παρακαλώ περιμένετε...

Διελευσεις σε progressed k solar return...

  • astropet @ 13.09.2009 23:56
    Όχι ακριβώς υπερβολή, αλλά καλό είναι να γίνεται με φειδώ, κατά τη γνώμη μου. Π.χ. είσαι Λέων και ας υποθέσουμε ότι έχεις Αφροδίτη στην Παρθένο στις 24ο και 40΄, ο προοδευμένος Ήλιος σου είναι ακριβώς εκεί, άρα ενεργοποιεί την Αφροδίτη σου και βεβαίως εκεί έχουμε τώρα από διελεύσεις την αντίθεση Κρόνου-Ουρανού. Τότε ναι, θα το πρόσεχα, με την έννοια ότι αυτή η συγκεκριμένη πρόοδος αποκτά ιδιαίτερη σημασία, ενεργοποιούμενη ΚΑΙ από την παραπάνω αντίθεση. Αν όμως ο προοδευμένος Ήλιος σου στην Παρθένο δεν "πιάνει" κανέναν πλανήτη, αλλά απλώς δέχεται τη συγκεκριμένη αντίθεση, τότε θα είχα τις επιφυλάξεις μου.
    Οι ηλιακές επιστροφές είναι έτσι κι αλλιώς διελεύσεις. Οι διελεύσεις της ημέρας των γενεθλίων μας, οι οποίες, κατά την αστρολογία, έχουν ιδιαίτερη σημασία. Θα έδινα βαρύτητα στις γωνίες του ωροσκοπίου των επιστροφών κι αν η συναστρία με το γενέθλιο χάρτη είναι εντυπωσιακή. Κάποιοι προοδεύουν και τις επιστροφές, τόσο τις ηλιακές όσο και τις σεληνιακές. Το θέμα είναι, έχουν ή δεν έχουν αξία, μπορείς να χειριστείς τόση πληροφορία; Αν ψάχνουμε να βρούμε κάτι αστρολογικό για να δικαιολογήσουμε αυτό που μας συμβαίνει μια δεδομένη στιγμή, θα το βρούμε οπωσδήποτε, αυτό δυστυχώς το κάνουμε όλοι, λίγο ως πολύ: "Ε, βέβαια, πώς να είμαι καλά, ο Χείρωνας κάνει διπλό εννεάγωνο στο μεσοδιάστημα Λίλιθ/Βέρτεξ, η ακμή του 8ου οίκου μου με το σύστημα Alcabitius βρίσκεται σε κρίσιμη μοίρα..." κι άλλα τέτοια. Πιστεύω πως αν η αστρολογία δουλεύει και δεν παραμυθιαζόμαστε όλοι μεταξύ μας, τότε στις κρίσιμες περιόδους της ζωής μας, θα πρέπει οι χάρτες μας να βγάζουν μάτι κι όχι να χρειαστεί να χρησιμοποιήσω 45 τεχνικές, 220 υποθετικούς πλανήτες και να κάνω έναν αχταρμά.
  • Brujo @ 14.09.2009 00:51
    Σε ευχαριστω astropet για την απαντηση και για το
    τι να κοιταξω στους χαρτες προοδευτικο κ ηλιακης επιστροφης.

    Ειμαι αρκετα επηρεασμενος απο τα τελευταια γεγονοτα που εχω μπερδευτει.. Το ξερω δεν θελει υπεραναλυση γιατι ''χανεται η μπαλα'' αλλα καποιες οψεις ειδικα
    της ηλιακης επιστροφης ειναι ιδιαιτερα εντονες τουλαχιστον αυτην την περιοδο.. Ισως γιατι ειναι εντονα ακομα τα γεγονοτα..
    Συνεπεσε και η εκλειψη σεληνης σε συνοδο με τον Ηλιο μου την μερα της επιστροφης και....

    Δεν εχω τη γνωση να κανω την ερμηνεια
    αλλα η απαντηση σου βοηθαει να βγαλω καποια συμπερασματα..
  • astropet @ 14.09.2009 01:08
    Δεν έχω να σου δώσω ξεκάθαρες απαντήσεις και δυστυχώς ο καθένας μας στην αστρολογία πορεύεται μόνος του, δοκιμάζοντας, απορρίπτοντας κ.ο.κ. Το θέμα με τις ηλιακές επιστροφές είναι το εξής: Διαβάζονται ως αυτόνομοι χάρτες ή πάντα σε συνδυασμό με τον γενέθλιο χάρτη; Υπάρχουν και οι δύο απόψεις και οι θιασώτες της κάθε μιας άποψης ισχυρίζονται πως έχουν δίκιο. Εγώ είμαι με τη δεύτερη άποψη, γιατί αν δεχτώ ότι ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής διαβάζεται από μόνος του, τότε θα πρέπει να πετάξω τον γενέθλιο χάρτη και να κοιτάζω μόνο τις επιστροφές. Μπορεί π.χ. ο χάρτης της ηλιακής επιστροφής να λέει ότι φέτος θα βγάλω τρελά χρήματα, αν όμως ο γενέθλιος δεν το υπόσχεται αυτό, θα κρατήσω οπωσδήποτε μία πισινή.
  • Brujo @ 14.09.2009 01:20
    Δεν νομιζω να διαβαζονται ως αυτονομοι πιστευω πως δινουν
    καποιες επιπλεον πληροφοριες για την χρονια..

    Σε εμενα για παραδειγμα οι διελευσεις στον γενεθλιο ειναι αρκετα αισιοδοξες
    αλλα στης επιστροφης μου δειχνει καποια σημεια που ''πονανε''
    κ πεφτει αρκετα μεσα..

    Γι αυτο αναρωτιεμαι ποσο επηρεαζει.. Αλλα συμφωνω παντα σε συνδιασμο
    με τον γενεθλιο..

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...