παρακαλώ περιμένετε...

Λέων με Υδροχόο? Απο πού κι ως που?

  • Asumbibasth @ 18.01.2009 04:16
    Φίλη leovirgo..έχω πολύ καιρό να σχολιάσω αλλά το ποστ σου απλά με ενέπνευσε. Εύλογη η απορία σου..ευλογότατη θα έλεγα (αδόκιμο i know)..Και μένα με προβληματίζει το ίδιο πράγμα!!!!Πώς στα κομμάτια ταιριάζει Λέων με Υδροχόος??...ακριβώς για τους λόγους που αναφέρεις και συ..και όμως!!!γνωρίζω ένα τέτοιο ζευγάρι (αυτός υδροχόος αυτή λέαινα), είναι 4 χρόνια μαζί και δε χωρίζουν εύκολα φαίνεται ότι τους δένουν πράγματα τα οποία δεν είναι ορατά με την πρώτη...εγώ τους παρατηρώ για να καταλάβω ποιά είναι αυτά τα στοιχεία...αυτά που ξέρω σίγουρα από τον άντρα είναι..ότι τον αφήνει να ''αναπνέει'' ελεύθερα, δεν τον περιορίζει..ποτέ δεν τον περιόρισε κι έτσι αυτός δεν αισθάνεται την ανάγκη να την κερατώσει λέει..επίσης να σημειώσω ότι αυτή τον αγαπάει τρελά..οπότε ανέχεται την ''πολλή κοινωνικότητα'' όπως αναφέρεσαι και συ (σε σημείο παρεξηγήσιμο καμμιά φορά)...αλλά αυτός έτσι είναι και αυτή το'χει καταλάβει και δεν κάνει ακριβώς τα στραβά μάτια, απλά ξέρει ότι ''ψυχή τε'' (και σώμα..αφού δεν την έχει κερατώσει ποτέ και γενικά οι υδροχόοι είναι πιο πολύ του εγκεφαλικού) είναι δικός της!!!Να ξέρεις και ότι οι υδροχόοι έχουν όποια φήμη έχουν αλλά είναι και σταθερά ζώδια!Δλδ έχουν σχέση και δε χωρίζουν εύκολα.Θέλουν την ασφάλειά τους Σ'αυτό ταιριάζει όντως με το λιοντάρι..τι άλλα να πω...ίσως από αστρολογικής απόψεως...επειδή είναι και απέναντι στο ζωδιακό κύκλο ο ένας -όπως ξέρουμε από την παραδοσιακή αστρολογία- παίρνει, ''δανείζεται'' δια της ανταλλαγής στοιχεία από τον άλλο...οπότε είναι κάτι σαν συμπληρωματικοί..και καμμιά φορά ο λέων γίνεται υδροχόος και αντιστρόφως...
    Τέλος, πιστεύω ότι ο ένας δίνει στον άλλο αυτά που του λείπουν...(σχετικό με το ότι είναι και απέναντι το ένα ζώδιο με το άλλο)....δλδ συλλογικότητα vs. ατομικότητα, ψυχρότητα vs. φωτιά, εγκέφαλος vs. πάθος, συναίσθημα, αποστασιοποίηση vs. δράμα κλπ. (οι συσχετισμοί είναι φανεροί φαντάζομαι)..
    Αυτά μου ήρθαν να γράψω με τη μία...ελπίζω κάποιος πιο ειδικός να μας διαφωτίσει καλύτερα!! Απλά προσπάθησα να βάλω και πινελιά ''προσωπικής εμπειρίας'' και προβληματισμού
    υ.γ.Τώρα θυμήθηκα τον αδερφό μου (υδροχόος κι αυτός) με την πρώην του και πρώην - νυν - και (αεί φαντάζομαι)κολλητή του λέαινα και πόσο πολύ τα βρίσκουνε και καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο!!
    Τι να πω καλή μου leovirgo....μερικά πράγματα σ' αυτή τη ζωή είναι απλώς ''ανεξήγητα''!!Βλ.''καρμικότητα'' υδροχόου - λέοντα...
  • bluelion @ 18.01.2009 06:11
    endiaferon erwthma (exei bash) kai endiaferon apanthsh (ki auth exei bash)
    genika endiaferon to post... tha eithela polu na dw ki alla sxolia apo tous astrognwstes mas (mias kai kapoia atoma edw mesa mexri kai kariera sthn astrologia tha mporousan na kanoun me auta pou gnwrizoun)
    !!!!!!!!
  • ETOIL @ 18.01.2009 11:32
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΖΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ,ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ.ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΖΩΔΙΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ Η ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΗ ΣΧΕΣΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ(ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΓΑΜΟΙ ΣΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΖΩΔΙΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΡΜΙΚΑ ΕΧΩ ΔΕΙ).Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΖΩΔΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΣΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ,ΝΗΝΕΜΙΑ ΣΠΑΝΙΑ,Η ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ Η ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ.

    ΟΙ ΥΔΡΟΧΟΟΙ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΗ ΜΠΙΛΙΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ(ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟ ΖΩΔΙΟ),ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ ΖΩΔΙΑΚΟΥ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΛΛΑ ΖΩΔΙΑ ΕΙΝΑΙ.ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΡΓΕΝΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ.ΠΡΙΝ ΝΑ ΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΔΕ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ.ΕΧΩ ΣΕΛΗΝΗ ΥΔΡΟΧΟΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ,Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩΝ ΜΕ ΛΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΟΥΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ.ΣΥΝ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΗ.
  • gatoula @ 18.01.2009 13:06
    έχοντας ωροσκόπο λέοντα έχω να πω τα εξής... χρειάζομαι ένα υδροχόο, γιατί είναι ανεξάρτητος, είναι αέρινος, είναι gadgetάκιας, έχει μηχανικο πνεύμα, είναι κατα βάση σταθερός χωρίς να φαίνεται από την πρώτη ματια, όπως για παράδειγμα ο ταύρος που καταντάει αμετακίνητο βουνο, να βλέπει λίγο πιο μπροστα να μου αφήνει κ εμένα το χώρο μου.
  • Asumbibasth @ 18.01.2009 16:27
    Όλα αυτά που αναφέρθηκαν από τα υπόλοιπα παιδιά είναι πολύ σωστά...και θέλω να σημειώσω κάτι που είπε ο etoil..σχετικά με την απιστία και την τιμιότητα..λοιπόν, οι υδροχόοι και οι τοξότες είναι απίστευτα τίμιοι..όντως, πρώτα θα χωρίσουν και μετά θα κερατώσουν..δλδ αισθάνονται απίστευτες τύψεις να κάνουν κάτι ''παράνομο''..-προσωπική εμπειρία- και όντως δεν κάνουν!..και ναι ισχύει αυτό που λέει η γατούλα, ότι δε φαίνονται με τη μία..νομίζεις ότι είναι απίστευτα άπιστα, επειδή φαίνεται ότι φλερτάρουν, διασκεδάζουν, πειράζουν κλπ..αλλά δεν κάνουν τίποτα τελικά!!!..υπάρχουν πιο άπιστα ζώδια όπως λέει και ο etoil...και θα συμπλήρώσω εδώ...βλ.δίδυμοι, ψάρια, ζυγός...
    υγ.Το Jupiter είναι αφιερωμένο και στον υδροχόο, οπότε φαντάζομαι θα πάρουμε μια ιδέα για αυτό που συζητάμε
    off the record: ..μου αρέσει πολύ ένας υδροχόος..ναι αυτός που είναι με τη λέαινα...και ενώ μου το χει πει.. ότι του αρέσω πολύ.. και τι καλύτερο θα πεις από δίδυμο με υδροχόο...και όμως!!με τη λέαινα φαίνεται να ''κολλάνε''..δεν τη χωρίζει και ούτε πρόκειται...τους δένουν πιο βαθιά πράγματα..εννοείται βέβαια ότι κ μένα δε μ αρέσει να χωρίζω ζευγάρια ούτε θα έκανα μαζί του κάτι...Και ξέρεις τι πιστεύω τελικά???Αυτός είναι ο κλασσικός εργένης (όπως λέει κι ο etoil)αλλά μαζί της θα καταλήξει...τη βλέπω τη δουλειά...είμαι σίγουρη
    Τέλος πάντων...αυτά...και....άβυσσος η ψυχή του υδροχόου
  • gatoula @ 18.01.2009 16:59
    για το ζυγό πες το κ ξανα πες το!!! Ενώ είναι πολύ της συντροφικότητας καταλήγουν να πνίγονται μέσα σε αυτήν.. Κ όπως έχει πολύ εύστοχα πει ο gp στο παρελθόν για τη συγκεκριμένη φυλή... οι Ζυγοί δεν χωρίζουν, απλά περνάνε στην επόμενη σχέση..
  • Asumbibasth @ 18.01.2009 18:11
    Γεια σου ρε γατούλα..πόσο δίκιο έχεις!Άντε μην πω τίποτα και για τους ζυγούς...τελευταία γνώρισα έναν με ωροσκόπο εκεί και δεν έχω και τις καλυτερες αναμνήσεις!!!δεν ξέρουν τι τους γίνεται βασικά!!οι τρελά αναποφάσιστοι...θέλουν και δε θέλουν σχέση...βασικά όπως λες, θέλουν συντροφικότητα, αλλά αυτοί να βάζουν τους όρους του παιχνιδιού...μη νιώσουν ότι πνίγονται τρομάρα τους..την κάνουν..τέλος πάντων..ξεφύγαμε από το ποστ
  • ETOIL @ 18.01.2009 19:28
    ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΕΣ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΕΣ ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ,ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΖΩΔΙΑ Ο ΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟΤΕΡΟ,Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΑΥΡΟΣ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΤΟΥ,Ο ΛΕΩΝ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΟΧΙ,ΑΛΛΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ-ΠΛΗΓΩΝΕΤΑΙ-ΜΑΘΑΙΝΕΙ. ΤΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΖΩΔΙΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.
  • ssdd32 @ 19.01.2009 12:53
    σιμφονο και επαφξανω!!!!!!! καμια σχεση ο Λεων με Υδροχοο΄για μενα ειναι ο χειροτερος συνδυασμος που θα μπορουσε να υπαρξε μετα τον Λεων με Ταυρο. Και επειδη ειναι το απεναντι ζωδιο δεν σημαινει πως ταιριαζουμε κιολασ!!!! Εχετε δει κανενα Κριο με Ζυγο να τα βρισκουν?
    Ετσι ειναι και αυτό
  • Pourekka @ 19.01.2009 13:32
    Πιστεύω ότι τα σταθερά ζώδια έχουν ιδιαίτερες σχέσεις μεταξύ τους..
    Είμαι Λέων και οι καλύτεροι φίλοι μου είναι Σκορπιοί, Ταύρος είναι η μεγαλύτερη αγάπη μου και Υδροχόοι είναι φίλοι που πηγαινοέρχονται...
    Ναι οκ, οι Υδροχόοι είναι πιο περίεργοι από τα άλλα σταθερά, αλλά πιστεύω πως απλά είναι πιο ελεύθερα..
    Και προσωπικά τους κατανοώ, με μια Σελήνη στον Υδροχόο που έχω.....
    Δεν τους θεωρώ άπιστους, αλλά ειλικρινής. Βαρέθηκαν? Στο λένε ευθέως και φεύγουν... Είναι αυτό απιστία?
    Είναι πολύ ιδιοφυείς, ζουν σε άλλες εποχές, μελλοντικές, γι αυτό μάλλον μας φαίνονται περίεργοι....
    Νομίζω ότι αναζητούν την παρέα ενός Λιονταριού, να τους κρατά στο έδαφος, να μην ξεφεύγουν πολύ από την εποχή...
  • bluelion @ 19.01.2009 13:44
    Κριος με ζυγο - ο Πατέρας με τη μανα μου. ενας υπεροχος γαμος 25 χρονων που παντα εδινε ο ενας στον αλλο αυτο που χρειαζοταν!!!
  • ether12 @ 19.01.2009 18:31
    leovirgo,


    Γενικά μιλώντας, τα αντίθετα ζώδια είναι απολύτως συμπληρωματικά.


    Εσύ, όμως, μιλάς συγκεκριμένα για ερωτικούς συντρόφους.


    Ήλιος Λέοντα με Ήλιο Υδροχόο δεν ταιριάζουν εύκολα ερωτικά.


    Εκεί που θα βρεις μεγαλύτερη έλξη είναι σε Ωροσκόπο Λέοντα με Ήλιο Υδροχόο ή σε Ωροσκόπο Υδροχόο με Ήλιο Λέοντα.

    Θεωρητικά, το ζώδιο που βρίσκεται απέναντι από τον Ωροσκόπο μας είναι το ιδανικό μας ταίρι! Βέβαια, σε πολλές περιπτώσεις ο 7ος μας έχει δύο ζώδια όμως και πάλι υπερτερεί το απέναντι ζώδιο, αυτό δηλαδή στην ακμή του 7ου.
  • leovirgo @ 19.01.2009 23:56
    Μου φαινεται οτι σε κάποιο βαθμό παίζει ρόλο η ωριμοτητα σ'αυτούς τους 2 για να ταιριάξουν με τις αντιθ΄σεις τους. Πχ,ο Λέων να ωριμάσει αρκετά πνευματικά ωστε να επικοινωνήσει με τον εγκεφαλικό Υδροχόο, κι Υδροχόος να παιδευτεί αρκετά ωστε ν'αποφασίσει να ανοιχτεί και ν'αφήσει την ψυχρότητα στην άκρη.
    Εξάλλου ο Λέων είναι ανθρωπιστής και μιλώντας ως Λέων,αποδεχόμαστε και συγχωρούμε τους πάντες,μαζί και τον ιδιόρρυθμο Υδροχοο. Τωρα τι μας βρίσκει ο Υδροχόος,δεν είμαι στο μυαλό του,ειλικρινά..
    Ίσως οτι ο Λέων δε θα του τη φέρει ποτέ? Ή οτι είμαστε 'μεγαλόψυχοι' και δεχόμαστε τον άνθρωπο ως έχει και αυτό συμβαδίζει με το γεγονός οτι οι Υδροχόοι είναι προοδευτικοί και νεωτεριστές και δύσκολα κανείς τους καταλαβαίνει..Πιστεύω πως αν οι Υδροχόοι σπάνε τα ταμπού σε κάθε πράγμα, οι (ώριμοι) Λεοντες αγαπούν τον πειραματισμό και την πρωτοπορια σε σταθερή πάντα βάση,και μας εξιτάρει η τρέλα τους,αρκεί να μπορούμε να συμμετέχουμε κεντρικά σ'αυτή.
    Εδώ κατέληξα με τρείς μέρες σκέψη πάνω σ'αυτά..
  • leovirgo @ 20.01.2009 00:15
    Αυτές οι καρμικές σχέσεις θ'ελουν τύχη και ωριμότητα.
    Ένας 'ανώριμος' Λέων όπως εγώ έχει συνήθως πάρε-δώσε με άσχετα ζώδια (Αιγόκεροι,Ιχθύες) και μόλις ΄ξεπεράσει όποια αδυναμία του χαρακτήρα του τον σπρώχνει σε Ιχθύες και Καρκινάκια κ.ο.κ., καταλαβαίνει πως σαν προσωπικότητα τον καλύπτει ο Υδροχόος.Δηλ, ένας ανασφαλής Λέων θα βρεί παρηγοριά στον Καρκίνο,κι ένας υπερ-δυναμικός (άρα ανασφαλής) Λέων θα βρεί ενδιαφέρον σ'εναν Κριό. Α΄λλά ο ισορροπημένος Λέων θα ταιριάξει με Υδροχόο,κάπως έτσι??
    Είμαι πολύ περίεργη να το δώ αυτό στο μέλλον...
  • natalia92 @ 20.01.2009 15:35
    paidia apo proswpikh empeiria oi udroxooi einai apista zwdia tromera mporw n sas pw..bebeia pisteuw oti t kanoun oxi g n apathsoun tn allo alla gt einai h fush ts etsi(antres) k dn mporoun n katalabainoun t shmainei auto g mia leaina....
    genikotera pisteuw oti autos o sundiasmos einai kalos, parolo p k oi 2 einai ston diko ts kosmo...agapoun panw apo ola tn eleu8eria ts k dn 8eloun m tpt tn katapiesh...bebaia 8elw n epishmanw oti dn uparxei k tpt koino...8emata g suzhthsh dn mporeis n breis eukola..k s auto nomizw oti ftaiei o udroxoos p einai kleistos tupos enw oi liontarines e3w kardia k panta exoun kati n poun...
  • Brujo @ 21.01.2009 19:50
    Η μοναδικη γυναικα που εχει μεινει στο μυαλο μου ειναι Υδροχοος
    Την θυμαμαι ακομα (μετα απο 6 χρονια) σαν οπτασια
    Να βολευτεις με καποιον ανθρωπο που τον εχεις ειναι ευκολο
    Να ζησεις ομως το απολυτο ειναι σπανιο

έχουν γενέθλια 233 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πανάρετος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...