παρακαλώ περιμένετε...

Κούραση

  • MichalisVafeias @ 13.10.2009 12:54
    Argy10, πράγματι βιώνετε την σκληρή πλευρά του Κρόνου εδώ και αρκετό καιρό αλλά και την διαλυτική δράση του Ποσειδώνα ταυτόχρονα. Μπορεί το 2006 να συμβαίνει η σύνοδος του Κρόνου με τον Ήλιο σας και να σας φορτώνει ευθύνες και βάρη (οικογενειακά ζητήματα είναι αυτά που προέκυψαν τότε?) αλλά από το 2007 και έπειτα η κατάσταση δυσχαιρένει. Ταυτόχρονα ο προοδευμένος Ήλιος σας βρίσκεται στον 12ο οίκο (οίκος του Ποσειδώνα), η προοδευμένη Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα και τον προοδευμένο Άρη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα. Αυτό μάλλον λέει πως υπήρχε ήδη από τότε η επιθυμία να δραπετεύσετε, να τραβηχτείτε μακριά από τα προβλήματα αλλά και η αίσθηση της εξουθένωσης που φέρνει ο Ποσειδώνας σε ότι αγγίζει.
    Στη συνέχεια, από το 2008 έως και τώρα ο Κρόνος συνέχισε να διελαύνει από τον 12ο οίκο σας, διαλύοντας ίσως αρκετές από τις σταθερές και τα εφόδια σας (ο Αιγόκερως στο χάρτη σας κυβερνά τον 4ο οίκο που είναι η αποθήκη των ψυχολογικών εφοδίων που έχουμε για να αντιμετωπίσουμε την ζωή) και πλέον βρίσκετε σε σύνοδο με την Σελήνη σας στην Παρθένο. Αυτή η διέλευση λέει πως πρέπει να προσέχετε πολύ την υγεία σας και οφείλετε να κάνετε εξετάσεις και για τις μικρότερες ενδείξεις προβλήματος που θα δίνει το σώμα σας.
    Ναι, ο Κρόνος στον ωροσκόπο είναι δεν είναι ευχάριστος, αλλά αργεί λίγο ακόμη να περάσει ολοκληρωτικά στον 1ο οίκο σας, οπότε και αρχίζετε να ανασυντάσσεστε με σοβαρότητα και υπαρκτά δεδομένα. Αυτό θα συμβεί οριστικά μετά το καλοκαίρι του 2010. Μέχρι τότε πραγματικά σας συνιστώ να προσέχετε την υγεία και να προσπαθείτε όσο είναι δυνατόν να σκέφτεστε πως τα πιο δύσκολα είναι πίσω σας. Φάγατε το γάιδαρο και έμεινε η ουρά όπως λέμε. Με τον Δία απέναντί σας (πλέον σε ορθή πορεία) μέχρι το τέλος του χρόνου επιχειρήστε να ρισκάρετε με νέους ανθρώπους και φιλικές σχέσεις στον όσο ελεύθερο χρόνο έχετε. Δεν θα σας βγουν σε κακό.
    Καλή δύναμη σας εύχομαι!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...