παρακαλώ περιμένετε...

lili8....

  • SOFULI @ 25.11.2008 16:15
    ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΗΝΗ ή ΛΙΛΙΘ
    Η Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ είναι η σκοτεινή πλευρά της Σελήνης, δηλαδή η πλευρά που δεν βλέπουμε. Η Σελήνη δορυφόρος της Γης, γυρίζει γύρω από αυτήν σε εκλειπτική τροχιά που έχει δυο εστίες, η μια καταλαμβάνεται από την Γη ενώ η δεύτερη που είναι εικονική εστία είναι η Μαύρη Σελήνη η Λιλιθ. Σε αντίθεση με τη φωτεινότητα και τη καθαρότητα της Σελήνης, που συμβολίζει της φωτεινές ψυχικές ποιότητες η Λιλιθ αντιπροσωπεύει το σκοτάδι το μυστηριώδες το ανίκητο πάθος και την έντονη σεξουαλική έλξη στη ζωή μας και ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα.


    Τα άτομα με Μαύρη Σελήνη στο Λέοντα αισθάνονται πολλές φορές ότι είναι μοιραία για τους άλλους και επιδιώκουν τα μεγάλα πάθη! Θέλουν να σφάζονται στη ποδιά τους και φυσικά να αφήνουν τη σφραγίδα τους στο πέρασμα τους από την ζωήτων άλλων!

    Εκφράζονται πολύ έντονα ερωτικά και θέλουν με κάθε τρόπο να υπερισχύουν στη σχέση τους. Ο τρόπος που κινούνται θα μπορούσε κάλλιστα να παρομοιαστεί με εκείνη του βασιλιά προς τους υπηκόους του, με αποτέλεσμα πολλές φορές να χαίρουν αρνητικής ή θετικής διασημότητας. Η Λίλιθ στο ζώδιο του Λέοντα σε αρνητική όψη με Ήλιο, Ποσειδώνα και Πλούτωνα φέρνει ανατρεπτικούς έρωτες, ικανούς να αλλάξουν τη ζωή των ατόμων.
  • SOFULI @ 25.11.2008 16:17
    xristina mia proxeirh anazhthsh mou evgale auta.....(den xerw kata poso isxuoun kai einai swsta)

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...