παρακαλώ περιμένετε...

ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ

  • flamescreen73 @ 15.02.2009 15:36
    Αν αυριο το πρωι η σχεση σας δεν υπηρχε πια, τι θα νιωθατε?
    Τι θα κανατε? Αν επρεπε να ζησετε χωρις αυτην για το υπολοιπο της ζωης σας?

    Τι σημαινει για εσας? Τι σας προσφερει? Τι της/του προσφερετε? Συζειτε? Ζειτε μια ρουτινα μαζι? Σας ικανοποιει στον ερωτικο τομεα? Εχετε σημεια στα οποια λειτουργειτε ομοια η/και σμπληρωνετε ο ενας τον αλλο?
    Γιατι θελησατε να ειστε με τον ανθρωπο αυτο εξαρχης?

    Σκεφτειτε αυτα και κανετε και μια συζητηση μαζι αφου τα απαντησετε, εκτος απο την οποια αστρολογικη απαντηση τυχον θα παρετε.
  • beautifulleyes @ 15.02.2009 15:53
    ωραία προσέγγιση...αυτά αναρωτιέμαι και εγώ τελευταία,μπας και βρώ την άκρη....
  • flamescreen73 @ 15.02.2009 16:13
    Ομορφοματα, μια ειναι η πιο καιρια απαντηση φυσικα.
    Αν ΜΠΟΡΕΙΤΕ να ζησετε χωρις αυτο τον ανθρωπο(εννοωντας αν μη εχοντας τον τον βαλλετε να ζει στις σκεψεις σας, διευκρινιζω). Αυτο δε σημαινει οτι και οι υπολοιπες δεν πρεπει να απαντηθουν.

    Εγω ομως ειμαι οπαδος του παθους και αυτο επηρεαζει τις αποψεις μου.
  • Argy10 @ 15.02.2009 16:18
    Πολύ εύστοχη η απάντηση... Δε ζούμε ρουτίνα, είναι ερωτική κυρίως η σχέση. Το να ζήσω μακρια του μου φαίνεται προς στιγμή αδύνατο. Επειδή όμως ξέρω ότι δεν μπορεί να μου καλύψει άλλες ανάγκες, η λογική με σπρώχνει μακριά του. και το συναίσθημα απλά αντιδρά.. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...
  • flamescreen73 @ 15.02.2009 16:32
    Καποιες φορες υπαρχει και η φιλια Argy10. Σας το λεω εγω που με χαλαει να μην ειναι καλλυμενα τα παντα. Αν βρειτε τα αλλα και χασετε το καλο σεξ? Απο τη δικη σας σκοπια γιατι εγω ουτε να διανοηθω οτι ειμαι με καποιον μονο για το σεξ. Θα το εκανα αν ηθελα καποιον παρα πολυ και θα το κρατουσα για κανενα μηνα φανταζομαι.

    Αλλα καλα κανετε και αναρωτιεστε.
  • Argy10 @ 15.02.2009 16:40
    Η φιλία με το συγκεκριμένο άνθρωπο στην παρούσα φάση αποκλείεται. Ίσως αργότερα, όταν τα συναισθήματα δεν είναι πιά τόσο έντονα. Μπορεί να ακούγομαι πολύ στενόμυαλη, αλλά έτσι νιώθω. Και τώρα καλούμαι να αποφασίσω, ή τον βγάζω τελείως από τη ζωή μου με ότι συνεπάγεται αυτό ή συμβιβάζομαι με την κατάσταση μέχρι να βρω τη δύναμη να φύγω. Είναι και τα δύο εξίσου δύσκολα....
  • flamescreen73 @ 15.02.2009 16:44
    Οχι, εννοω να καλυψεις τις αναγκες σου απο τους φιλους σου.

    Αναγνωριζω οτι οι σχεσεις που δεν μας καλυπτουν δε μπορουν να μετατρεπονται αναγκαστικα σε φιλιες οταν τελειωσαν σαν ερωτες.
  • Argy10 @ 15.02.2009 16:49
    Έχεις τόσο δίκιο τελικά. Έχω χωθεί στην όλη συναισθηματική ιστορία τόσο βαθιά πού έχω αδιαφορήσει για τον εαυτό μου και για τους γύρω μου. Τις έχω δώσει μια γιγάντια διάσταση που με πνίγει. Είμαι λιοντάρι βλέπεις, άνθρωπος της υπερβολής (χα!) εκτός όλων των άλλων.
  • flamescreen73 @ 15.02.2009 16:57
    Χμ, αυτα που μου λετε, δειχνουν οτι εσεις επενδυσει συναισθηματικα("Έχω χωθεί στην όλη συναισθηματική ιστορία") και ενω θα θελατε και απο τη μερια του, αυτος οχι.

    Αυτο ειναι πιο δυσκολο απο οσο νομιζετε. Δινει στην αλλη πλευρα το πανω χερι εντελως. Οχι οτι καποιος πρεπει να το εχει, αλλα συμβαινει.

    Αγαπατε καπου χωρις αντικρυσμα δηλαδη? Σας καταλαβαινω. Σε αυτη την περιπτωση και αν μιλαμε για σχεση πανω απο 3 μηνες σας συνιστω να μην κανετε τη συζητηση μαζι του. Και καλυτερα αν δεν το γνωριζει ηδη να μην τον αφησετε να μαθει για το πως νιωθετε.

    Εφοσον σας θελει κυριως για σεξ, εννοειται οτι θα κανει και κολπακια για να μην το χασει που ομως εσας θα σας καλυπτουν ελαχιστα.

    Εαν δε σας εδωσε αγαπη μεχρι τωρα και εχετε ικανο χρονικο διαστημα δυσκολο να του ερθει ξαφνικα γιατι ειχε καιρο αν ηθελε.

    Πρεπει να ειστε ελευθερη να φυγετε οποτε το θελησετε και αυτο δε θα συμβει αν ειναι στο χερι του να σας κρατησει.
  • Argy10 @ 15.02.2009 17:09
    Η ιστορία είναι χρόνων,on-off... Το έχει το πάνω χέρι, η αλήθεια να λέγεται... Όλο φεύγω κι όλο γυρίζω.... και κάθε φορά που γυρίζω μου δίνει περισσότερα από την προηγούμενη φορά... Τυράκι που λέμε! Ου μπλέξεις...
  • flamescreen73 @ 15.02.2009 17:17
    Τι να σου πω, αργυ(ρω?).
    Κουραγιο σου ευχομαι βασικα. Ομως, ολοι εχουμε ορια και αυτα τα ορια ξεπερνιουνται τελικα και δεν αντεχουμε αλλο, παμε να σπασουμε το κεφαλι μας στον τοιχο η να βρουμε μια αποδεκτη λυση που μπορει να ειναι και ο χωρισμος.

    Αν αυτος εχει μεινει Πητερ-Παν και δε θελει σοβαροτητα στη ζωη του δε μπορει να την πληρωνεις εσυ. Ομως και τι σημαινεις εσυ για αυτον? Μηπως δε σε καλυπτει γιατι δε μπορεις και εσυ να τον καλυψεις, παροτι θα εχεις προφανως την προθεση?

    Δηλαδη, οσο δυσαρεστο και να ειναι δεν εχετε συμβατοτητα στον πνευματικο τομεα? Οσο για τη συμπεριφορα του, μικρη η πιθανοτητα να αναγνωριζει οτι δεν σου δινει οσα πρεπει. Αντιθετως δειχνει να εχει διαθεση να σου δωσει μονο τα απολυτως απαραιτητα για να αργησεις να ξαναφυγεις.

    Εμενα ετσι μου φαινεται. Σε υποτιμα δηλαδη και καπως, σε εχει του χεριου του. Σε κανει να νιωθεις ευχαριστα αυτο?
  • zenobia @ 15.02.2009 17:21
    ....... ειναι η ιδεα μου, "προβαλλω" δηλαδη στους αλλους πραγματα που συμβαινουν σε μενα και το αντιστροφο, ή τον τελευταιο καιρο τα "κρουσματα" των λεοντων με τετοιες... ντεμι καταστασεις εχουν αυξηθει δραματικα;

    και καλα, οσοι εχουν ποσειδωνα απεναντι, πετανε λιγο στα συννεφα, βρισκουν ρομαντισμο ακομα και στον πονο...
    σε οσους εχει περασει ηδη... ενα ματσο χαλια μας βλεπω...
  • flamescreen73 @ 15.02.2009 17:29
    Οχι ζηνοβια. Καλησπερα. Εχω κανει μια παρατηρηση που δεν την εχω πει, αλλα σε αυτο το site απο τοτε που ειμαι εγω, σχεδον ολες οι συζητησεις για ερωτικα γινονται απο ζωδια του νερου και Λεοντες.
  • flamescreen73 @ 15.02.2009 17:32
    Για την ακριβεια ολες οι ανησυχιες για καποιο θεμα γενικα. Ισως οι Λεοντες ειστε βαθια ευαισθητοι και απλα το κρυβετε.
  • zenobia @ 15.02.2009 17:36
    καλα, για τα νερα ειναι αναμενομενο, τα συναισθηματα ειναι το μενου τους ακομα κι οταν προκειται για εργασια, σπουδες κλπ
    και τα θαυμαζω για αυτο...

    εννοω πως ειμαστε οι λεοντες να μας κλαινε οι ρεγγες τελευταιως...
    να, τις προαλλες ειδα ποστ που γραφει τη φραση "με εχει πιασει μια Αρνηση για ολα" - και ποσο ταυτιστηκα!!!
    μονο που δε μπορω να της πω και τιποτα εποικοδομητικο...
  • zenobia @ 15.02.2009 17:38
    το κρυβουμε... γιατι, πες μου ποιος αντεχει μυρλα λιονταριου;
    λες να ναι αυτο που λενε οτι δεν εγκαταλειπουμε το πλοιο που βουλιαζει, παρα μονο αφου εχουν φυγει και τα ποντικια;;;
  • penthesilia @ 15.02.2009 17:41
    καλησπέρα παιδιά! σήμερα δεν έβγαινε το τζούπιτερ κανονικά ή κάνω λάθος;
  • zenobia @ 15.02.2009 17:43
    καλησπερα πεν!
    βγηκε εχθες...
  • zenobia @ 15.02.2009 17:44
    εκτακτως, λογω αγιου μαλλον
  • Argy10 @ 15.02.2009 17:45
    Γεια χαρά στην παρέα που μαζεύτηκε.. Η ιστορία είναι λίγο πιο μπερδεμένη απ'οτι φαίνεται. Δεν είναι και εντελώς κάφρος ο τύπος... Μου έχει δώσει πράγματα και συναισθηματικά και φιλικά και προσωπικά.. Απλά μέχρι εκεί... Λίγο...
  • gb488 @ 15.02.2009 17:46
    και τον άλλο μήνα Σάββατο θα βγεί (21 Μάρτη). Μάλλον άλλαξε μέρα και δεν έχει να κάνει με τον Άγιο...Καλύτερα Σάββατο, θα βρίσκουμε και πιο άνετα την εφημερίδα...
  • flamescreen73 @ 15.02.2009 17:48
    Ναι εχθες. Καλησπερα.
    Ενταξει σε αυτο εχει δικιο. Εχεις μια απαιτηση απο τις κολωνες να μη συμπεριφερονται σα βουτυρο.

    Ειναι ενα ενγενες προβλημα του ανθρωπου: "labeling"
    Το θεμα ειναι οτι επειδη με ενφιεφερε εχω διαβασει καποια στιγμη καμμια 80αρια σελιδες πισω στα λιονταρια και μεχρι και σημερα ετσι και αλλιως, πολλα παραπονιουνται οτι αυτη η κατασταση κραταει χρονια "ποτε θα δουμε ασπρη μερα?"

    Που σημαινει οτι κατι τρεχει. Απλως οσο παει παρασυρει και αλλους?
    Πρεπει να εχει σχεση με το μυαλο σας μαλλον γιατι απο αυτο εξαρταται και η πραξη.
  • flamescreen73 @ 15.02.2009 17:51
    Ισως θελουν να βαλουν αλλα εξτρα στην Κυριακατικη και να τονωσουν την κυκλοφορια του Σαββατου.
  • zenobia @ 15.02.2009 17:53
    απο μυαλα, μαλλια...
  • Argy10 @ 15.02.2009 17:54
    Τρίχες....
  • penthesilia @ 15.02.2009 17:55
    άντε να το βρω τώρα!
  • flamescreen73 @ 15.02.2009 18:00
    Argy10 δεν ειπαμε οτι ειναι καφρος ο τυπος. Το να κοιταει την βολεψη του δεν τον κανει καφρο. Εκτος αυτου και οντως καφρος να ηταν δε θα τον εβλεπες ετσι γιατι τον αγαπας. Δεν νομιζω οτι μας αρεσει η ιδεα να αγαπαμε καποιον που τον θεωρουμε αναξιο. Σπανιο να συμβει.

    Για μας θα ειναι παντα ξεχωριστος. ΑΛΛΑ, αυτο δε σημαινει οτι ειναι και σωστος. Κοιτα, αφου το ξερει που το ξερει, κανε λοιπον τη συζητηση μαζι του, τι θελει, ποσα χρονια εισαστε μαζι, που βλεπει το μελλον της σχεσης, ποτε, αν θα συνεχισει να σου δινει πραγματα μονο ΑΦΟΥ τον "φοβερισεις" οτι θα φυγεις (γιατι αφου ξαναγυρνας αυτο κανεις) κλπ.

    Τωρα αν ειναι καλος ομιλητης και σε δενει κομπο με τα λογια, που μαλλον θα ειναι, μην του πεις καποια πραγματα. Σιγουρα για να δινει την εντυπωση οτι αλλαξε προσπαθει πιο πολυ στην αρχη και μετα που σιγουρευεται χαλαρωνει, θυμισου περιπου ποτε το κανει αυτο στο παρελθον και βαλε μια σημειωση "αν μετα απο αυτη την ημερομηνια χαλαρωσει παλι σημαινει οτι εχουμε το ιδιο σκηνικο" γραψε στο μυαλο σου.

    Αντιστασου στη σιγουρα πολυ μεγαλη παρορμηση να ΘΕΛΕΙΣ να δεις οτι τα πραγματα θα βελτιωθουν, παιδια ελπιζω οτι δεν ειστε και μιλαμε στο βροντο, αλλα αρκετα ωριμοι ανθρωποι. Μην κοιτας να παρεις συμβουλες για υπομονη κλπ και να ξαναπροσπαθησεις.

    Εισαι σε σχεση ηδη, αν δε σε καλυπτει θα το βγαλεις και στον αλλο και θα τον βασανιζεις και αυτον πολυ τελικα, δεν το αξιζετε κανενας σας.

    Γνωμη μου ομως. Διατηρω το δικαιωμα να κανω λαθος. Σκεψου το και δες τι θα κανεις.
  • flamescreen73 @ 15.02.2009 18:01
    Βασιλισσα των Αμαζονων, μπορεις να το βρεις αν πας σε ενα περιπτερο και τους πεις οτι θες τη χθεσινη εκδοση, καποια κρατανε αλλα θελει ψαξιμο. Εκτος αυτου μπορουν να σου δωσουν τηλεφωνο για επικοινωνια.
  • gb488 @ 15.02.2009 18:04
    με το τηλέφωνο για επικοινωνία δε βγάζεις άκρη. Είχα πάρει και γω στον ΕΤ, ό,τι τους γυρνάει πίσω το πάνε για ανακύκλωση, δεν μπορείς να βρείς παλιά τεύχη...
    Τουλάχιστον έχουν οικολογική συνείδηση! Μπράβο τους!
  • penthesilia @ 15.02.2009 18:04
    θενκς φλέίμ. να ρωτήσω κάτι που δεν καταλαβαίνω; με το ζόρι δουλειά γίνεται;
  • penthesilia @ 15.02.2009 18:06
    γειά σου gb.μόλις πριν λίγο είδα την καταχώρησή σου. έχω και εγώ απορίες, ας περιμένουμε τους ειδήμονες.
  • zenobia @ 15.02.2009 18:10
    πεν, μαλλον αυτο που λεει ο φλειμ ειναι να βρει το "ξερω που πατω και που βρισκομαι, και ετσι κοιταω να πορευτω"
    ζορι;;; ζορι... δεν ειναι ολα ευκολα...
    κυριως οταν εχει να κανει με τον εαυτο μας και τον εαυτο μας
  • flamescreen73 @ 15.02.2009 18:12
    Ti Εννοεις, να κανεις τον αλλο να σου δωσει κατι που ουσιαστικα δε θελει?
    Οχι, ειναι η αρχικη απαντηση. ΟΜΩΣ παιζουν ρολο διαφορες μεταβλητες.

    Ξερει τι θελει? Το σκεφτηκε ποτε? Το σκεφτηκε καλα αν το σκεφτηκε? Η ζωη ειναι και συμβιβασμος καποιες φορες' μηπως ειναι εγωιστης ο αλλος και δε θελει να κανει κατι αλλα δε θελει να χασει και κατι αλλο? Εαν δε μπορει να τα εχει ολα, μηπως κοιταξει να ριξει λιγο τον εγωισμο και να μειωσει την ευκολια του? Αν παντα θελει?

    Αν ο αλλος συνηθισε μια ζωη προσφορας θα του ειναι ξενο σωμα το να προσφερει και αυτος κατι. Εξελισσομαστε ομως σαν ανθρωποι. Οσοι αδυνατουν να εξελιχθουν και να δουν και αλλες οπτικες τελικα μενουν πισω. Ετσι εχουν τα πραγματα. Αν εισαι μεσα στη θαλασσα μπορεις να περπατας στα ρηχα, αλλα για τα βαθυτερα πρεπει να μαθεις κολυμπι.
  • flamescreen73 @ 15.02.2009 18:13
    Ναι μπορεις να το πεις και ετσι ζεν, υποθετω.
  • flamescreen73 @ 15.02.2009 18:22
    οκ, χαιρετω, ισως τα πουμε και αργοτερα.
  • Argy10 @ 15.02.2009 18:23
    thanks...!
  • penthesilia @ 15.02.2009 18:26
    αλήθεια πιστεύετε ότι αν έχεις φύγεις και έχεις γυρίσει στη σχέση καμιά δεκαπενταριά φορές, υπάρχει περίπτωση να κάνεις τον άλλον να σε πάρει στα σοβαρά και να κοιτάξει τι θέλει μέσα του; και ποια η έννοια του έρωτα όταν του άλλου δεν του βγαίνει αβίαστα να είναι μαζί σου και να φροντίζει τα θέλω σου; και να σου λέει τα θέλω του;
  • penthesilia @ 15.02.2009 18:30
    άρτζι μπορεί και να έχεις δίκιο που αισθάνεσαι δυσφορία, ίσως είσαι ανικανοποίητη...ίσως να πρέπει να σταθείς δυο λεπτά και να αποστασιοποιηθείς από τα πάντα, να δεις τον άλλον λες και θα ήταν ο σύντροφος κάποιου άλλου...π.χ. είναι απο αυτούς που μας αρέσει να βλέπουμε στα σήριαλ και στις ταινίες; σου δείχνει την αγάπη του; όλα αυτά είναι βγαλμένα από τη ζωή. και οι προβληματικοί χαρακτήρες.
  • Argy10 @ 15.02.2009 18:32
    Όχι βέβαια. Δεν υποστήριξα ποτέ ότι το πρόβλημα είναι δικό του, το πρόβλημα είναι καθαρά δικό μου. Από την άλλη νομίζω ότι το βλέπεις λίγο πιο αποστασιοποιημένα και ορθολογιστικά απ'οτι εγώ.. Και καλά κάνεις!
  • zenobia @ 15.02.2009 18:41
    Argy, καλα εσυ εχεις το μπερδεμα σου...
    εκεινος τι λεει; πως νιωθει;
  • Argy10 @ 15.02.2009 18:50
    Παραδέχεται ότι δεν μου δίνει όσα πρέπει, αλλά δεν μπορεί να δώσει παραπάνω... Αν το δέχομαι μένω, αν όχι ... γυρίζω όπως δείχνουν τα πράγματα... Κι εκείνος μένει βολεμένος... Κι εγώ φάντασμα!
  • delakovia @ 15.02.2009 18:57
    Γιατι δεν μπορει να δωσει περισσοτερα?Ειναι δεσμευμενος?Τι εχει?Ειναι συναισθηματικα αναπηρος?
  • Argy10 @ 15.02.2009 18:59
    Το πρώτο!
  • zenobia @ 15.02.2009 19:00
    κι αυτο το βολεμα του αρκει; σου αρκει;
    δεν ξερω τι να σου πω πραγματικα...
    αν συμβιβαζομαστε, με τη θεληση μας η οχι, καποια στιγμη θα βγει στην επιφανεια...

    αστρολογικα, πρεπει να βρισκεται ο ποσειδωνας απεναντι σου, που σου εντεινει τη θολουρα, επισης πρεπει να σε επηρεασε και η εκλειψη της 9/2...

    οδηγιες για επιβιωση επι ποσειδωνα εχουν αναφερθει εδω κατα καιρους...
  • zenobia @ 15.02.2009 19:03
    ααααα.....
  • Argy10 @ 15.02.2009 19:04
    Τι σημαίνει αυτό zen? Τώρα κατάλαβα, ή τώρα βάζω τις φωνές... Δεκτά και τα δύο...
  • zenobia @ 15.02.2009 19:04
    θεωρεις οτι αξιζει σε κανεναν να ειναι φαντασμα στη ζωη καποιου;
    δεν το λεω σαν κατηγορια, εχω υπαρξει κι εγω εκει ...
  • zenobia @ 15.02.2009 19:04
    σημαινει τωρα καταλαβα
    δεν κρινω
  • Argy10 @ 15.02.2009 19:07
    Σκοπός του post δεν ήταν να μου πείτε τι να κάνω... Το τι πρέπει να κάνω το ξέρω δυστυχώς εδώ και καιρό. Ήθελα να μοιραστώ όμως τη δυσκολία του...
  • penthesilia @ 15.02.2009 19:09
    πώς μπορείς ενώ είσαι λιοντάρι να έρχεσαι δεύτερη; ναι σου βάζω τις φωνές!άϊ σήκω φύγε από κει χάμω!ουστ! θά'θελες νά'χαι στη θέση της άλλης; ή πιστεύεις ότι αυτή μπορεί να μην έχει τα απίθανα δυνατά συναισθήματα, τα μοναδικά τα ανεπανάληπτα τα δικά σου; ουστ!
  • penthesilia @ 15.02.2009 19:11
    όπως κατάλαβες δε θέλω να σε καταλάβω. οφείλω να σου πω αλήθεια. απέναντι στον εαυτό μου είναι η οφειλή. και άσε τα σκορπιοίστικα!
  • penthesilia @ 15.02.2009 19:12
    πόσο χρονών είσαι άρτζι; 15;
  • delakovia @ 15.02.2009 19:13
    Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, δεν υπαρχει κανενα μπερδεμα.Αυτο που περιγραφεις δεν ειναι σχεση αλλα μια συνθηκη που εχουν κανει 2 ενηλικοι απλως εσυ δεν εχεις βαλει ορους!
  • penthesilia @ 15.02.2009 19:14
    γιατί αν είσαι παραπάνω χάνεις τον χρόνο σου. την ιστορία δεν θα την γράψεις εσύ, κάποια άλλη που δεν χάνει τον καιρό της ίσως. 3 δισεκατομύρια ευκαιρίες είναι εκεί έξω και εσύ ασχολείσαι με την τσουρούτικη, το υπόλοιπο, το αποφάγι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  • zenobia @ 15.02.2009 19:19
    Τι θα κανεις δε θα σου πει κανεις...
    ναι, ειναι δυσκολο να νιωθεις την αυτοπεποιθηση σου πεσμενη και να νιωθεις στο χειλος της καταστροφης...
    με τι σου αρεσει να ασχολεισαι στη ζωη σου; κανε αυτο για λιγο, και μη φοβασαι να μεινεις μονη με τις σκεψεις σου
  • zenobia @ 15.02.2009 19:23
    ... και τοτε θα φυγεις κι απο μονη σου... και θα πεις, μωρε ειχατε και δικιο
  • zenobia @ 15.02.2009 19:30
    η... αμαζονα πενθεσιλεια στα'πε πιο σκληρα ισως, αλλα σωστα...
  • Argy10 @ 15.02.2009 19:33
    Ευχαριστώ για το χρόνο σας... Τα σκορπιοίστικα είναι λάθος του stardome πάντως panthesilia... Ζυγός είναι ο ωροσκόπος μου! zen θ'ακολουθήσω τη συμβουλή σου! Λέω να το κλείσουμε εδώ. Αρκετή έκθεση για σήμερα.
  • flamescreen73 @ 15.02.2009 20:09
    Penthesilia δεν εχεις αδικο.
    Και εμενα μου αρεσει η σκληροτητα εξαλου αν διαβασεις τα σχολια απο την αρχη λεω και αλλα, δε συνιστω ημιμετρα, αλλα αν ο αλλος θελει ημιμετρα και εσυ προσφερεις μονο τον απολυτο τροπο παλι του κεφαλιου του θα κανει.

    Πρεπει να εχει εναλλακτικες για να μην τρελαινεται. Αλλα εκνευριζομαι οταν δεν μας τα λενε ολα απο την αρχη γιατι φοβουνται. Δεν μπορω να το καταλαβω.

    Εχεις δικιο παντως, αν ο αλλος σου δειχνει οτι δε σε υπολογιζει και το εχεις δεχτει δεν προκειται ξαφνικα να αρχισει...

    Χαμενη υποθεση δυστυχως, ειδικα αν υπαρχουν και αλλα. Τελος παντων, θυμαμαι και τα δικα μου και εκνευριζομαι πιο πολυ.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...