παρακαλώ περιμένετε...
ΦΥΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ
Destiny

 

«Όποιου του μέλλει να καεί ποτέ του δεν πνίγεται» θα μπορούσε άνετα να γίνει το γνωστό γνωμικό - γιατί όχι μόνο με βολεύει η παράφραση αλλά έρχονται και τα γεγονότο να με επιβεβαιώσουν.

 

 Ναυαγός επέζησε τρεις μέρες σε βυθισμένο πλοίο

Μόνο ως θαύμα μπορεί να χαρακτηριστεί η απίστευτη ιστορία ενός Νιγηριανού άντρα που ανασύρθηκε ζωντανός μετά από 3 μέρες από το ναυάγιο πλοίου στο οποίο επέβαινε, σε βάθος 30 μέτρων από την επιφάνεια της θάλασσας!

Ο άντρας ήταν ναύτης (μάγειρας) σε ένα πλοίο που βυθίστηκε στα ανοικτά της Νιγηρίας. Όταν, μετά από 60 ώρες, οι αρχές σταμάτησαν την έρευνα για επιζώντες στη θάλασσα, οι δύτες βούτηξαν στο ναυάγιο για να ανασύρουν τις εγκλωβισμένες σωρούς τον νεκρών επιβατών.

Τότε, φτάνοντας στο πλοίο σε βάθος 30 μέτρων, εντόπισαν έκπληκτοι έναν ζωντανό άνδρα να τους γνέφει απεγνωσμένα μέσα στο ναυάγιο.

Ο Χάρισον Όκενε είχε την τύχη να εγκλωβιστεί σε ένα κενό αέρος και επέζησε τρεις μέρες στα παγωμένα νερά -και σε βάθος που ακόμα και οι δύτες θεωρούν επικίνδυνο- πίνοντας λίγες σταγόνες αναψυκτικού από ένα κουτάκι που επέπλεε δίπλα του. Η διάσωσή του χαρακτηρίστηκε "φαινόμενο".

 

 

Η παραπάνω ιστορία συνέπεσε να δει την δημοσιότητα την ίδια μέρα που είδα αυτό το short animation. Enjoy μέχρι ο ποιητής να πει πού θέλει να καταλήξει.

 

https://www.youtube.com/watch?v=wEKLEeY_WeQ

 

 

Σχόλια:    Αξιολόγηση:
παρακαλώ περιμένετε...

ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ

Αξιολόγηση: χωρίς αξιολόγηση

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...