παρακαλώ περιμένετε...

Mermaid strikes back.

  • Gemini86 @ 10.01.2014 15:43
    Ο Φρουντ(ο κανονικος,οχι το τρολλ) θα ελεγε πως το κοινωνικο σου περιβαλλον σε πνιγει και ψαχνεις σωτηρια στην παιδικη σου ηλικια(επιστροφη στο νερο), με δυο γυναικες (Αδερφες,μανα κοκ) που παιξανε ρολο κομβικο εκεινη την εποχη αλλα τωρα σε περιμενουν να ενηλικιωθεις.
     
    Εγω απλα θα ελεγα πως οντως νιωθεις σαν να γλυστρας απο την πραγματικοτητα αλλα κατα βαθος ξερεις πως πρεπει να επανελθεις σε αυτην.
  • Fullmoon13 @ 15.01.2014 04:38
    Ισως εχεις αρχισει να αισθανεσαι καλυτερα, ισως λιγο πιο χαλαρα μεσα στα παππουτσια σου, πραγμα που εξηγει γιατι ειδες το ιδιο ονειρο με αυτο που εβλεπες στο παρελθον.. Ισως πρεπει να συγκρινεις τις συγκυριες στη ζωη σου πριν 2 χρονια με τις τωρινες για να βγαλεις και αλλες πληροφοριες απο αυτο το πρωτο κομματι του ονειρου. Οσο για το δευτερο, ναι, κατα πασα πιθανοτητα ειναι οι ευθυνες σου αυτες εκει οι γυναικες, κι εσυ στο διλημμα αν πρεπει να ξαναβουτηξεις στο νερο, η να βγεις εξω, αλλα πως να βγεις εξω χωρις ποδια να περπατησεις;; Βρες τη λυση, αυτο σου λεει το ονειρο, κατα τη γνωμη μου.. Σκεψου το και αναλαβε δραση.

έχουν γενέθλια 211 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάκωβος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...