παρακαλώ περιμένετε...

ksereis???

  • mr_Mister @ 17.02.2014 00:13
    Νομίζω το τρίτο γκομενικό ποστ σερί για Παρθένι? Για διαφωτίστε με κάποιος
  • nat22 @ 17.02.2014 00:53
    ρε τι γινεται με τα Παρθενακια!!!! προκαλουμε χαμο.....ή νομιζω??? Mister εγω νομιζω το τεταρτο ειναι!!! αλλα δεν ειμαι και σιγουρη.... να μας πει και κανενας αλλος....ελα τωρα που γυριζει.....!!!!   
     
     
    vasouli το ξερω οτι περνας ζορι για να γραφεις εδω...αλλα ενταξει...αμα Παρθενακι εχει περασει δυσκολα στο παρελθον...δυσκολο να ξεχασει και να προχωρησει οσο και αν γουσταρει..μπορει δηλαδη να μην φταις εσυ(να του αρεσεις ρε παιδι μου!!!) αλλα παρόλα αυτα να κανει πισω...γιατι αμα φας πολλα χαστουκια και περιμενεις οτι το χει η μοιρα σου να φας κι αλλα(ετσι σκεφτομαστε....να ξερεις...) ε δεν τρεχεις και με χιλια στο επομενο!!!(δεν λεω οτι εσυ θα του δωσεις ακομα ενα.....γενικα μιλαω...)  
     
    απ την αλλη Διδυμινα εσυ τι το θες το χαροκαμενο παρθενακι???να το αποτελειωσεις???(εχω καει απο Διδυμο και ξερω.) πλακα κανω.εσυ ξερεις τι γινεται μεταξυ σας και το τι σκεφτεσαι για εκεινον.(απλα βρηκα ευκαιρια να πω και παλι τον πονο μου... ασε που παιζει πολυ αυτος ο συνδιασμος και απορω....απορω βεβαια και με μενα...αλλα δεν ειναι το θεμα μας!!! )    
     
    Οπως και να εχει καλη τυχη σου ευχομαι...ελπιζω να πανε ολα καλα....καλο βραδυ!!!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...