παρακαλώ περιμένετε...

Δίας- Ποσειδώνας-Χείρωνας

  • johnnyG @ 18.05.2009 22:18
    μπορεί να έχουμε και τέτοιου είδους νέα: Ποσειδώνας(ασθένεια), Δίας-Ποσειδώνας(ίσως πανδημία), Δίας(νομικά θέματα που ξεπηδούν, όπως γράφει και στο άρθρο), Χείρωνας(θεραπεία)
    ε;;;
  • johnnyG @ 18.05.2009 22:19
    "Η γρίπη των χοίρων, η φαρμακευτική Baxter και οι αληθινοί χείριστοι χοίροι των σκανδάλων"

    Ενα φαρμακευτικό σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στον αμερικανικό Τύπο από τον Ιανουάριο του 2008 , δημιουργεί ερωτήματα για τον τρόπο που λειτουργούν οι φαρμακευτικές εταιρίες , ακόμη όμως και για τον τρόπο που προέκυψε ξαφνικά η νέα γρίπη των χοίρων , το στέλεχος H1N1. Τον προηγούμενο χρόνο, η φαρμακευτική Baxter ανακάλεσε την κυκλοφορία πολύ μεγάλου αριθμού παρτίδων του ενέσιμου φαρμάκου heparin , μετά από καταγγελίες για σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις ασθενών που το χρησιμοποίησαν, αλλεργικές αντιδράσεις που κατέληξαν ακόμη και σε θανάτους σε ορισμένες περιπτώσεις.

    Ο αμερικανικός οργανισμός φαρμάκων κατηγόρησε δύο κινεζικές εταιρίες για παραγωγή και διακίνηση εμβολίων με αλλοιωμένη σύνθεση, υπονοώντας πως μια φθηνότερη συνθετική ένωση «μίμος» της ουσίας heparin, που βρέθηκε πως ήταν χονδροιτίνη επεξεργασμένη με θειικό άλας (over-sulfated chondroitin ,OSCS), χρησιμοποιούνταν στα εμβόλια για την μείωση του κόστους. Η υπόθεση πήρε διαστάσεις σκανδάλου και το 2009 κατατέθηκε αγωγή κατά της εταιρίας Baxter για τον ρόλο της στην υπόθεση των αλλοιωμένων εμβολίων.

    Στη νομική ιστοσελίδα Lawyers and Settlements , αναφέρθηκε πως η αγωγή στηρίχθηκε στην θέση πως η φαρμακευτική εταιρία άλλαξε ένα συστατικό στο φάρμακο heparin με αποτέλεσμα τις έντονες αλλεργικές αντιδράσεις ασθενών .

    Το φυσικό συστατικό που αντικαταστάθηκε για να μειωθεί το κόστος , ήταν ουσία που παράγεται από επεξεργασμένα χοιρινά εντόσθια. Σύμφωνα με την αγωγή , η συνθετική ένωση OSCS, δεν βρίσκεται στη φύση και για το λόγο αυτό δεν εγκρίνεται για χρήση σε φάρμακα στις Η.Π.Α.

    Αυτή η ίδια φαρμακευτική εταιρία επελέγη από τον ΠΟΥ για την Παρασκευή εμβολίου για την γρίπη των χοίρων .Η ανάθεση έγινε παρά τις αποκαλύψεις στον αμερικανικό Τύπο τον περασμένο μήνα, πως εμβόλια μολυσμένα με ιό της γρίπης των πτηνών , H5N1 , εστάλησαν σε 18 χώρες από Αυστριακή εταιρία παρακλάδι της Baxter. Μετά από πιέσεις ο φαρμακευτικός γίγαντας υποστήριξε πως οι παρτίδες που περιείχαν τον ιό H5N1 μπερδεύτηκαν με τα εμβόλια κι εστάλησαν κατά λάθος.

    Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά. Θα μπορούσε ένα βιολογικό όπλο, όπως είναι ένας ζωντανός ιός να μπερδευτεί με παρτίδα εμβολίων? Μήπως η νέα γρίπη που προκαλεί πανικό σε όλο τον κόσμο ξεπήδησε , έστω από λάθος , από κάποιο εργαστήριο μεγάλης φαρμακευτικής εταιρίας ? Μήπως τελικά ακόμη και το αντίδοτο υπάρχει και θα πλασαριστεί στην αγορά όταν κριθεί σκόπιμο?
  • lahmacun @ 18.05.2009 22:24
    πες τα βρε...

    αν δεν κανω λαθος .. ακουστηκε σημερα κατι για πρωτο κρουσμα στην ελλαδα .. οποιος ξερει επιβεβαιωνει ..
  • johnnyG @ 18.05.2009 22:26
    και Ποσειδώνας(απάτη) Δίας-Ποσειδώνας(τεραστίων διαστάσεων) για να πουλήσουμε Χείρωνα(θεραπεία) παγκοσμίως(Υδροχόος) ???

    (ξεσκεπάστηκε το σκάνδαλο, χμμμ)
  • IrishPrince @ 18.05.2009 22:34
    Υπαρχει κρουσμα στην Ελλαδα.Φοιτητης που ηταν για καιρο στην Αμερικη και δεν παρουσιαζε κανενα συμπτωμα ως την επιστροφη του στην Ελλαδα.Λιγο μετα αρχισαν τα συμπτωματα και πηγε για εξετασεις.Το κρουσμα ειναι γεγονος και επιβεβαιωθηκε απο το υπουργειο υγειας με ειδικη συνεντευξη τυπου.
  • inspi @ 18.05.2009 22:48
    O...κατασκευασμένος ιός των χοίρων που φθάνει πλέον με ελάχιστους θανάτους αλλά πολλά κρούσματα μέσω του τρόμου των ΜΜΕ σε όλα τα σπίτια κάνει αναγκαίο το φάρμακο tamiflu. Και ενώ υπάρχουν και άλλα αντιικα φάρμακα που αντιμετωπίζουν την νόσο μόνο αυτό έχει βγει παγκοσμίως ως το φάρμακο στο οποίο ο ιος είναι ευαίσθητος. Η ROCHE κάνει τρελές πωλήσεις και από πίσω βρίσκεται ο πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ. Το «γεράκι του Πενταγώνου», ο υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, Ντόναλντ Ράμσφελντ! Και γιατί; Διότι είναι μεγαλομέτοχος της εταιρίας βιοτεχνολογίας «Gilead Sciens», η....
    οποία έχει τα δικαιώματα του περιζήτητου φαρμάκου tamiflou (ταμιφλού) - παίρνει από την ελβετική «Roche» («Ρος») το 10% των πωλήσεων - του μόνου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταπολέμηση της νόσου στους ανθρώπους.
    Το Tamiflu είναι ένα φάρμακο που περιέχει τη δραστική ουσία οσελταμιβίρη.
    Κάποτε αυτό πήγε να γίνει με την νόσο των πουλερικών όταν και πάλι αναστατώθηκε όλος ο πλανήτης αλλά το tamiflu δεν έκανε καλή δουλειά. Τώρα όμως ο ιος είναι στα μέτρα του φαρμάκου. Το φάρμακο έγινε για τον ιό ή ο ιός για το φάρμακο;
  • andreas_zepos @ 19.05.2009 00:08
    με το σκεπτικό ότι όλα αυτά συμβαίνουν στον υδροχόο,
    θα μπορούσε να είνα πιθανή η ανακάλυψη ενός φαρμάκο, για παγκόσμιας εμβέλειας ασθένεια τύπου aids,
    θα μπορούσε όμως να είναι και το ξεσκέπασμα μιας καλοστημένης απάτης ιδεολογικού χαρακτήρα. σε τομείς όπως παιδεία, θρησκεία..
    μην ξεχνάμε πως ζούμε το τέλος της εποχής των ιχθύων,
    και πως μέρα με τη μέρα, ο υδροχόος κερδίζει το έδαφος του Ι.Χ.Θ.Υ.Σ....
    η αλλαγή δεν θα έρθει έτσι ξαφνικα πιστεύω. δε μπορεί κοτζάμ χριστιανική αυτοκρατορία να γκρεμιστεί σε μία μέρα..ή σε μιά νύχτα..
  • andreas_zepos @ 19.05.2009 00:17
    μια και ο υδροχόος κουβαλά τις ενοχές της εξέλιξης,
    αλλά ταυτόχρονα χαρακτηρίζεται και από τις ανατρεπτικές - επαναστατικές του τάσεις, η τριπλή σύνοδος ίσως να έρχεται να ανοίξει νέους ορίζοντες και να ιάσει κάποιες τέτοιες πληγές όχι όμως από αυτόυς που ασκούν την εξουσία, αλλά από αυτούς που την δίνουν.
    (θα βγει το νέο zeitgeist λέει, και θα κάνει πάταγο!!!)
  • andreas_zepos @ 19.05.2009 01:05
    ....ή μπορεί να βγουν οι παπάδες παγανιά,
    και να προσπαθούν πάαααααλι με ένα κάρο υrερβολές να μας πεισουν πως...
    μόνο ο Χριστός σώζει!!!
  • fotoula @ 19.05.2009 13:47
    ROBOTS ws daskaloi se taxeis me paidia...
  • fotoula @ 19.05.2009 17:10
    http://portal.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathworld_1_18/05/2009_280095

    Biblia Online...

    Omws, Tipota san ta Xartina Bibliarakia ... ... ...
  • ether12 @ 19.05.2009 20:38
    αυτό κι αν είναι ενδεικτικό fotoula!! το πρώτο ρομπότ (Υδροχόος) δάσκαλος (Δίας) στον κόσμο....στην Ιαπωνία...και το όνομά αυτού...Saya!...15 χρόνια παιδευτόταν ο κατασκευαστής του για να το ετοιμάσει!!

    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11512&subid=2&tag=8777&pubid=2582761
  • inspi @ 21.05.2009 23:50
    http://www.wolframalpha.com/

    ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
  • inspi @ 21.05.2009 23:53
    ΤΡΕΛΛΗ ΜΗΧΑΝΗ, ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ.

    ΤΡΕΛΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΧΜΜ ΣΑΝ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ
  • inspi @ 22.05.2009 00:01
    ΕΓΡΑΨΑ

    Η1Ν1, ΤΟ ΝΕΟ ΤΥΠΟ ΓΡΙΠΠΗΣ ΚΑ ΙΜΟΥ ΕΔΩΣΕ Τ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.

    AIDS, ΤΑ ΙΔΙΑ

    ΓΡΑΨΤΕ gREECE

    ΕΒΑΛΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΧΜΜ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΕΙΧΕ NEW MOON (ΠΩς ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ?)

    ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ΤΟΥ.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...