παρακαλώ περιμένετε...

Θέμα υγείας

  • penthesilia @ 04.05.2009 16:04
    γράψε την ημερομηνία και την ώρα και τον τόπο γέννησής σου και μπορεί κάποιος που ξέρει να σου πει. περαστικά. και πολέμησε τον φόβο σου
  • penthesilia @ 04.05.2009 20:02
    εγώ δεν ξέρω να σουπω. όχι κάτι πολύ φανερό. να ρωτήσεις πάλι αν δεν σου απαντήσουν, γιατί μπορεί να μην το έχει δει. πάντως τώρα που ο πλούτωνας μπήκε στον 6ο ηλιακό οίκο μας, πρέπει να προσέχουμε την υγεία μας και να κανουμε συχνά τσεκ-απ. έλεγξέ το. η ιατρική θα σου δώσει περισσότερες απαντήσεις πιστεύω.
  • lahmacun @ 04.05.2009 20:45
    mistry καλως ηλθες αν καταλαβα καλα το θεμα ειναι οτι περνας θανατοφοβικη φαση που δεν σχετιζεται με την εργαστηριακη πραγματικοτητα της ασθενειας σου ..
    Αν επιτρεπεται επειδη εχεις χρονια νοσημα εχεις δεχτει ψυχολογικη υποστηριξη επαγγελματικη γι αυτο ?
  • lahmacun @ 04.05.2009 21:04
    Ανθρωποι με χρονια προβληματα υγειας ή ανθρωποι που καποια στιγμη απειλειται η ζωη του ειτε λογω ατυχηματος ειτε λογω ασθενειας ειναι λογικο να αποσταθεροποιουνται συναισθηματικα , να παθαινουν καταθλιψεις η να θανατοφοβικους πανικους .. δεν υπαρχει πιο λογικο πραγμα γι αυτο
    Δυστυχως δεν εχουμε φτασει στο επιπεδο η ψυχολογικη υποστηριξη να πηγαινει πακετο με την υπολοιπη περιλθαψη στην Ελλαδα ..

    Δεν ξερω ποσο παρηγορο ειναι αυτο που σου λεω .
    Αστρολογικα δεν μπορω να σε βοηθησω αν υπαρχει καποια διελευση που εντεινει τους φοβους σου.. ελπιζω καποιος απο τους συνεργατες του σαιτ να το κανει αυτο .


    Παραλληλα θα ηταν καλο να προσπαθουσες να συνεχισεις την ψυχοθεραπεια .. υπαρχουν στους δημους κεντρα υποστηριξης που δεν χρειαζεται να πληρωνεις αν δεν κανω λαθος ..
  • lahmacun @ 04.05.2009 21:05
    ομοιπαθητικη εχεις δοκιμασει ?
  • lahmacun @ 05.05.2009 01:05
    H ομοιοπαθητικη ειναι ενας κλαδος της ιατρικης που αντιμετωπιζει ολιστικα τον ανθρωπο .. δηλαδη δεν θεωρει πως υπαρχουν ασθενειες ιδιες για τον καθενα μας αλλα οτι καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος και φτιαχνει νοσηματα αλληλενδετα μεταξυ τους .. θεωρει πως απο μεσα παμε προς τα εξω με αρχη τα ψυχολογικα που πλητουν το σωμα σαν υλη . Τα λεω οπως τα εχω καταλαβει τα χρονια που κανω για να αντιμετωπισω μια κουφη αλλεργια που με βρηκε σε μεγαλη ηλικια .

    Δεν χρησιμοποιει χημικα φαρμακα . Δεν ειναι σε καμια περιπτωση επιβαρυντικη η επικυνδινη για οποιαδηποτε συμβατικη αλλη μεθοδο θεραπειας .. και εχει στατιστικα εξαιρετικα αποτελεσματα ειδικα σε χρονιες παθησεις .
    Το μονο που πρεπει να στερηθει κανεις ειναι ο καφες το γαρυφαλλο και η ναφθαλινη .
    Αν εισαι σε θεραπεια κορτιζονης αυτο ειναι ενα προβλημα φανταζομαι πως δεν εισαι- ισως να εισαι σε θεραπεια ιντερφερονης .. δεν ξερω ποσο συναδει αυτο με την ομοιοπαθητικη , αλλα θα ελεγα να κανεις μια προσπαθεια .. η εμπειρια μου λεω αν πεσεις σε καλο γιατρο οτι αξιζει τον κοπο .

    Δεν υποκαθιστα αναλυση σε καμια περιπτωση - αλλα την θανατοφοβια σου ο γιατρος θα την συμπεριλαβει στην θεραπαει αν οχι της δωσει και προταιρεοτητα .
    Επισης εχει μια σημασια κατα την γνωμη μου να βρεις ενα γιατρο που να εχει και συμβατικο πτυχιο ιατρικης και να εχει επιλεξει να εκπαιδευτει στην πορεια στην ομοιοπαθητικη ..

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...