παρακαλώ περιμένετε...

Διδυμος με Διδυμο

  • Princess_Efi @ 29.04.2010 13:49
    elenadidimos,Όταν διάβασα την ιστορία επάνω ανατρίχιασα,ειλικρινά σου μιλάω!  Είμαι γεννημένη κι εγώ 15/6 και έχω μια αντίστοιχη ιστορία με δίδυμο γεννημένο επίσης το 1982!Όπως είπες, υπάρχει όντως η έλξη αλλά ο δίδυμος είναι πάντα εγωιστής και από τη φύση του αρνείται να εκδηλώσει ενδιαφέρον, αφού έχει συνηθίσει να τον κυνηγούν.  Σκέψου τι έχει να γίνει αν και οι δύο πλευρές λειτουργούν κατ' αυτόν τον τρόπο..δε θα ξεκινήσει ποτέ η ιστορία!!  Όσο για το αν ταιριάζετε, έχω διαβάσει πως το ζευγάρι διδύμων είναι πολύ καλό απο αστρικής άποψης, κάτι που είναι λογικό αφού οι δίδυμοι είναι λίγο περίεργα ζώδια (δεν έχουν χαρακτηριστεί τυχαία οι χειρότεροι του ζωδιακού!), όμως μπορούν να καταλαβαίνουν τα όμοια τους.  Και εξηγούμαι: ένας δίδυμος δε σκέφτεται πολύ ορθά (αν και έξυπνος), η φαντασία του οργιάζει και τα θέλει όλα πάντα να κινούνται γύρω του.  Αυτή του την ανάγκη/επιθυμία την καταλαβαίνει εύκολα κάποιος που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.  Όμως δεν είναι πάντα διατεθημένος να την ικανοποιήσει, αφού έτσι αισθάνεται ότι θα ρίξει τον εαυτό του.  Εν ολίγοις, η ομοιότητα που τόσο ενώνει δύο διδύμους μπορεί τελικά να τους χωρίσει.  Αν όμως και οι δύο πλευρές προσπαθήσουν και αποδεχτούν τόσο τον εαυτό τους όσο και τον άλλο, η σχέση πιστεύω μπορεί να γίνει ιδανική.Τώρα σε ό,τι αφορά το ερώτημά σου για το αν θα πρέπει να βάλεις ένα τέλος ή όχι, μιλώντας καθαρά με βάση τη δική μου εμπειρία, προσπαθήσαμε και οι δύο να βάλουμε τέλος πολλές φορές γιατί μας ταλαιπωρούσε αυτή η κατάσταση, όμως στάθηκε αδύνατον.  Μας δένουν τόσα πολλά, μοιάζουμε τόσο πολύ που όπου και αν πήγαμε βλέπαμε τη διαφορά.  Οριστικό τέλος δεν έχει μπει ακόμα (2 χρόνια μετά) και θεωρώ ότι με τόσα να δένουν δύο διδύμους, δύσκολα ξεκολλάει ο ένας από τον άλλο.. 
  • elenadidimos @ 30.04.2010 10:16
    Princess Efi... πραγματικα νοιωθω οτι καταλαβαινεις ακριβως την κατασταση... Σ'ευχαριστω παρα πολυ για τα σχολια σου ειλικρινα... Οριστικο τελος δυσκολευομαι και εγω να πιστεψω οτι θα μπει συντομα τουλαχιστον... Οσο και αν προσπαθω να πεισω τον εαυτο μου οτι πρεπει να τελειωσει...παντα στο τσακ κατι συμβαινει... Τωρα καταλαβαινω ποσο δυσκολοι χαρακτηρες ημαστε εμεις οι διδυμοι
     
    Και παλι σ' ευχαριστω και ελπιζω και ι δικια σου ιστορια να εχει αισιο τελος συντομα 
  • zouzounelinooo @ 30.04.2010 13:43
    ena mono tha s pw...! apo prosopiki empiria s eggiomai oti tha einai kati polu dunato me polu pathos k olo auto tha aggiksei ta oria tis trellas!!!! pragmatika prepei na to ziseis !!!!! kane esu ena vima k dwse mia eukairia se olo auto !!!!!tha uparxoun dinates sigkouseis tautoxrona k polu pathos! an eisai diatethimeni na afiseis liiiiiigggggooooo mono ton egwismo s stin akri(oxi polu omws to tonizw)tha peraseis kati polu omorfo!!!tairiazoume me didimous giati apla theloume kati p na mas pigainei kontra k auto to vriskoume se allous didimous!!!!egw pragmatika s lew na to sunexiseis!!! den s lew omws oti tha pantreutite kiolas alla oso kratisei tha einai wraio!!!!zisto omws!!!!............
  • chionoulaki @ 04.05.2010 20:30
    καλησπέρα
    αν και νέα στο παρεάκι αποφάσισα να σου μιλήσω για τη δική μου εμπειρία.
    έχω σχέση με δίδυμο 2/6 εδώ και 5 χρόνια. πιστεύω ότι αυτή η σχέση είναι ό,τι καλύτερο μου έχει συμβεί και για καλή μου τύχη το ίδιο πιστεύει και ο σύντροφός μου. πολέμησε για αυτή τη σχέση. το αξίζει!
  • zhriotis @ 14.02.2012 23:56
    ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΙΛΚΡΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ, ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ 2 ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ (26 ΕΓΩ 35 ΕΚΕΙΝΟΣ) Η ΣΧΕΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

έχουν γενέθλια 216 μέλη.

γιορτάζουν οι: Θεολόγος, Αρσένιος

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...