παρακαλώ περιμένετε...

Ta glyka psarakia...!! (?)

  • fotoula @ 07.09.2009 11:48
    wow! take a walk on the wild side...
  • basia13zygoix8ys @ 07.09.2009 15:24
    οτι γυναικα λεον κ αντρας ψαρι εχουν καρμικη σχεση. αν κ τα ψαρια, οπως κ ο καθενας απο εμας δηλαδη παντελως ανεξαρτητου ζωδιου, χρειαζονται ισχυρη αυτοθεραπεια ωστε να μην περνανε απροσδοκιτα απο το ενα θεμα στο αλλο στη συζητηση, ωστε να μην ξεχνοιυνται, ωστε να μην ζηλευουν θανασιμα κ σαφως να περιορισουν την συνεχη, εμμονικη κ εντονη εκδηλωση εκδηλωση ανασφαλειας. μια λεαινα ενδεχομενως ολα αυτα να τα βρει χαριτωμενα δεδομενου οτι ο ψαρης της θα την κανει συχνα πικνα να νοιωθει βασιλισσα ! ειναι οι ρομαντικοι gentileman ! ως προς τις ασαφειες δεν ξερω πως θα τα βγαλεις περα. . . . καλη τυχη στους δυο σας
  • pouck @ 07.09.2009 15:42
    οι ηλιοι εδω, ενδεχεται να κανουν τις εξης οψεις.
    α) χιαστι (150ο) ειναι οψη αντισυμβατικη. Οι ηλιοι βρισκονται σε αντιστοιχες ζωδιακες μοιρες... διαφορετικες ποιοτητες ζωδιων που καλουνται να συνεργαστουν, μην εχουντας ΤΙΠΟΤΑ κοινο.
    β)αντιθεση (180ο), αν ο ο ιχθυς ειναι στις πρωτες μερες και το λιονταρι στις τελευταιες. εδω εχουμε μια αντισυμβατικοτητα μεν, μια πολωση δε. Αρχιζει και 'βλεπει' ο ενας τον αλλο, ακομα και σαν συμπληρωμα.
    γ) τριγωνο (120ο) στην περιπτωση που το ψαρι ειναι στο τελος, και το λιονταρι στις πρωτες μοιρες.. λεων του ιουλιου. εδω εχουμε μια πιο καλη συνεννοηση-εναρμονιση.

    Αυτη ειναι μονο ΜΙΑ οψη, που συνηθως δεν αρκει..

    Απο κει και περα, αν ο ωροσκοπος σας αρχιζει σε σχετικα κοντινες μοιρες, τοτε εχετε και οικους ιδιους. τον 1ο στον κριο, τον 2ο στον ταυρο κλπ... που και παλι δε λεει τιποτα αυτο. Σημασια εχει η θεση των πλανητων του ενος σε σχεση με τους οικους και τους πλανητες του αλλου και αντιστροφα..
  • pouck @ 07.09.2009 15:43
    Απο καθαρα προσωπικη αποψη, εχοντας τον ηλιο στον 7ο, κοινως τον κυβερνητη των λιονταριων στον 7ο, ...ωραιιιιιιια τα λιονταρακια!!!
  • pouck @ 07.09.2009 15:50
    υγ.. θα σε παρακαλεσω να μην αρχισεις τωρα τα.. εχω τον αρη μου πανω στον κρονο του-εχει το δια του πανω στον πλουτωνα μου, τι μου κανει-τι του κανω??!!!
    ξεκινα συ...και θα δεις!! μη τα θες ολα απο την αρχη στο πιατο.. δεν εχει νοημα..δεν θα εχει ουσια μετα..
  • KatLeo @ 07.09.2009 16:55
    euxaristw poly olous!!

    pouck den tha arxisw tipota
    agapaw poly to psaraki mou kai elpizw ola na pane kala

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...