παρακαλώ περιμένετε...

Bad karma

  • magia54 @ 07.03.2009 13:43
    gb488 αστρολογικες γνωσεις δεν εχω καθολου αλλα ως σκορπιος με συνοδο ηλιου-πλουτωνα εχω καποια πραγματα να σου πω...φυσικα και δεν περναω ολη τη ζωη μου με βασανα και με ζορια ομως ειναι καποιες στιγμες,ειδικα οταν δεν ειμαι καλα,που νιωθω εντονα πως οτι συμβαινει ειναι σχεδιο μιας θεικης αποστολης στην οποια εγω τυχαινει να ειμαι η αδικημενη,ισως για να παρω καποιο μαθημα...εμενα ο πλουτωνας με επηρεαζει στον αξονα της οικογενειας,ενα μελος εχει καποια προβληματα που μας σημαδευουν ολους και θα τα κουβαλαμε μια ζωη..επισης εντονα προβληματικη ειναι η σχεση με τον πατερα μου,τον οποιο,παρολο που δεν μαλωνουμε σχεδον ποτε,τον νιωθω ως μια εντονα καταπιεστικη φιγουρα απο την οποια προσπαθω να κρυφτω και να προστατευτω και αυτο επηρεαζει και τις σχεσεις μου με τους αντρες γενικοτερα..σου κατεθεσα οσα βιωνω,δεν ξερω αν σε καλυπτω απλα θεωρησα καλο να σου απαντησω σε οσα ξερω απο προσωπικη εμπειρια..
  • ether12 @ 07.03.2009 14:38
    gb488, συμφωνώ ότι οι Πλουτώνιοι τύποι δεν περνούν μία ζωή μέσα στις δυσκολίες. Σίγουρα, όμως, προτιμούν μία ζωή με δυσκολίες και σκοτεινούς λαβυρίνθους παρά με ευθείες και απροβλημάτιστες διαδρομές.

    Η magia το έθεσε με εξαιρετική οικονομία. Οι άνθρωποι που έχουν έντονο Πλούτωνα στο χάρτη τους φυσικά και έχουν μεγάλο μερίδιο στην τύχη και τη χαρά. Οι δυσκολίες, όμως, που θα συναντήσουν είναι με Δέλτα κεφαλαίο, είναι έντονα βιώματα και μερικές φορές και ακραίες καταστάσεις. Όταν ο Πλούτων κάνει όψη με τον Ήλιο τα βιώματα είναι πιο απτά, ενώ με τη Σελήνη είναι περισσότερο ψυχικά και εσωτερικά. Αυτή η δυσκολία, όμως, συνοδεύεται από μία μεγάλη εσωτερική δύναμη και σοφία που διεισδύει στα απόκρυφα της ζωής και των ανθρώπων βλέποντας πολύ καθαρά αυτό που δεν φαίνεται (αρκεί βέβαια ο Πλούτων να μην τυφλώνει με το πάθος του).

    Οι καλές όψεις, πχ. τρίγωνο Ήλιος-Πλούτωνας ενισχύουν αυτή την εσωτερική δύναμη και πιθανόν να δείχνουν και μακροζωία, ή έστω ανθεκτική κράση που έχει μάθει να επιβιώνει. Επίσης, δυνατές όψεις Πλούτωνα σχετίζονται και με τη δημιουργία μεγάλου πλούτου (άρα καθόλου τυχαία η ονομασία "Πλούτων").


    Σχετικά με τα ζώδια, θεωρώ και τα 12 "καρμικά" και όχι μόνο την Παρθένο, τους Ιχθείς και το Σκορπιό. Απλά, αυτά τα 3 ζώδια, λόγω ίσως του ότι είναι λίγο πιο άτυχα και ανικανοποίητα από το μέσο όρο -γενικά μιλώντας πάντα- γι'αυτό να τους δίνεται η ταμπέλα "καρμικά".
  • zoi80 @ 07.03.2009 15:33
    FANTAZOMAI EGW POU EXW ANADROMO PLOUTONA STO XARTH MOU,STON ZYGO KAI STON 12 OIKO,KAI KANEI TETRAGWNO ME TON HLIO MOU SIGOURA DEN EINAI KAI POLY KALO TO KARMA MOU....
  • gb488 @ 07.03.2009 16:32
    Ζωή, όχι, μην απογοητεύεσαι δεν προκύπτει κάτι σαν κι αυτό που λες από τη συζήτησή μας. Ο ανάδρομος Πλούτωνας είναι κάτι πολύ συνηθισμένο (περνάει πολύ καιρό ως ανάδρομος κι έτσι πολλοί άνθρωποι τον έχουν έτσι στο χάρτη τους - κι εγώ ανάμεσα σε αυτούς), δεν είσαι περισσότερο "πλουτώνια" επειδή έχεις τον πλούτωνά σου ανάδρομο. Απλά κάποιες διαδικασίες γίνονται πιο εσωτερικά αν θέλεις. μπορείς να κοιτάξεις τα αστρομαθήματα για περισσότερες πληροφορίες πάνω σε αυτό. Το τετράγωνο του Ήλιου σου με τον Πλούτωνα σίγουρα δεν είναι μια εύκολη όψη και ίσως μας ενημερώνει και για τις σχέσεις σου ή το πως βλέπεις τον πατέρα σου, όπως λέει και η Μάγια.
    Ευχαριστώ πάρα πολύ παιδιά για τις γνώμες σας!
  • gb488 @ 07.03.2009 16:32
    ...και τις εμπειρίες σας! και τη γνώση σας εν γένει..!
  • gb488 @ 07.03.2009 17:04
    Ζωή, εκεί που σου έγραφα ότι το τετράγωνο του Πλούτωνα μπορεί να μας ενημερώνει για τις σχέσεις, εννοούσα για τις σχέσεις με τον πατέρα σου (Ήλιος = ο πατέρας) κι εδώ βέβαια δεν είναι απόλυτο το αποτέλεσμα..εξαρτάται από όλο το χάρτη. Έχω ένα παράδειγμα στο μυαλό μου αλλά δεν είναι της παρούσης (μάλλον)
  • zoi80 @ 07.03.2009 18:40
    EYXARISTO GB488,H SXESH ME TON PATERA MOU EINAI APSOGI...THA ME PIANEI AYTH H OPSH GENIKOTERA STIS SXESEIS MOU...OPOS KAI NA EXEI KALO H KAKO KARMA THA PREPEI NA MATHOUME NA ZOUME KAI ME TA KALA ALLA KAI ME TA ASXHMA POU THA EXEI H ZWH MAS.MESA APO TIS DYSKOLIES GINOMASTE KALYTEROI ANTHROPOI!!!
    TELIKA,MPOREI O KRONOS NA ME EXEI TSAKISEI ALLA ME EKANE NA MHN TO BAZW STA PODIA(OPOS SYNITHIZA NA KANW) ALLA KAI NA BLEPW META APO TOSES DYSKOLIES TA PRAGMATA PIO AISIODOXA.NA PERASETE OLOI ENA TELEIO SABBATO BRADO KAI OSOI BGHTE KALH DIASKEDASH.

έχουν γενέθλια 231 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...