παρακαλώ περιμένετε...

Pistos apo sponta?

  • piggy137 @ 29.06.2010 19:20
    και γιατί ο εαυτος σου εχει ως υπέρτατη αρχή να είναι ασυνεπής στην οποιαδήποτε σχέση; ουκ εν το πολλώ το ευ αγαπητη μου βασιλισσα. εξάλλου όσο πιο υψηλός ο στόχος τόσο μεγαλύτερη αφοσίωση κι αυταπάρνηση απαιτεί για να τον επιτύχεις και κυρίως να μάθεις να αγνοείς τις μικρές κι ασημαντες προκλήσεις που σε βγαζουν απο το δρομο σου και σου αφαιρούν δυνάμεις. Οι σειρήνες παραμονεύουν παντου υψηλοτάτη μου. Αν θες να γίνεις πρωταθλήτρια πρεπει να μάθεις να τις αγνοείς. Αν θες να περνας απλά ευχάριστα και ν' αθλείσαι ερασιτεχνικά μπορεις να υποκύψεις ενερυθρίαστα. Όλα ειναι απλά αρκεί να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις να πετυχεις στη ζωή σου.
  • astropeleki @ 29.06.2010 19:58
    ας το δουμε και αλλιως....ποιος θα τη βοηθησει να ειναι απιστη στη σχεση της...?
    (εξαιρειται η περιπτωση που ο ΙΙ -και οποιοδηποτε ζωδιο βεβαια-εχει μονιμη σχεση και δε την αναφερει στη νεα του κατακτηση εεε?)
    δε χρειαζεται και παρτενερ στην απιστια?πολλοι ανθρωποι φτιαχνονται με την ιδεα να ειναι το τριτο προσωπο....
    φυσικα οπως και να εχει το θεμα,δε μας φταιει ο ξενος ανθρωπος αλλα το δικο μας ταιρι....
  • blueview @ 29.06.2010 20:00
    Βουρ ..... !  Κ μετα κανε τον "διπλωματη" !  Ελα τωρα γιατρε μου (!) μια απλη εξεταση ειναι
    Aλλα προσοχη ! Δεν θελω "ερωτες κ αηδιες" ε !  Χτυπας-τρως-πετας τα τσοφλα !
    NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEXT !!!!!!!!!!!
  • astropeleki @ 29.06.2010 20:03
    Μπραβο ωρε μπλου-μποϋ...το εθεσες ακριβως το θεμα!!....αυτο ειναι...εκλογικευση των παντων και μακρια απο ερωτες...και πετας τα τσοφλια...ΘΕΟΣ!
  • toxovolos @ 29.06.2010 21:32
    αυτο το συνεπης στον εαυτο σου κ ασυνεπης στη σχεση δεν κολλαει.. ηδη εισαι ασυνεπης στον εαυτο σου απ'ο,τι καταλαβαινω... βεβαια η καθε συνεπεια εχει συνεπειες... it's your choice.. ή εισαι ενα απιστο "γουρουνι" ή δεν εισαι καθολου! απιστος.. γτ γουρουνι
    μπορεις να γινεις με πολλους τροπους.. οποτε no more thinking! acting
    girl! ας το κανει κ καποιος που μπορει, ετσι για το γαμωτο..αμα πια!
  • gatinha @ 29.06.2010 23:55
    FIREWORKS egrapse peri pisths par8enwn!!! that's right!!!!!
  • gatinha @ 29.06.2010 23:56
    *egrapses
  • AriesLeo @ 30.06.2010 00:28
    teleia,
    den kserw kata poso se ftiaxnei,
    alla re paidia vreite kapoion na ton koitate sta matia alliws mi mpainete se sxeseis .... den to katalavainw auto pou symvainei ston kosmo. mipws na to ksekatharizeis apo tin arxi gia na min yparxoun kai thymata?? oti dld, protimas eleutheri sxesi??
    tha exeis polles enallaktikes. : /
  • PennyL @ 30.06.2010 01:46
    εχουμε ξεφύγει τελείως;;;;οι περισσότεροι επικροτείτε την απιστία;
    και γιατι δεν χωρίζεις να είσαι με όποιον γουσταρεις και να ξεμπλέκεις με τα διλήματα...ο άλλος τι σου φταίει δλδ;στην ουσία τον εαυτό σου κοροϊδεύεις!βρες τα κότσια και χώρισε.
  • sylvia__73 @ 30.06.2010 01:56
    paidia apla eilikrinia.MIn prospoioumaste kati pou den eimaste. Auto isxuei se kathe periptwsi k oxi mono sti periptwsi tis apistias .k kati akomi .....den mporw na pistepsw oti o  allos pou sxetizesai eite einai to kurio proswpo i to deutero  den mporei na dei ti ginetai ! an k den me sumferei na to lew o kathenas as analavei tis euthines tou. 
  • queen of hearts @ 30.06.2010 02:45
    paidia! paidia! me parexigisate to dolio ton didymo! egw lew apla oti exw anagkh na xerw oti an thelw mporw!  oxi apo ton allo-oxi dld paraxwrimeno dikaiwma apo ton keratothenta- apo mena.. na xerw apla oti otan den tha einai o giannhs tha einai o giannakhs kai ta alla paidia.. @fireworks of course einai grammeno sto xarth mou gt tpt den tyxaio! Ouranos ston 7 ston toxoth ti sou leei??? alla den einai toso na exw paralliles "epafes" oso na niwthw oti mporw na tis exw.. Oso gia thn eilikreinia mhn akouw lexh den tha mou deixete eseis to spitiko mou! Otan egw milaga gia tis free sxeseis kapoioi alloi eixan parei ta tsoflia kai ta xalsmena auga kai mou ftiaxnane omeletes! of course einai grammeno sto xarth mou gt tpt den tyxaio! Ouranos ston 7 ston toxoth ti sou leei??? alla den einai toso na exw paralliles "epafes" oso na niwthw oti mporw na tis exw.. Oso gia thn eilikreinia mhn akouw lexh den tha mou deixete eseis to spitiko mou! Otan egw milaga gia tis free sxeseis kapoioi alloi eixan parei ta tsoflia kai ta xalsmena auga kai mou ftiaxnane omeletes!
  • silvertongue @ 30.06.2010 05:37
    οταν η σχεση σου σε γεμιζει και περνας καλα ολοι οι λοιποι πειρασμοι ειναι απλα ωραιες περαστικες φατσες....καποιες απο αυτες θα σε προκαλεσουν και θα σε κανουν να νιωσεις ψωνιο με την παρτη σου(λιγο flirt δεν ειναι κακο)...για να περασεις ομως στην απιστια σημαινει ή οτι εισαι ανασφαλης και επιζητας την κολακεια στα ματια αλλων ή οτι η σχεση σου καπου χανει....και αυτο το ξερεις μονο εσυ.Ενδεχομενο βεβαια ειναι η αρνηση σου να δεσμευτεις ή η υπερβολη εκδηλωσης συναισθηματων και απαιτησεων απο το ταιρι σου...δεν λειτουργουν ολοι κατα τον ιδιο τροπο...αλλα για να ειναι σχεση σου ειναι επιλογη σου(ηξερες τι διαλεγες).Το να απιστησεις προκαταβολικα επισης λαθος...Οι free-σχεσεις ειναι μοδα πια...ολοι "εκμεταλλευονται" καποιον...το θεμα οπως προειπαν και εκπροσωποι αλλων ζωδιων ειναι η ειλικρινεια.Πρωτα απεναντι σε εμας και μετα απεναντι στους αλλους...χωρις απαραιτητα αυτο να σημαινει οτι εκτιμαται απο το αλλο προσωπο σε μια free-σχεση....(εξαιρεσεις).Εισαι υπευθυνη για τις πραξεις σου και τις επιλογες σου...και αν εισαι σε σχεση και θες να απιστησεις τοτε χωρισε και καντο,γιατι κοροιδευεις και εσενα και τον αλλον και κυλαει ο χρονος...Εξαλλου δεν ειναι ωραιο να κανεις αυτο που δεν θες να σου κανουν...ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ(αν τελικα τα II απατουν)....αλλα ρε παιδια η απατη θαρρω τη θελει τη συναστρια της....
  • astropeleki @ 30.06.2010 08:56
    περα απο τη πλακα...θες "πλουσια" προσοντα για να εισαι ειλικρινης με τον εαυτο σου και τους αλλους...καταλαβαινετε...ολη τη βολεψη τους κοιταζουν και πως να γινει η δουλιτσα τους και ουτε γατα,ουτε ζημια...
    προτιμω εναν κυνικο τυπο που μοιραζει ρολους γυρω του με σαφεστατο τροπο ..."ειμαι αυτος και θελω απλα αυτο μονο!"
    ....παρα τον "ερωτευμενο" με τη συζυγο/αρραβωνιαρα/συντροφο ζωης και αχωριστο με τις φιλεναδες του γιατι δε χαλαμε το σπιτι μας-που μας εξασφαλιζει τοσα πολλα- για καθε μια που κυκλοφορει εκει εξω...
  • silvertongue @ 30.06.2010 09:40
    Ετσι astropeleki αλλα ειλικρινα πες μου ποσοι τετοιοι υπαρχουν.....αφου και την πιτα ολοκληρη και το σκυλο χορτατο θελουν....εμπειριες σου λεει ειναι ολα....εχω την ασφαλεια και την αγαπη και τη σταθεροτητα αλλα θελω και να το γλεντησω γιατι η ζωη ειναι μικρη και εγω θελω ποσοτητα(χωρις απαραιτητα ποιοτητα....)αστα να πανε!!!!Αφου πληγωνονται ατομα κατσε λευτερος και κανε οτι γουσταρεις(προυποθεση βεβαια ο σεβασμος στον αλλο και να θελετε το ιδιο "αυτο"-ξεκαθαρα πραγματα αλλιως παλι ο αλλος συμβιβαζεται και το ριχνει στις συναστριες για να βγαλει ακρη-θελει και ενα timing για να εισαι κομπλε-για να μην μιλησω για μεταφορα απωθημενων (αλλο καναλι αυτο)....Βέβαια και ο κυνικος-βγαλμενος απο βιντεοκασσετα 80's τυπος ξερει τι θελει το λεει αλλα οσο να πεις τοσο ωμα ρε παιδι μου???Για εμενα καντο με τροπο χωρις κοπο και εννοειται με παθος και ας βγει λαθος(ενα ακομα..)
  • astropeleki @ 30.06.2010 10:50
    εχουμε ακουσει και δει τετοια μπαρουφα silver στη ζωη μας που τωρα...πραγματικα ο,τι δηλωσει ειναι ο καθενας και ο,τι μας βγει το καρπουζι....τετοιο ψεμα εχει πεσει, που και αληθεια να μας πουνε,δε θα κατσουμε να τη πιστεψουμε....κατι σαν τον Πετρο και τον λυκο.......γι'αυτο θελω να δω τον Κρονο στον ζυγο....τι θα μεινει ορθιο στις σχεσεις...
  • LittleGemini @ 30.06.2010 11:08
    Δεν ξέρω αν είναι προνόμιο των Διδύμων..διάβασα όλες τις απαντήσεις, από εκπροσώπους διαφόρων ζωδίων....και μάλλον ΕΙΝΑΙ απ'ότι φαίνεται. Υπάρχει μια δυσκολία στην κατανόηση, απ' ότι αντιλαμβάνομαι. Το πρόβλημα δεν είναι ότι θες να απατήσεις τον άλλον με την κυριολεκτική έννοια, ούτε καν με την σωματική. Το πρόβλημα είναι ότι το μυαλό σου πετάει. Δεν είναι το φλερτ. Είναι η συνέπεια στο εγώ σου...ότι δεν σε βάζει κανείς και τίποτα σε καλούπια. Και μια σχέση αναγκαστικά σε βάζει. Όμως όταν νοιάζεσαι για κάποιον δεν κάνεις "ελεύθερη σχέση" μαζί του γιατί αυτό δεν σου προσφέρει τίποτα συναισθηματικά και ψυχικά. δεν σε αφήνει να δώσεις. ενώ θες να δώσεις! Παράλληλα όμως θες να μπορείς να δώσεις όπου θες, δεν μπορείς να κλειστείς μέσα σε κουτιά.
    Είναι δύσκολο να κατανοήσουν όλοι τη λογική (του παραλόγου) ενός Διδύμου. Δεν είναι τυχαία παρεξηγημένο ζώδιο. Κάποτε ένας φίλος μου είπε ότι αυτό που σε τρομοκρατεί περισσότερο σ' αυτή τη σχέση και σε κάνει να θες να "φύγεις" είναι ότι απλά...δεν νιώθεις την ανάγκη να φύγεις. Δεν νιώθεις την ανάγκη να βρεις κάποιον άλλον ή να φλερτάρεις και γι' αυτό νιώθεις ότι χάνεις τον εαυτό σου (που μέχρι σήμερα ήταν το ακριβώς αντίθετο!) , κι αυτό σε τρομάζει. Και είχε και δεν είχε δίκιο. αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.
    Το θέμα είναι ότι ένας Δίδυμος έχει την ικανότητα και τη "φύση" μάλλον να δίνει ταυτόχρονα σε δύο ανθρώπους. Δεν είναι ανάγκη για απιστία. Δεν είναι καν ανάγκη. Απλά συμβαίνει.Μπορεί πραγματικά να αγαπάει δύο ανθρώπους, πραγματικά να θέλει δύο ανθρώπους, να τους επιθυμεί, να του λείπουν, να χτυπιέται ΚΑΙ για τους δύο, να νιώθει έρωτα και για τους δύο. ΜΠΟΡΕΙ! και το κάνει! κι εκεί δεν υπάρχει θέμα "επιλογής" και "διάλεξε και τελείωνε" ή "χώρισε και πήγαινε με τον/την καινούριο/α". Γιατί τα θες και τα δύο! Κι εδώ έρχεται η σοφή ρήση που λέει ότι δύο καρπούζια κάτω από μια μασχάλη δε χωράνε!Τι κάνεις? Δεν ξέρω...εγώ μέχρι σήμερα πάντα ένα μπάχαλο ζω!
  • toxovolos @ 30.06.2010 12:11
    Ας το παρουμε αλλιως λοιπον αφου απ'ο,τι διαβασα στα σχολια εχετε "αγριες" διαθεσεις... την απιστια λοιπον δε τη θελουμε, μια τοξοτης επειδη εχει ακουσει τα μυρια οσα εδω μεσα σας λεει οτι δεν τη σηκωνει η ιδιοσυγκρασια της ουτε παθητικα ουτε ενεργητικα... μη τα χωνετε στο ερμο το ΙΙμι οταν δεν εχετε συναναστραφει τη ΙΙμισια λογικη.. προκειται περι παραδοξης ειλικρινειας.. ναι ναι! καταλαβαινω οτι πολλοι εχει χορτασει ψεμα κ μισες αληθειες αλλα ας μην ειμαστε αφοριστικοι κ απολυτοι με το διδυμο.. ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ!!!
    αυτο που πρεπει να καταλαβεις αγαπητο διδυμι ειναι οτι το φλερτ δεν ειναι απιστια... ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! ειναι πνοη, ειναι αναγκη να νιωθεις επιθυμητος. το οτι εχεις μια σχεση δε σημαινει οτι θα γινεις "αντικοινωνικος"... ειστε περισσοτερο ζηλιαρηδες απ'οσο παραδεχεστε και περισσοτερο ανασφαλεις απ'οσο φαινεστε, χρησιμοποιηστε λοιπον το φλερτ για να κρατιεστε σε φορμα, και οχι για να κρατιεστε σε αποσταση απο την εκαστοτε σχεση σας... αυτοκαταπιεζεστε, δε σας βαζει σε καλουπι η σχεση, μονοι σας μπαινετε γτ εχετε ενα συγκεκριμενο τυπο σχεσης στο μυαλο σας, καθε σχεση ειναι διαφορετικη κ λειτουργει με τους δικους της κανονες. κ δεν εννοω τη μπαρουφα "ελευθερη σχεση", ειναι σχημα οξυμωρο... απλα καθε σχεση ειναι διαφορετικη κ την οριζουμε εμεις, οχι το κοινωνικο προτυπο της διαφημισης με τα γιαουρτια...
  • LittleGemini @ 30.06.2010 12:58
    @toxovolos
    "μη τα χωνετε στο ερμο το ΙΙμι οταν δεν εχετε συναναστραφει τη ΙΙμισια
    λογικη.. προκειται περι παραδοξης ειλικρινειας.." 
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!
    κι συμφωνώ απόλυτα...αυτοκαταπιεζόμαστε.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...