.10.2009 09:55
    Οποτε αλλαγές, εντονη κινητικότητα και προσωπικες πρωτοβουλίες... Ειναι ΠΡΟΚΛΗΣΗ!! -για να το δούμε θετικα!-. Σας ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας κ. Βαφεία.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...