παρακαλώ περιμένετε...

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΗ

  • asxse @ 23.03.2009 17:47
    Είναι σίγουρο όντως πως μας περιμένουν περίεργες μέρες...σύντομα κιόλας...

    Συγκεκριμένα στις 15/12/2012 οι πλανήτες έχουν αρχίσει να σχηματίζουν πολύ έντονες όψεις μεταξύ τους , ειδικά οι αργοί πλανητές που έχουν πιο μεγάλη σημασια για όλο τον κόσμο. Που καταλήγουν σιγά σιγά στις

    21/12/2012 ο Πλούτωνας Εξάγωνο με Κρόνο
    ο Πλούτωνας Χιαστί με Δία ανάδρομο
    και ο Κρόνος Χιαστι με Δία ανάδρομο.

    Δεν είναι οι μόνες ισχυρές αλλά είναι ίσως οι πιο ισχυρές για αυτό εγραψα αυτες.

    Απο αυτές τις όψεις βλέπουμε ότι θα υπαρξει μια τεράστια συλλογική αλλαγή συνειδητότητας και ειδικά φαίνεται επειδή ο Δίας είναι ανάδρομος στους Διδύμους.

    Η ενέργεια ρέει εσωτερικά, μέσα μας δηλαδή, όταν ένας πλανήτης είναι ανάδρομος.

    Οπότε αυτή η συνειδησιακή αλλαγή θα προκληθεί μέσα μας και θα ξεκινήσει απο εκεί.
  • johnnyG @ 23.03.2009 19:08
    Πολλές είναι οι σκέψεις που γεννήθηκαν, αλλά θέλω να πούμε για αυτή πιο πολύ: Σίγουρα οι διελεύσεις αργών πλανητών, επηρεάζουν σε συλλογικό επίπεδο σε διαφορετικούς τομείς ανάλογα τον πλανήτη και το ζώδιο. Μήπως όμως η διέλευση του Πλούτωνα από τον Υδροχόο θα είναι αυτή που θα μας εισάγει "για τα καλά" στη λεγόμενη νεά εποχή. Το λέω από την άποψη ότι ο Πλούτωνας είναι ο απώτατος συλλογικός πλανήτης, και πέρα απο μεταμόρφωση φέρει ζητήματα επιβίωσης. Αν στον Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε συλλογικό επίπεδο σημαίνει "για να επιβιώσω θα γίνω φορέας της αλλαγής και διάλυσης του Κατεστημένου", ο Πλούτωνας στον Υδροχόο ποια αλλαγή για επιβίωση θα φέρει;

    (ελπίζω να μην ξέφυγα, και αν δε συμφωνείτε πείτε το. Προσωπικά, περισσότερο ταυτίζω τον Πλούτωνα με αυτό που περιέγραψα...)
  • johnnyG @ 23.03.2009 19:14
    επίσης η συζυγία Ποσειδώνα-Δία στον Υδροχόο που ξεκινά από τέλη Μαΐου είναι ενδιαφέρουσα σε συλλογικό επίπεδο. θυμάμαι και ένα ποστ πριν απο μερικούς μήνες με ιδέες μελών για το τί θα μπορούσε να φέρει...
  • lahmacun @ 23.03.2009 19:19
    Δεν ξερω ποσο δοκιμο ειναι να προσεγγιστει το παραπανω θεμα εξετάζοντας ολες τις γωνιακες σχεσεις του Υδροχοου αλλα εχω μια αισθηση πως οι βασικες συγκρουσεις στην νεα εποχη και τα θεματα που θα τεθουν επι ταπητος αμμεσα θα ειναι αυτες . Δηλαδη
    Υδροχοος - Ταυρος = Το εχω αξιζω αποκτω εναντια στο μοιραζομαι , αξιζουν ολοι , χανω κατι δικο μου για να το χαρισω
    Η οικονομικη κριση της δυσης σε συνδυασμο με τις αναπτυσσομενες - πρωην κακομοιρες και χλευαζομενες - ανατολικες οικονομιες μου σημαινουν ενα τετοιο καμπανακι ..
    Υδροχοος- Λεωντας - Εμεις , διακριτοι αλλα ισοι εναντια στην υπέρογκη αξια του Εγω και της εξουσιας , αυτονοητα κοινωνικα και πολιτικα αρχηγιλικια σε κριση, καταρευση της αντιπροσωπευτικη Δημοκρατιας και ενδεχομενα καινουργιες μορφες αμεσοδημοκρατικων θεσμων που εις θα εχει την ιδια ευθυνη και συμμετοχη με τους λοιπους -Επαναπροσδιορισμος του τι σημαινει εξεχοντας καταργηση της διαδοχης οικογενειοκρατιας και σεχτισμου που εχει επιβληθει παγκοσμιως στα πολιτικα δρωμενα , οχι τινος εισαι και ποσο γαλαζοαιματος εισαι αλλα ποιος ατομικα και με συνεχεις αποδειξεις εισαι . Καταργηση της εξουσιας των οποιων αυτονοητων ελιτ.

    Υδροχοος-σκορπιος . Η πιο δυσκολη συγκρουση κατα την γνωμη μου γιατι θα ειναι κυριως ψυχολογικη και αφορα τους παντες εσωτερικα .
    Το ενστικο της επιβιωσης η αγριαδα της σκοπιμοτητας που διασφαλιζει την υπερυσχιση και τον ελεγχο την υπογεια επιβολη στις σχεσεις ατομικες και κοινωνικες εναντια στις ιδεες που θετουν εαυτο και επιβιωση λιγοτερο σημαντικα απο το γενικοτερο καλο της ανθρωποτητας . Τι συμφερει εμενα οφειλει να ειναι τιποτα σε σχεση με το μακροπροθεσμο ευρυχωρο ελευθερο ισοτιμο καλο της ανθρωποτητας - το αιτημα της θυσιας με αλλο τροπο απο αυτο των Ψαριων .

    Τελος εχω κρατησει δυο πραγματα στο μυαλο μου που εχει πει ο Αστροπετ σε κουβεντες για το ιδιο θεμα παλιοτερα ..
    Ειχε πει -ισως να μην το επαναλαβω ακριβως αν διαβασει ας με διορθωσει
    πως στην καινουργια εποχη κινδυνευει το ταλεντο γιατι ο Υδροχοος εξομοιωνει τα παντα .. καταργει την διακριση ..
    οπως και οσο εχω καταλαβει εγω το υδροχοικο αιτημα ειναι ισοι αλλα οχι ιδιοι απλα το ταλεντο πριμοδοτειεται οχι εις βαρος του συλλογικου , δεν ανεβαινουν σε θρονο οσοι διακρινονται αναγνωριζονται και εχουν το χρεος το θειο δωρο τους χωρις ανταλαγματα να το μοιραστουν με την ανθρωποτητα ..

    Το αλλο σχολιο που ειχε κανει και μου εχει μεινει ειναι πως ισως ο διας ηξερε πως ειναι πολυ νωρις για τους ανθρωπους να παρουν την φωτια και το εκανε για "καλο" να τιμωρησει τοσο σκληρα τον προμηθεα ..
    Ο διας σαν συμβολο πατερας των θεων και μεντοραε στην εποχη του Υδροχου καταριπτεται ο ανθρωπος καλειται να γινει ο ιδιος ενας μικρος θεος αποποιειται των Σωτηρων Δασκαλων γκουρου και οδευει σε μια θεωση μη μεταφυσικη πνευματικη και απολυτως βιωσιμη στα πεπερασμενα ανθρωπινα μετρα του .. Δεν περιμενει την Γη της επαγγελιας - Την πραγματωνει κατα το δυνατον στον χωροχρονο του - Δεν υπαρχει διας που να το ξερει το "καλο" του , καλειται ο ιδιος να το ανακαλυψει .
  • asxse @ 23.03.2009 19:49
    johnnyg i epoxi tou idroxoou einai enas megaliteros kiklos peripou 2 xiliadon xronon. o kiklos tou ploutona einai einai apla 246 xronia. o ploutonas den ipodilonei se poia ¨Epoxi¨ eimaste alla se poio tomea i anthropotita apoktaei megali dinami kai elegxo. skepsou as poume stin Epoxi tou ixthy o ploutonas eixe perasei kapoies fores apo ton idroxoo.
  • johnnyG @ 23.03.2009 19:58
    ασχσε, το εχω καταλαβει αυτο. μιλωντας ομως, ολοενα και περισσοτερο για την εποχη του υδροχόου και την προσεγγιζουμε επίσης χρονικά, ίσως το παραπάνω γερό βήμα προς αυτήν να είναι μια διέλευση πλούτωνα. Εν έτει 2020-τόσο ποθ θα γίνει... ε;;
  • asxse @ 23.03.2009 20:02
    to 2024 mpainei o ploytonas ston idroxoo. den nomizo prosopika pisteuo xoris na eimai kai apolita sigouros oti exei ksekinisei i epirroi apo Epoxi idroxoou gi auto alloste ginetai kai pantou panikos... tha deiksei...
  • astropet @ 23.03.2009 20:04
    Εκείνο που κυρίως είχα πει είναι ότι, στην εποχή του Υδροχόου, ο Λέων θα είναι ο απέναντι, ο άλλος, ο φανερός εχθρός. Το άτομο το οποίο θα ξεχωρίζει από το σύνολο, λόγω εγγενών ικανοτήτων, ανεξαρτήτως ζωδίου, θα θεωρείται ότι αποτελεί κίνδυνο για την ομάδα, με αποτέλεσμα πολλά ταλέντα να χαθούν ή να θαφτούν ακριβώς γιατί η μάζα θα τους περιθωριοποιεί. Ή, σε μια πιο ευνοϊκή εκδοχή, το ταλέντο του καθενός θα μπορεί να εκφραστεί, αλλά θα πρέπει να υπηρετεί τους στόχους της ομάδος. Αυτός που δεν θα έχει κοινωνικό προσανατολισμό και θα θέλει να αφοσιωθεί στην ανάπτυξη μόνο της δικής του προσωπικότητας, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπιστεί ως απειλή, ως τομαριστής. Είδαμε στην εποχή των Ιχθύων, που είναι διπλό ζώδιο, πώς χωρίστηκε ο κόσμος στα δύο, στον πάνω και τον κάτω. Όταν προς το τέλος αυτής της εποχής ήρθε η πολύ λογική και αναμενόμενη αντίδραση του κάτω, του εδώ κόσμου, που διεκδίκησε τα δικαιώματά του, οδηγηθήκαμε, λόγω της προηγούμενης ακραίας κατάστασης, να αποκηρύξουμε τον πάνω κόσμο ως θρησκοληψία και δεισιδαιμονία. Η εποχή του Υδροχόου μπορεί να φέρει π.χ. την ανεξιθρησκεία - ευχής έργον σε θεωρητικό επίπεδο - ο οποιοσδήποτε όμως θα δηλώνει με πάθος την θρησκευτική του προτίμηση θα θεωρείται στην καλύτερη περίπτωση παρωχημένος και στη χειρότερη υποψήφιος τρομοκράτης. Βέβαια, δεν θα φταίει η εποχή του Υδροχόου γι'αυτό, είναι άλλωστε μια αστρολογική εποχή όπως όλες οι υπόλοιπες. Οι άνθρωποι όμως που θα ζουν σε αυτή την εποχή, πώς θα ερμηνεύσουν και θα εκδηλώσουν την υδροχοϊκή ενέργεια; Γι'αυτό και θεωρώ ότι σε αυτήν την εποχή θα πρέπει να έχουμε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας και τον Λέοντα. Όσο περισσότερο τον καταπιέσουμε, τόσο πιο οργισμένη θα είναι η αντίδρασή του. Βεβαίως και δεν αναφέρομαι στα άτομα αυτού του ζωδίου, αλλά στο ό,τι αυτό το ζώδιο συμβολίζει. Στην ιδανικότερη των περιπτώσεων, θα γίνει ένα πάντρεμα των δύο αυτών ζωδιακών ενεργειών. Μακάρι.
  • asxse @ 23.03.2009 20:09
    To kalo einai toulaxiston oti tha ginoume mia megali adelfotita kai tha eimaste ok pisteuo....
    oi epanastaseis pou tha ginoun vevaia elpizo na einai mono se ekseliktiko kai texnologiko tomea kai oxi metaksi mas...
  • lahmacun @ 23.03.2009 20:13
    "Αυτός που δεν θα έχει κοινωνικό προσανατολισμό και θα θέλει να αφοσιωθεί στην ανάπτυξη μόνο της δικής του προσωπικότητας, είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπιστεί ως απειλή, ως τομαριστής"

    Δεν θα νοειται αναπτυξη εκτος συλλογικων στοχων ατομικα και μονο - το βημα στην εξελιξη θα ειναι και ενος τετοιου ειδους ατομικη θυσια ..
    αυτο δεν σημαινει πως το ταλεντο δεν θα αναγνωριζεται και δεν θα διακρινεται στα πλαισια της ομαδας ..
    Για τους κινδυνους και τον φανατισμο και την επιβολη εχεις δικιο και συμφωνω - παντα υπαρχουν και κινδυνοι ..
  • lahmacun @ 23.03.2009 20:16
    asxe η ιστορια της ανθρωποτητας εχει δειξει πως ολες οι επαναστασεις μεχρις στιγμης ξεκινανε απο το μεταξυ μας και καταρχην μεσα μας και γυρω μας ανεξαρτητως πεδιου και αιτηματος και τελικης επιβολης ..
    Δεν θελω να σε απογοητευω ουτε θεωρω κινδυνολογια την αποψη μου - Ο πρωτος πονος ειναι αυτο που ο καθενας αφηνει πισω ατομικα διαλεγοντας σε ποια κατευθυνση θα παει .
  • lahmacun @ 23.03.2009 20:19
    Νομιζω πως το η "εποχη του Υδροχου ειναι σκληρη" οπως αναφερει ο Κ. Πανοπουλος ειναι η βασικη αληθεια και το πως το οποιο συναισθημα κυριως αυτο του σκορπιου θα πρεπει να καταπολεμηθει στη μεταβαση ..
    Ποσο λιγο "συναισθηματικη " θα ειναι αυτη ειναι εποχη και με ποιο τροπο ?
  • asxse @ 23.03.2009 20:20
    tha doume lah....
    elpizo pantos logo leon pou einai apenanti na min ekleipsei oti kalitexniko iparxei, i kai o erotas akoma....
  • asxse @ 23.03.2009 20:27
    oso kathomai pantos kai skeftomai pos mporei na einai ta pragmata toso pio koula mou fainontai oti tha einai....
    ma einai dinaton na exoume apenanti ton leonta, pou einai oti pio foteino iparxei, ipodilonei tin dimiourgikotita, tapaidia kai kai tin paidikotita, ton erota.... ti tha ginei arage?
    mallon dio stratopeda mou fainetai tha eimaste pali...
  • lahmacun @ 23.03.2009 20:29
    στην εποχη των ψαριων ζησαμε τοσα "συστηματα" ταξινομηση συστηματικοποιηση και γραφειοκρατια ...
    οι αξονες πανε αγκαλια - δεν με τρομαζει τοσο η αντιθεση οσο τα τετραγωνα ..
    δεν ζησαμε το χαος και την ενωση με το θειο - θρησκειες που γιναν κραταια ενσωματωμενα συστηματα ζησαμε -
    Η αλλαγη εποχης σημαινει την ενσωματωση ολου του κυκλου σε ενα καινιουργιο αιτημα .. καπως ετσι το καταλαβαινω..
  • asxse @ 23.03.2009 20:37
    nai exeis dikio
  • asxse @ 23.03.2009 20:39
    tora tha exoume thema me tis adelfotites....kala krasia diladi...
  • labtec @ 23.03.2009 20:40
    ...το μόνο που έχω να πω είναι ότι..είμαστε στην αρχή ενός απώτερου σκοπού η ανθρωπότητα...η μετάβαση από το "εγώ" στο "εμείς"...βέβαια κατά την γνώμη μου για να γίναι αυτό...θα χρειαστεί μεγάλος αγώνας και αρκετή επαναστατκή διάθεση από μέρους των ανθρώπων, για να επιτευχθεί αυτό.
    Αλλωστε η εποχή του Υδροχόου επισημαίνει προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από σκληρές αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις , για να μεταβεί η ανθρωπότης σε ένα ανώτερο στάδιο διαβίωσης......
  • astropet @ 23.03.2009 20:40
    Φυσικά και δεν ζήσαμε ένωση με το θείο, γιατί επήλθε ο διαχωρισμός και προκειμένου να επιτευχθεί αυτή η ένωση έπρεπε να αποκηρύξουμε τους γήινους δεσμούς μας, που αποδείχτηκε εσφαλμένη τοποθέτηση. Όσο για την γραφειοκρατία, αυτή ήταν η αντίδραση της Παρθένου στο ιχθυακό χάος, μας δημιουργήθηκε η ανάγκη να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη, να μην μπορεί ο καθένας να αντιδρά όπως του κατέβει, επικαλούμενος κι εγώ δεν ξέρω τι.
  • lahmacun @ 23.03.2009 20:41
    οι σεχτες δεν ειναι αιτημα του υδροχοου - ισως ειναι η παραποιηση του συλλογικου με το χερακι των αιτηματων του λιονταριου - θρονος εκλεκτοι ελιτ κλπ ..
    το υδροχοικο αιτημα ειναι παναθρωπινο αφετηριακα δεν εχει να κανει με εκλεκτους .. - αυτη την αισθηση εχω ...
  • lahmacun @ 23.03.2009 20:44
    Αστροπετ αρα οι αξονες λειτουργησαν συμπληρωματικα καπως ..
    πως αυτο θα συμβει την επομενη εποχη ειναι το ζητουμενο και ελπιζω να μην ειναι η εκδοχη που εδωσε ο/h asxe - αδελφοτητες σεχτες στοες...
  • asxse @ 23.03.2009 20:46
    nai einai pananthropino stin anoteri pneumatiki toy morfi. opos kai tou ixthy pou itan i enosi me to theio kai pirame na min po ti....
    auto ginetai giati den einai eukolo na geiothei kai na pragmatopoieithei i anoteri pleura...mono en meri...
  • asxse @ 23.03.2009 20:48
    kai mono en meri giati krinetai kai kathorizetai apo tin pneumatiki anaptiksi ton antropon....an den fiaksoume tin paideia auta tha exoume...
  • astropet @ 23.03.2009 20:49
    Το θέμα είναι να μη γίνει αυτό εξ ανάγκης, να φέρουμε τον Λέοντα γιατί θα απηυδήσουμε με τον Υδροχόο, όπως έγινε με την Παρθένο.
  • asxse @ 23.03.2009 20:50
    Ontos...opos kai na xei pantos me ton Ydroxoo tha einai ola ano kato... opote pisteuo tha exei kai tin fasi tou ligo .... xa xa
  • lahmacun @ 23.03.2009 20:51
    Δεν ειμαι σιγουρη αν τιθεται εξ αναγκης - εχω μια αισθηση πως τα ζωδια λειτουργουν παντα αξονικα ετσι κι αλλιως ..αγκαλιαστα θα πανε ..
    απλα αν πεσει το βαρος με βια απο τη μια πλευρα της τραμπαλας θα συμβει και το αναποδο με φοβερους κραδασμους ..
  • kokopuff @ 23.03.2009 20:52
    Aυτό με τις εποχές του κάθε ζωδίου προσωπικά δεν το καταλαβαίνω καθόλου..

    Πως μπορεί να διακρίνει κάποιος χαρακτηριστικά της ανθρωπότητας και μαλιστα για τόσο μεγάλα χρονικά διαστήματα??
  • lahmacun @ 23.03.2009 21:03
    Υπαρχει μαθηματικος ορισμος τον αναφερει το κειμενο
  • gpano @ 23.03.2009 21:12
    Γιατί η εξέλιξη της Συνείδησης και η Συνειδητότητα εξελίσσονται τρομακτικά αργά. Η δημιουργία του ανθρώπινου είδους ξεκίνησε πριν 85 εκ.χρόνια και ο homo sapiens απο τον οποίον προερχόμαστε βρίσκεται 100 χιλιάδες χρόνια πίσω μας...Η εξέλιξη είναι αργή, πολύ αργή. Άρα οι Εποχές για την εξέλιξη της Συνείδησης είναι τεράστιοι κύκλοι γιατί χρειαζόμαστε πολλούς αιώνες ώστε να περάσουμε σε μια επόμενη φάση του πολιτισμού.
  • gpano @ 23.03.2009 21:23
    Αυτή τη στιγμή έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που καλούμαστε να προχωρήσουμε πέραν της επιστήμης και της φιλοσοφίας , πέραν του μυαλού και της καρδιάς- πέρα δηλαδή από ότι έχουμε κατορθώσει μέχρι τώρα. Πιεζόμαστε να περάσουμε σε ένα νέο στάδιο εξέλιξης ή Συνείδησης: στη συνειδητή και προσωπική γνώση ότι καθένας μας αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του μεγαλύτερου συνόλου που απαρτίζει την Ανθρωπότητα- αυτό είναι και το αίτημα της Εποχής του Υδροχόου.
  • asxse @ 23.03.2009 21:27
    to kalo me ton ydroxoo einai oti tha mporesoume na pame kai kana taksidaki sto diastima vre aderfe xa xa
  • flamescreen73 @ 24.03.2009 20:23
    Βασικα το θεμα αυτο με ενδιαφερει παρα πολυ και δυστυχως ουτε και χθες ουτε και σημερα μπορω να συμμετασχω οπως θα ηθελα. Να πιαστω απο τις παρυφες και το ευκολο τμημα που ειναι η βια, εγγενης χαρακτηριστικο του ανθρωπου και εχει χρησιμοποιηθει ως η κυρια μεθοδος επιλυσης διαφορων.

    Υπάρχει περίπτωση να διατηρηθουν οι θρησκευτικοι πολεμοι σε ενα γενικοτερο πλαισιο συγκρουσης του παλιου με το καινουριο? Καποιοι θα ερθουν, που θα πρεσβευουν διαφορετικες αξιες και ιδανικα. Εφοσον και στο βαθμο που θα ειναι διαφορετικα απο οσα προυπηρχαν, αυτοι που ειναι σε ισχυ τωρα δε θα κατσουν με σταυρωμενα χερια.

    Θεωρω οτι οι συρράξεις μεχρι να κυριαρχησει το καινουριο, θα ειναι οι αγριοτερες που εχουμε δει στη συχρονη ιστορια. ΑΝ γινουν φυσικα με συμβατικα οπλα. Θεωρω πολύ πιθανο να γινουν πολεμοι που δε θα καταλαβουμε ποτε παντως. (αρχιζοντας απο τα μισα και μετα του αιωνα)

    Πολεμοι ενεργειας για παραδειγμα, σου ριχνω μια βομβα και σου αφαιρω για ωρες την ενεργεια στην πρωτευουσα σου και σου διαλυω την οικονομια.
    (Οπως ειχε γινει πριν 4 περιπου χρονια στις πρωτευουσες ολου του δυτικου κοσμου). Κλεφτοπολεμος, χωρις νεκρους απο τη μια τουλαχιστο πλευρα.

    Και η παλια πλευρα να σου αφαιρει με αλλα οπλα το νερο -σου αποξηραινω ας πουμε ενα ποταμι, η σου ριχνω χαλαζι στα σπαρτα - φημολογειται οτι ηδη χρησιμοποιουνται παρομοια οπλικα συστηματα ετσι και αλλιως σε μικρη κλιμακα.
  • flamescreen73 @ 24.03.2009 20:28
    Υπαρχει απο την αλλη πλευρα και πιθανοτητα ιδιοτυπου ρατσισμου, επειδη οι ανθρωποι παιρνουμε ολα τα ωραι πραγματα και τους αλλαζουμε τα φωτα.
    Ο καινουριος πολιτισμενος κοσμος θα μπορουσε να ειναι ανεξαρτητα απο φυλη, χρωμα, φυλο, αλλα να ειναι μελη του μονο οι διανοουμενοι, και ολοι οι υπολοιποι στην απεξω, τριτος κοσμος, να μενουν σε τρωγλες για να εξυπηρετουνται οι διανοουμενοι που να παρουν μαζι τους και οποιους αλλους θεωρουνται χαρισματικοι.

    Και νομιζω οτι αφου εξισσοροπει τα πραγματα ο Υδροχοος και υπηρχε καταπιεση των γυναικων τοσες χιλιετηριδες, να ανεβουν ακομη περισσοτερο οι γυναικες και να κυριαρχουν στην εποχη του.
  • lahmacun @ 24.03.2009 20:33
    Περιεγραψες εναν απο τους μεγαλυτερους τρομους μου flame . Αυτο με τον ελιτισμο της διανοησης .
  • flamescreen73 @ 24.03.2009 20:44
    Lah, νομιζω ηδη βλέπουμε καποια σημαδια απο αυτο τον ελιτισμο. Απλως τα μεγεθυνω και επεκτεινω σε βαθος χρονου συμφωνα και με τα οσα πρεσβευει και το αντιστοιχο ζωδιο.

    Δυστυχως ολο περιμενουμε να γινουμε καλυτεροι και ολως περιεργως, μολονοτι μπορει να ειμαστε σε καποια πραγματα καλυτεροι απο το 100 μ.χ η το 500 π.χ. ας πουμε, σαν κοινωνια δεν εχουμε αλλάξει τοσο πολύ και σε τομεις ειμαστε και χειροτεροι.

    Δεν ξερω αν και σε αυτη την εποχη θα αποφυγουμε τα γνωστα φαινομενα. Μαλλον πιθανο φαινεται. Αν δεν δουν αυτα οσοι ζουν τοτε, θα δουν και χειροτερα. Ενας Χιτλερ της διανοησης δε μου φαινεται απιθανος παντως.

    Τα παδια μας θα τα δουν αυτα. Ισως για αυτο βγαινουν με τοσες ιδιαιτερες ικανοτητες απο οτι μου λενε οι γονεις τους.

έχουν γενέθλια 244 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...