παρακαλώ περιμένετε...

Προς Astropet

  • astropet @ 27.06.2009 23:40
    PennyL, όπως ίσως θα ξέρεις, συναστρίες στο site δεν γίνονται ούτε από τους υπεύθυνους ούτε από κανέναν άλλον. Είναι πολύ χρονοβόρο το θέμα και πολύ συχνά άνευ ουσίας.

    Τώρα, για το κομμάτι που με αφορά, θέλω να πω δυο πράγματα και μην τα πάρεις προσωπικά. Όταν πρωτομπήκα στο site, είχα πολλή όρεξη και απαντούσα συνέχεια σε ποστ, όπου μπορούσα και ό,τι ήξερα. Ξαφνικά παρατήρησα ότι έγινε μεγάλη κατάχρηση και από ένα σημείο και μετά δεν έπρεπε να κάνω άλλη δουλειά από το να βρίσκομαι συνέχεια στο site. Οπότε και σταμάτησα. Μάλιστα, έχω μαλώσει με φίλους μου εδώ, που με κατηγόρησαν ότι απαντώ συνέχεια δεξιά και αριστερά σε ξένους και όχι σ'εκείνους. Καταλαβαίνεις λοιπόν πως αν απαντήσω τώρα σε σένα, αύριο μεθαύριο θα βγουν κι άλλα ποστ που θα ζητάνε ερμηνείες χάρτη και θα πρέπει μετά να απαντήσω και σε κείνα κ.ο.κ. Πρόσφατα απάντησα σε ένα τέτοιο ποστ και να που ήρθε πολύ γρήγορα και ένα δεύτερο, το δικό σου. Γι'αυτό το λόγο, σου ζητώ συγγνώμη, αλλά ελπίζω να καταλαβαίνεις τους λόγους που δεν μπορώ να σου απαντήσω.

    Τώρα, αν με πετύχεις online σε μία αστρολογική συζήτηση με άλλα μέλη και θες να ρωτήσεις κάτι σχετικό, βεβαίως, γιατί όχι; Αλλά τότε, και διάθεση θα έχω και ελεύθερο χρόνο. Δεν έχω πάψει τελείως να απαντώ, προς Θεού.

    Ελπίζω να μη με παρεξήγησες και εύχομαι να λάβεις απάντηση στο ερώτημά σου. Δώσε όμως τα πλήρη στοιχεία σου (και ώρα και τόπο γέννησης) ώστε να μπορέσει να σου απαντήσει κάποιος, γιατί μόνο η ημερομηνία δεν αρκεί.
  • PennyL @ 28.06.2009 01:48
    οκ.έχεις δίκιο!δεν σε παρεξηγώ

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...