παρακαλώ περιμένετε...

Η ΤΡΙΠΛΗ ΣΥΝΟΔΟΣ!!!

  • fldown @ 27.05.2009 12:02
    giasemaki είναι μια όψη στην οποία συμμετέχει ο Δίας οπότε αποτελεί ευκαιρία για επέκταση, νέους στόχους, νέα όνειρα αλλά βέβαια περιέχει και γιγαντιαίων διαστάσεων υπερβολή σε ότι αγγίζει...
    Το τετράγωνο δείχνει πως οι συνθήκες που θα διαμορφωθούν στο επόμενο διάστημα (μην ξαχνάμε ότι η όψη θα επαναληφθεί και αργότερα μέσα στο καλοκαίρι) θα είναι τέτοιες που δεν θα έχεις εσύ δικαίωμα επιλογής του τρόπου δράση. Καλείσαι να προσαρμοστείς στις συνθήκες. Μόνο εκ των υστέρων καταλαβαίνουμε ότι οι νέες συνθήκες που ανοίγει μπροστά μας ο Δίας ήταν για το μελλοντικό μας συμφέρον. Κατά τα άλλα, όπως και με κάθετι θα έχουμε μάχες να δώσουμε.

    (έχω και εγώ Ήλιο στις 29 του Ταύρου! Όμορφη σύμπτωση! Καλή σου μέρα)
  • giasemaki @ 28.05.2009 11:36
    Kαλημερα fldown!!!!
    σ ευχαριστω για την απαντηση!!!
    εχω μια απορια ακομα...με την πρωτη συνοδο που γινετε και οποιες αποφασεις παρουμε τωρα,στην τριτη συνοδο θα αποδειχτει αν εχουμε παρει τη σωστη αποφαση???
    Μαλλον θα το πω αλλιως...τα γεγονοτα που σου συμβαινουν με την πρωτη συνοδος..στην τριτη συνοδο ξεκαθαριζονται τα πραγματα???
  • fldown @ 28.05.2009 14:24
    giasemaki αν και είναι πολύ τραβηγμένο να αναζητήσουμε συνταγολόγια μιας όψης γενικά και να θέσουμε συγκεκριμένους χρονικούς ορίζοντες, συνήθως (όχι πάντα, το τονίζω!!!) μια όψη συνήθως χωρίζεται σε 3 χρόνους. Στην ορθή πορεία του πλανήτη έχουμε την πρώτη επαφή με την νέα πραγματικότητα, το σοκ ας πούμε ότι κάτι αλλάζει. Στη ανάδρομη πορεία έχουμε μια συνειδητοποίηση των νέων συνθηκών και μια πρώτη προσπάθεια δράσης. Όταν η όψη επαναληφθεί σε ορθή πορεία ξανά και για τελευταία φορά έχουμε μάλλον τη βαθύτερη αφομοίωση και την ουσιαστική προσωπική μεταστροφή μας.
    Φυσικά όταν μιλάμε για εξωκρόνιους πλανήτες όπως ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας, αυτοί καθορίζουν ολόκληρες περιόδους και τα αποτελέσματα της δράσης τους θα φανούν και αρκετά μετά την πάροδο της διέλευσης...

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...