παρακαλώ περιμένετε...

Συναστρία

  • Queenevi @ 19.07.2008 03:07
    tairiazeis uperoxa kai i sxesi sas einai poly karmiki! ola kala!
  • fldown @ 19.07.2008 11:00
    Θεωρητικά μιλώντας και χωρίς να ξέρουμε καμία όψη (οι πληροφορίες που δίνεις είναι ελάχιστες καθώς έχετε ο καθένας από 10 πλανήτες στο χάρτη του άρα μιλάμε για πιθανόν πάρα πολλές όψεις) οι ωροσκόποι σας ταιριάζουν. Ο ένας αποτελεί τον 7ο οίκο του άλλου και ο 7ος είναι ο οίκος των σοβαρών σχέσεων, ακόμη και του γάμου.
    Το αν μια σχέση είναι καρμική θα το δεις με αστρολογικούς όρους αρχικά από τον Βόρειο Δεσμό και μετά από τις όψεις του Κρόνου. Από την άλλη όμως ποια σχέση δεν είναι καρμική στη ζωή μας? Από όλους τους ανθρώπους δεν παίρνουμε πράγματα, θετικά ή αρνητικά? Μην ψάχνεις λοιπόν για κάρμα, μοίρα και άλλες τέτοιες ταμπέλες για να βάλεις στη σχέση σου και ζήσε την όσο πιο έντονα μπορείς!! Καλή σου μέρα!
  • blueview @ 19.07.2008 11:36
    Καλωσοριζουμε ακομη ενα Διδυμι στο dome με ενα επικαιρο τραγουδι που ταιριαζει σε ΜΙΑ γυναικα ΙΙ http://www.youtube.com/watch?v=REElUors1pQ&feature=related
    ABBA Dancing Queen ...........
  • kaspa18 @ 19.07.2008 15:40
    Γεια χαρα σε όλους και σας ευχαριστώ πολύ για την θερμή υποδοχή σας.

    Έχω αρχίσει κανένα μήνα τώρα κι ασχολούμαι με την αστρολογία και το θεωρώ εξαιρετικά ενδιαφέρον, μου αρέσει πολύ. Έχω διαβάσει αρκετά απο τα άρθρα που έχετε δημοσιεύσει εδώ και είναι όλα εξίσου κατατοπιστικά και διαφωτιστικά.

    Τουλάχιστον μπορώ να διαβάσω τους χάρτες ως τώρα- ελπίζω σωστά - αλλά δεν μπορώ να τους ερμηνεύσω. Κάτι προσπαθώ να κάνω αλλά...

    Κοιτώντας τα σύμβολα στους χάρτες μπορώ να δω μόνο τον Δεσμό. Στην ανάλυση των πλανητών αναφέρονται μόνο οι Νότιοι Δεσμοί και στους δυο χάρτες. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν μήπως;

    Σας ευχαριστώ όλους σας πολύ.

    Κάτια
  • fldown @ 19.07.2008 15:58
    Kaspa18, στους χάρτες του stardome εμφανίζεται μόνο ο Βόρειος Δεσμός. Ο Νότιος Δεσμός βρίσκεται στο αντιδιαμετρικό σημείο του χάρτη, απέναντι από τον Β. Δεσμό. Για παράδειγμα αν ο Β.Δεσμός είναι στις 24 μοίρες του Ταύρου τότε ο Ν.Δεσμός θα βρίσκεται στις 24 μοίρες του απέναντι ζωδίου, δηλαδή στο Σκορπιό. Ελπίζω να λύθηκε η απορία με τους δεσμούς. Για οτιδήποτε άλλο ξαναρωτάς στο site και κάποιος θα σπεύσει...Καλό σου απόγευμα!
  • kaspa18 @ 21.07.2008 21:18
    Γειά σας και πάλι και καλή εβδομάδα σε όλους.

    Κοιτάζοντας πάλι σήμερα τους χάρτες (τον δικό μου και του συντρόφου μου) είδα πως και οι δύο έχουμε εξάγωνο Ποσειδώνα (στον Τοξότη) με Πλούτωνα (στον Ζυγό). Μπορεί κάποιος να μου το εξηγείσει; Απο αυτά που έχω διαβάσει στα άρθρα που έχετε καταχωρήσει στη σελίδα, συμπεραίνω ότι το εξάγωνο είναι καλό, θετικό, ένα μικρό διαμάντι όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται.

    Ευχαριστώ πολύ όλους για τον χρόνο σας !

    Κάτια
  • morgangreene @ 21.07.2008 21:38
    kaspa18, το εξάγωνο που εντόπισες στους χάρτες σας υπάρχει σε όλους τους αστρολογικούς χάρτες όσων έχουν γεννηθεί τα τελευταία εξήντα χρόνια - και περισσότερο ενδεχομένως. Έχεις δίκιο πως είναι μια ευνοϊκή επιρροή, αλλά μάλλον αμελητέα ακριβώς λόγω της συχνότητας εμφάνισής της. Αξίζει περισσότερης προσοχής όταν ο ένας, ή και οι δύο εμπλεκόμενοι πλανήτες, είναι κυβερνήτης του χάρτη, δηλ. κυβερνήτης του ζωδίου του Ωροσκόπου, ή κυβερνήτης του Ήλιου ή της Σελήνης (τα ζώδια που κυβερνούν ο Ποσειδώνας και ο Πλούτωνας είναι οι Ιχθύες και ο Σκορπιός αντίστοιχα). Επίσης αν εμπλέκονται σε γωνίες με προσωπικούς πλανήτες, δηλ. μέχρι τον Άρη και τους κυβερνήτες που απαρίθμησα παραπάνω.
    Καλή συνέχεια στη μελέτη σου!
  • kaspa18 @ 22.07.2008 02:13
    morgangreene σ'ευχαριστώ πολύ για το χρόνο και τα φώτα σου.
    Αρχάρια ακόμη βλέπεις!


    fldown σε υπέρ-ευχαριστώ! Να είσαι καλά.

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...