παρακαλώ περιμένετε...

Φοβάμαι πως χάνω το μέτρημα...

  • Ritakil25 @ 17.03.2012 00:56
    Μετά τους 100 μηδενισέ τους.. !! :ρ
    Πέρα από την πλάκα πολύ καλό, φωνάρα η Μποφιλιου..
  • moody @ 17.03.2012 02:05
    χαχα! αυτό θα κάνω Ριτάκι! τη ζωή μου μηδενίζω, πάει να πει πως ξαναρχίζω...! 
     
    τι κρίμα να νομίζεις πως φιλίες κι αγάπες έχουν αξία και στην πορεία να βλέπεις πόσο περαστικές και λίγες ήταν... 
    Ναι οι στίχοι είναι πολύ δυνατοί... Από τις καλύτερες νέες φωνές..
  • stargazing @ 17.03.2012 12:16
    Πραγματικότητα αποτυπωμένη σε στίχους, μα πάνω απ\' όλα ερμηνευόμενη από καλλιτέχνη που η στάση ζωής του δεν απέχει από αυτά που τραγουδάει.. 
  • Ritakil25 @ 17.03.2012 18:37
    Moody Ίσως το πιο σημαντικό να θυμάσαι είναι πως.. Ότι έχει αξία μένει.. Ο χρόνος αποδεικνύει το πόσο αληθινό είναι το κάθε τι στην ζωή μας.. Μην απογοητεύσαι, δες το σαν ένα τοπίο που απλά ξεκαθαρίζει κι αφήνει χώρο σε νέες στιγμές, και νέες ευκαιρίες για να μείνει χώρος να σε πλησιάσουν άνθρωποι που στα αλήθεια θα αξίζουν !!
  • Journey @ 17.03.2012 18:49
    Και το έγκαυμα μένει αλλά δεν έχει αξία
  • Journey @ 17.03.2012 18:51
    Και η στάμπα από κρασί ή αίμα μένει στο μεταξωτό αλλά την αξία την είχε το μεταξωτό πριν το λεκέ και πολλά άλλα. Μην είστε τόσο μονοδιάστατα αντιγραφείς ανοησιών βρε παιδιά..
  • Journey @ 17.03.2012 19:04
    Και ο Πάπας ο Πίος ο 2ος να έγραφε αυτήν τη βλακεία θα έλεγα την άποψή μου...Από την άλλη δεν θυμάμαι να σε κυνηγάω , κάθε άλλο, αντιθέτως.
  • Ritakil25 @ 17.03.2012 19:04
    Δεν έχω ανάγκη να αντιγράψω κανέναν, λέω απλά αυτό που πιστεύω στη moody
    το να πετάγεσαι με κάθε αφορμή σε ότι γράφω εγώ είναι τραγικό όμως..
    Έτσι?  Έχε την γνώμη σου χωρίς να προσπαθείς να \\\'\\\'καπέλώσεις\\\'\\\' εμένα
    (συγκεκριμένα) γιατί και δεν με καπελώνεις κι εξακολουθείς να δείχνεις
    γελοία \\\'κυνηγώντας\\\' το κάθε σχολιό μου απλά και μόνο για να μου την
    πεις. Κι όσο για το έγκαυμα που αναφέρεις ειλικρινά ούτε κααααααν φαντάζεσαι πόση μεγάλη αξία έχει...............
  • Journey @ 17.03.2012 19:04
    Για να μην αρχίσεις τις βλακείες πάλι, είμαι καθολική και μην τολμήσεις να μου βρίσεις τον Πάπα, εντάξει?
  • Ritakil25 @ 17.03.2012 19:13
    Έχω ασχολήθει ήδη πολύ μαζί σου..
    Το μόνο που σου λέω, (το οποίο ούτε κι εγώ ξέρω πόσες φορές στο έχω πει -έχω χάσει το μέτρημα πλέον-) είναι ότι από την στιγμή που με θεωρείς τσόλι (ή όποιον άλλον χαρακτηρισμό έχεις κάνει κατά καιρούς για\'μένα) από την στιγμή τελοσπάντων που βλέπεις ότι δεν ταιριάζουν οι ιδιοσυγκρασίες μας..  ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ..
    Πες την γνώμη σου άσχετα απο\'μένα, μη στηρίζεσαι πάνω σε αυτό που θα πω εγώ είναι τραγικό κι αξιολύπητο, δεν με νοιάζει τι γνώμη έχεις για\'μένα, δεν με προσβάλλεις, ούτε καν με ενοχλείς, αξιολύπητη σε θεωρώ.
  • Journey @ 17.03.2012 19:19
    @moody, το να χάνεται κάποιος από τη ζωή μας δεν του στερεί αξία, γιατί ζούμε σε αποκόμματα εκδοχών ζωής και όχι σε μία πάγια μη εξελίσσιμη κατάσταση
    Συνήθως, αυτά που μένουν είναι είτε ανεπιθύμητα, είτε και θανατηφόρα.
    Δεν φεύγει το AIDS, η ηπατίτιδα, τα κουνούπια , μερικοί αντιπαθέστατοι τύποι,οι μικροτσούστουνοι γκόμενοι, οι σύζυγοι που μας απατάνε,  το χρέος στη ΔΟΥ, τα πανωτόκια στις πιστωτικές και τόσα άλλα .
     
  • Journey @ 17.03.2012 19:23
    Δεν φεύγει το ΔΝΤ, η φαγούρα αν δεν ξυθείς, ο κάλος από τον εγκέφαλο το Αλτσχάιμερ, οι άσπρες τρίχες, οι ρυτίδες και ουκ έστιν αριθμός.
    Θλιβερό αλλά τη ζωή μας τη χτίζουμε σε τέτοιες παραδοχές και συμβάσεις που συνήθως μας μένει ό,τι δεν θα ευχόαμσταν ούτε στον εχθρό μας
  • moody @ 17.03.2012 19:59
    Καλησπέρα κι από μένα! 
    Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! 
    Σίγουρα ότι μένει στη ζωή μας δεν είναι πάντα θετικό, αλλά επειδή μιλάω για τις ανθρώπινες σχέσεις, νομίζω ότι εκεί είναι ως ένα βαθμό στο χέρι μας να δούμε τι μας ταιριάζει και τι όχι. Συμφωνώ πως ό,τι χάνεται δε σημαίνει πως δεν είχε απαραιτήτως αξία.. Μάλλον σημαίνει πως δε μας ταίριαζε ή δεν είχε την αξία που αρχικά του προσδώσαμε. Πιστεύω πως ο χρόνος δοκιμάζει τις ανθρώπινες σχέσεις και δείχνει ποιες είναι να μείνουν και ποιες να τελειώσουν.. Σίγουρα όταν επενδύεις σε έναν άνθρωπο και στην πορεία βλέπεις ότι δεν ταιριάζατε τελικά σε πονάει.. όμως μέσα στη ζωή είναι όλα αυτά.
  • Journey @ 17.03.2012 20:06
    @ moody : Όλα έχουν δύο όψεις.
    Αυτό που μας πονάει δεν είναι η παραδοχή του κλεισίματος ενός κύκλου επειδή εμείς αλλάξαμε, οι άλλοι άλλαξαν ή άλλαξαν οι συνθήκες μας, αλλά μας πονάει ο κύκλος που δεν άνοιξε.
    Όμως όλοι κάνουμε λάθη.
    Και εμείς που δεν εκτιμήσαμε ενδεχομένως κάποιους που είχαν πολλά να μας δώσουν κι οι άλλοι που ήταν κίβδηλοι γιατί παίζει κι αυτό.
    Και χαμογέλασα ακούγοντας κάτι από ένα μικρό παιδί " και να κάνω λάθη δεν πειράζει, αρκεί να χορεύω με κέφι " ( το είπε συζητώντας για μία χορευτική παράσταση πυο θα πάρει μέρος)
    Αποφάσισα να το προσαρμόσω άμεσα στα μέτρα μου : - )
    Στο συνιστώ με τα χίλια!!!
  • moody @ 17.03.2012 20:27
    πολύ όμορφο αυτό που σου είπε το παιδάκι!  συμφωνώ, οι λάθος επιλογές είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ναι δε σημαίνει πως όταν τελειώνει κάτι φταίει πάντα ο άλλος. Μπορεί να μη φταίει και κανείς και απλώς οι δύο άνθρωποι που νόμιζαν ότι ταίριαζαν να κάνανε λάθος. Όλα παίζουν, αρκεί να μαστε καλοπροαίρετοι απέναντι στους συνανθρώπους μας και να μη χάνουμε το κέφι μας όπως είπε ο μικρός σου φίλος!  
  • Journey @ 17.03.2012 21:08
    χαχ, εσύ ως ΙΙΙμάκι μπορείς να κάνεις λάθη με κέφι...εγώ σαν Κριάρι μπορώ να τα επαναλαμβάνω ( τα λάθη) με συνέπεια ( από τις λίγες που μπορεί να επιδείξει ένας Κριός)
    c\'ést la vie : - ) 
     

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...