παρακαλώ περιμένετε...

περιμενοντας την αλλαγη

  • sgouromallousa @ 05.08.2010 15:37
    Ena tha sou po!!!!Makria apo Toxotes kai Skorpious!!!!Oso prolavaineis,,,trexe makriaaaa!
  • kokopuff @ 05.08.2010 16:39
    εγω προσφατα εχω χασει (και) φιλιες, και μαλιστα 15 ετων και δεν κανω ετσι, χαχα 
     
    Υγεια να υπαρχει-πραγματικα- και ολοι οι αλλοι τον πουλο.
  • kokopuff @ 05.08.2010 17:07
    ωωω ναι
  • mamiko @ 05.08.2010 19:29
    οι σκορπιοι το τελευταιο διχρονο εχουν βαρησει κοφτες.-οι Τοξοτες ειναι με τα κουμπια τους αλλα ποιος εχει ορεξη να ασχοληθει μαζι τους εντελει.μεγαλωνουμε και αυτοι με την οπισθεν! :Ρ
    ΥΓΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΝΟ! 
  • felis @ 05.08.2010 21:43
    οταν καταλαβεις οτι δεν αξιζει να ασχολεισαι με σκορπιο τοτε ισως νοιωσεις καλυτερα.. φιλια 12 χρονων επισης ελειξε με γυναικα σκορπιο. η μαγαλυτερη απογοητευση της ζωης μου. αλλα πραγματικα δεν αξιζει. πολυ ψεμα.
  • smileeeeeeeeee @ 05.08.2010 22:14
    Ας μπει και μια σκορπινα στην παρέα. ( ή καλυτερα να φύγω;; )
    Αστρολογικά, δίδυμος με σκορπιος δεν τραβάει και πολύ....
    Γενικότερα, λες οτι μια φιλία σου είναι στα πρόθυρα της καταστροφής... Πάντα φταίνε και οι δυο. Μπορεί εσυ ναι, να έφταιξες λιγότερο αλλα σίγουρα και εσυ θα έκανες τα λάθη σου. Αν σε ενδιαφέρει η φιλία αυτου του προσώπου, μπορείς να κανεις κατι για να τη σώσεις και οχι απλώς να τη βλέπεις να καταστρέφεται ( αν ήδη έχεις προσπαθήσει και δε βλέπεις ανταπόκριση, εκει παώ πασο) . Αν σήμαινε κατι αυτο το άτομο για σενα, παλι μπορείς να κάνεις κατι. Είμαστε οχι μονο ο,τι παίρνουμε αλλά και ο,τι δίνουμε σε αυτή τη ζωή.
    Felis, ειναι κρίμα να κατατάσσεις μια κατηγορία ζωδίου ως ψεύτες. Είμαι σκορπιος. Για πολλά είμαι περήφανη για τον εαυτό μου και για αλλα πάλι οχι. Οπως και καθε ζώδιο, οπως και κάθε άνθρωπος. Προσωπικά, σιχαίνομαι το ψέμα.
  • felis @ 05.08.2010 22:23
    συγνωμη smile.. δεν πρεπει να το κανω αυτο ισχυει αλλα δυστυχως οσους σκορπιους εχω γνωρισει καπως ετσι ειναι.. εισαι η εξαιρεση μαλλον..!!!
  • smileeeeeeeeee @ 05.08.2010 22:46
    Τέσπα. Είναι κρίμα που γνώρισες οχι ψεύτες σκορπιούς αλλα γενικά ψεύτες ανθρώπους... ανεξαρτήτως ζωδίου. Εμένα δε μου  αρέσει να χαρακτηρίζω ανθρώπους με το αν είναι σκορπιος , τοξότης κ.τ.λ . 
    Θα σου ευχηθώ ,λοιπον, ( μιας που κ σε λίγες μέρες έχεις γενέθλια ) όχι να μη ξανα γνωρίσεις σκορπιούς  ( I know , κατα βάθος αυτο θέλεις ) αλλα να γνωρίσεις αληθινούς και ΄΄όμορφους΄΄ εσωτερικά ανθρώπους.
  • felis @ 05.08.2010 22:49
    σ ευχαριστω πολυ smile.. ομορφη ευχη!! να σου πω την αληθεια ειμαι προκατειλημενη ναι.. αλλα οταν ξεπερνας κατι σκεφτεσαι πιο καθαρα!
  • mamiko @ 06.08.2010 04:33
    @smileeeeeeeeee θα στο θεσω απλα.μιλαμε για ενα ηφαιστιο που ηταν σε ηρεμια και  μεσα σε ενα χρονο  εχει ξυπνησει αποτομα,αφοριζει θεους δεμονες,γονεις και φιλους,φιλους πρωην και επομενους(που φευγουν και ασχημα κιολας) και ισως η τελευταια να ειμαι εγω.υπαρχει τοση επιθετικοτητα που δεν ξερω αν πρεπει να παω πασο ή απλα να τα πω οπως πρεπει και να αποχωρησω.λογω προβληματος υγειας δεν θα κατσω να σκασω ιδιαιτερα και ας ακουγεται οπως θελει.δεν κοιταω δαχτυλο κοιταω δασος.δε συνηθιζω να παιρνω αποφασεις που μπορει και να μετανιωσω,και μου φαινεται περιεργο πως λειτουργει ετσι.οπως και να εχει κουβεντα θελω να κανω αλλα με επιθετικο ατομο και ιδιαιτερα ευερεθιστο δεν ξερω ουτε αν οφελησει ουτε αν βγαλει καποιο αποτελεσμα.αυτα τα ολιγα για την ιστορια.(και να εχω φταιξει και το πληρωσα και το πληρωνω αλλα αυτο ειμαι,δεν αλλαζεις ευκολα)
  • smileeeeeeeeee @ 06.08.2010 22:32
    Μαμίκο, εύχομαι αρχικά να ξεπεραστεί το πρόβλημα υγείας. Αυτο είναι πρώτα απ'ολα το πιο σημαντικό. Ασε τα υπόλοιπα στην άκρη και απο εκει και περα βάλε προτεραιότητες, ξεκαθάρισε τα πράγματα. Αφου  είναι ηδη τετριμμένα, υποχώρησε. Ισως ετσι μπορέσεις και  βρεις πιο γρήγορα την ηρεμία σου.
    ...και μη ξεχνάμε το τοξοτάκι!! Είναι ενας ωραίος τρόπος, φλερτάροντας,να ανεβάσεις τη ψυχολογία σου.
    Υ.Γ . Δεν ειπα να παρεις καποια αποφαση που αργοτερα θα μετανιώσεις. Εξάλλου η απόφαση είναι το ήμισυ του παντός.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...