παρακαλώ περιμένετε...

Απορία

  • 777 @ 28.08.2009 19:58
    dream καταρχήν σ'ευχαριστώ για την απάντηση! έχω κάνει το χάρτη μου, αλλά νόμιζα ότι οι μοίρες που αναγράφονται δίπλα στους πλανήτες αναφέρονται στα ζώδια που βρίσκονται οι πλανήτες, δεν ειχα προσέξει τις μοίρες των ακμών. δύο απ'τους πλανήτες που μ'απασχολούν είναι όντως ανάδρομοι, ανάδρομος ποσειδώνας στις τελευταίες μοίρες του πρώτου και ανάδρομος δίας στις τελευταίες του τέταρτου-να τους αφήσω στην ησυχία τους?
  • 777 @ 28.08.2009 20:45
    Η ώρα όντως παιζει στα 5 με 10 λεπτά. έκανα αυτό που ειπες κι όντως όλοι οι πλανήτες έρχονται στα ίσα τους και κανείς δεν είναι στον επόμενο. τελευταία ερώτηση. με τα φώτα τί γίνεται? Η σελήνη απέχει περίπου 2 μοίρες απ'την ακμή του τέταρτου, οπότε φαντάζομαι την φορτώνω εκεί και ο ήλιος απέχει κάτι λιγότερο από 5 μοίρες απ'το μεσουράνημα.
  • AriesLeo @ 29.08.2009 06:01
    Καλημέρα! Πάνω σ'αυτά θα ήθελα κι εγώ να ρωτήσω...
    Έχω φτιάξει ένα χάρτη (19 μέρες μπροστά)...
    Το ότι κάποιοι πλανήτες έχουν αλλάξει οίκο και κάποιοι οίκοι οι οποίοι στο γενέθλιο χάρτη μου είναι άδειοι έχουν τώρα γεμίσει, μπορεί αντίστοιχα να σημαίνει ότι βλέπω πλέον τα πράγματα διαφορετικά και οι εκάστοτε τομείς της ζωής μου γνωρίζουν μεγαλύτερη ενεργητικότητα;

    Και αν ισχύει αυτό, πρέπει να εξακολουθώ να λαμβάνω υπόψη το γενέθλιό μου ωροσκόπιο;
  • 777 @ 29.08.2009 09:22
    κι εγώ δεν το κατάλαβα και πολύ αυτό, αλλά φαντάζομαι κάτι τέτοιο πρέπει να ισχύει. πάντως ο ποσειδώνας επιμένει 1ο οίκο μετά από τόσα χρόνια και τα μυαλά στα κάγκελα που λένε... ευχαριστώ και πάλι πάντως dream!!!

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...