παρακαλώ περιμένετε...

Αναρωτιέστε ποτε...

  • astropeleki @ 18.11.2013 14:35
    έλα μου ντε!
     
    τέτοιες απορίες τις φυλάω για το ταξίδι στο Θιβέτ!τελευταία μου ελπίδα!
  • alice16 @ 18.11.2013 16:08
    Τετοιες απορίες και προβληματισμοί από Δίδυμο??? Πάει... χάλασε ο κόσμος...
    Απάντηση: Μπορείς να περιμενεις το σύμπαν να τον τιμωρησει από μόνο του. Ή μπορείς να πληρωσεις δύο φουσκωτούς να τον κανουν μαύρο στο ξύλο! Διάλεξε και πάρε...
  • moisture666 @ 18.11.2013 17:41
    καταναλωση,ενημερωση, χρημα...για αρχη
  • hesg @ 18.11.2013 19:36
    ένας κύκλος είναι αυτά. πάντα όλοι θα έχουν έναν άνθρωπο να τους αγαπάει χωρίς όρια και τον ίδιο άνθρωπο θα τον πατήσουν και θα κλαίγονται στους υπόλοιπους η στον εαυτό τους πως δεν έχουν κανέναν άνθρωπο να τους αγαπάει. ο καθένας αγαπάει με τον δικό του τρόπο, μπορεί και οι άλλοι να θέλουν να τους αγαπάνε με τον δικό τους εγωιστικό όμως τρόπο. αλλά τι σημασία έχει ; αφού η ζωή πλέον έχει γίνει κυνήγι επιβίωσης. Ο *"θάνατος" του ενός είναι η ζωή του άλλου. 
     
     
    *ερμήνευσε το όπως θέλεις. 
  • alice16 @ 18.11.2013 20:17
    Καλώς το το κορίτσι!
  • mr_Mister @ 18.11.2013 22:12
    Γιατί 79 αυτό ΠΟΥΛΑΕΙ παρ όλο που στα χαρτιά δεν το θέλει κανείς - ενώ εκείνο που λες στα χαρτιά το θέλουν όλοι ΑΛΛΑ δεν πουλάει αφήνοντάς σε μόνο/η.
     
    Κάτι σημαντικό είπε ο μόιστ όμως δεν θα μπω στον κόπο να στο αναλύσω απλά θα προσθέσω υπερπροσφορά πληροφορίας (ερεθισμάτων) σε σημείο που ο άνθρωπος συναισθηματικά και σωματικά να αδυνατεί να ανταποκριθεί με τον χρόνο που πρέπει στο καθένα ώστε να δεθεί σωστά μαζί του. Άρα καταλήγουμε στην αποξένωση τη μοναξιά και τον τομαρισμό.
     
    Και φυσικά στον καναπέ για τους πολιτικά προβληματισμένους.
  • Gat1979 @ 18.11.2013 22:58
    Θα σου απαντήσω στην ερώτηση σου stauro M7 με απόλυτη ειλικρίνεια για να μπορέσεις να κρίνεις -οσο μπορεις- αν έκανα κάτι...γιατι στην τελική κάποιος απο εσάς μπορει να δει κάτι που τελικά "εκανα" και ίσως παρω τελικα μια απάντηση στο γιατι!
     
    Απο τη αρχή ξέραμε και οι δυο ότι αυτη η σχέση ητανε πολυ δύσκολο να συνεχιστεί, βασικά ξέραμε ότι κανονικά δεν έπρεπε καν να υπαρχει!οταν λοιπόν ο ίδιος ΠΡΩΤΟΣ αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να αφήσει τη ζωη που ζούσε κατανόησα ΠΛΗΡΩΣ τους λόγους και τη θέση του και οσο και αν με πονεσε το δέχτηκα. Φυσικά υποσχέθηκε ότι θα ειναι δίπλα μου οποτε τον χρειαστω,να με συμβουλεύει,να παρατήσει τη δουλειά του για να με στηρίξει,ότι παντα θα εχει μια αγκαλιά ανοιχτή για 'μένα, ότι παντα θα περιμένει ενα μηνυμα να έρθει να με συναντήσει κάπου!!!!Οταν λοιπόν αποφάσισα να γυρίσω πίσω στη ζωη μου και να βρω παλι τις ισσοροπιες μου,τότε ξαφνικά άλλαξε...δεν δέχτηκε να μου ξαναμιλήσει στο τηλέφωνο, μου έκλεισε κυριολεκτικά την πόρτα στα μούτρα οταν πήγα να τον βρω και να μάθω το γιατι συμπεριφέρεται ετσι,με βλέπει στο δρόμο και ουτε ξαν γυρίζει να με κοιτάξει!!!και οταν του έστειλα ενα μηνυμα και του ειπα ότι με εχει στεναχωρήσει παρά πολυ αυτη η στάση του με έβρισε και μου είπε να κόψω τις μλκιες!
    Γιατι λοιπόν;γιατι τόσες υποσχέσεις χωρίς κανένα αντίκρισμα;με πονάει που με "έφτυσε" σαν άνθρωπο, οχι σαν γυναίκα...αυτο μπορω να το αντέξω!
  • mr_Mister @ 19.11.2013 00:38
    Ζωδιάκι έχουμε?
     
     
  • Gat1979 @ 19.11.2013 14:30
    Ζυγος, 2ου δεκαημερου

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...