παρακαλώ περιμένετε...

ΔΙΔΥΜΟΙ vs LEOS

  • gniaou @ 12.01.2010 13:53
    Εγώ πάλι είμαι Δίδυμος με ωροσκόπο Δίδυμο και αφροδίτη στο λέοντα και το Λιονταράκι μου έχει ωροσκοπο Λέοντα και αφροδίτη στην παρθένο
    Υπάρχει όντως αισιοδοξία στην σχέση και πολύ ενέργεια και διαθεση για δράση, υπάρχει επίσης και αυτή η πνευματική διέγερση που περιγράφεις αλλα δεν υπάρχει τετοιο θέμα υποταγής! Ο λέοντας εξάλλου ε΄χει ενα ιδιαιτερο τρόπο να υποτάσσει και να ασκει εξουσια. Το κανει μεγαλοπρεπώς και το εντάσσει στο γενικότερο "νοιάζομαι και ανησυχώ " για σενα οπότε περνάει αλλιώς! Το πρόβλημα ειναι οταν "φλεγονται " και καταναλώνουν όλο το οξυγόνο στον χώρο και εσύ αντι να εκραγείς λιποθυμάς από έλλειψη οξυγόνου.......
  • KaMiKaZe @ 12.01.2010 14:05
    egw tous agapw, einai o AC mou, dinoume recital 2gether (L)
  • Evangelique @ 12.01.2010 14:32
    Egw tous agapw einai o 7os mou!
    Mporei na thelw na tous sapisw sto xylo me tin epipolaiotita kai tin epifaneiakotita pou antimetwpizoun simantika zitimata zwis (kai oxi kata ton Leonta alla kata koini omologia) alla gelaw poly mazi tous kai tous hairomai!! (L)
  • MissHavisham @ 12.01.2010 15:51
    Έχω και άποψη και απορία:

    Γιατί είναι οι Δίδυμοι παράλογοι, δηλαδή, δεν κατάλαβα? (έχω ωροσκόπο Δίδυμο)

    Και πώς πώς πώς πώς μπορείτε και συμπαθείτε τα λιοντάρια? Πώς μπορείτε να ανεχτείτε αυτούς που θέλουν να είναι leaders? Προσωπικά ως Εγώ-καιρος, συνειδητά επιλέγω να μην είμαι leader αλλά δε μπορώ να γίνω και follower!

    Θέλουν πάντα να κάνουν το δικό τους, να πηγαίνουμε πάντα εκεί που θέλουν αυτοί, με αντίτιμο τι? Τι ζωντάνια και τη λάμψη τους? Αν χρειαζόμαστε γκλάμουρ να βάλουμε πούλιες και στρας καλύτερα.

    Κάθονται σε μια καρέκλα και νομίζεις ότι γράφει το όνομά τους επάνω! Βρίσκονται σε δημόσιο χώρο και έχουν ένα ύφος σα να είναι οι βασιλιάδες του πύργου κι εσύ είσαι απλά ένας επισκέπτης που του κάνουν τη χάρη να αναπνέει το ίδιο οξυγόνο με σένα! Α, και φυσικά, πρέπει και να είσαι ευγνώμων γι' αυτή τους τη μεγαλοθυμία.

    Σωστά όμως το εντόπισες gniaou, "το εντάσσει στο γενικότερο "νοιάζομαι και ανησυχώ " για σενα οπότε περνάει αλλιώς" και έτσι όχι μόνο διασώζονται με άνεση κοινωνικά αλλά είναι και δημοφιλείς! Αλλά είναι ένας άλλος τρόπος υποταγής. Και το κακό είναι ότι οι προθέσεις τους είναι φανερό, ολοφάνερο, πως είναι καλές (δε θα πω αγαθές) αλλά ο τρόπος ύπουλος.

    Χαρακτηριστικός διάλογος με άντρα Λέοντα:
    -Και τι κάνεις όταν θέλεις κάτι?
    -(Το λιοντάρι): απλώνω το χέρι και το παίρνω.
    -Και αν δεν είναι δικό σου?
    -(Το λιοντάρι): Δικό μου είναι.

    Χαρακτηριστική ατάκα γυναίκας Λέοντα που θέλει για χρόνια έναν αλλοπρόσαλλο Ζυγό:
    -Να πάτε να μου τον φέρετε!
    (Προσοχή, όχι να πάω εγώ, να ρίξω τα μούτρα μου και να τον διεκδικήσω στα ίσα και τίμια, να πάτε εσείς, οι υποτακτικοί, να μου τον φέρετε!)

    Και έχω και Άρη στο Λέοντα και στον 4ο οίκο και ακόμα χειρότερα πάνω στον Κρόνο μου, διάολε!

    Συγχίστηκα τώρα που θυμήθηκα τα λιοντάρια...
  • ANNOYLAki @ 12.01.2010 22:15
    ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΔΙΔΥΜΟ Κ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ.ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΤΑ ΚΑΝΩ ΦΙΛΟΥΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Κ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΤΟΥΝ....
  • gniaou @ 13.01.2010 12:58
    Ms Havisham, μη μου φουρκίζεσαι ετσι! Το ύφος αυτό δεν αντιμετωπίζεται με κόντρα. Ειναι εξάλλου πολυ΄επιμονοι και αντιδραστικοί. Απλά δεν πρέπει να τα παίρνεις όλα αυτ΄αστα σοβαρά!Εχουν εκρήξεις και αντιδράσεις που ενας "λογικός" διδυμος δεν θα επέτρεπε κατα την γνώμη μου στον εαυτό του. Ο λέοντας ομως τις επιτρέπει και μπορεί εξίσου ευκολα να τις πάρει πίσω ή να τις αλλάξει! Δεν του κοστίζει αυτό!
    Οπότε αν τους κρίνει κανείς με γνώμονα τον δικό του χαρακτήρα το έχει χάσει το παιχνίδι! Οι λέοντες τα βρίσκουν σκούρα μόνο με τον σνομπισμό των υδροχόων που είναι αλλου γενικά και τους τσακίζουν τα νεύρα!
    Αυτό που δυσκολεύεσαι να μοιραστείς με έναν λέοντα είναι το πορτοφόλι σου.......
    Π΄΄αντως ενας ανθρωπός που για να είναι ήσυχος πρέπει να είναι μονίμος το κέντρο του σύμπαντος υποφέρει πολύ κατά βάθος! Και ζορίζεται! Αν το πιάσεις αυτό στους λέοντες τους έχεις κερδίσει!

    Επίσης θέλω να πω ότι οι λέοντες θέλουν να είναι leadersm ή καλύτερα να είναι βασιλίαδες ή αυτοκράτορες, όμως θέλουν να επικρατεί ευημερία στην επικράτειά τους! Οι "υπηκόοι" τους αν δεν ειναι ευχαριστημένοι τότε το θεωρούν αποτυχία τους προσωπική! Εκεί είναι και η αχίλειος τους πτέρνα! Τους παίζεις από εκεί! Δεν είναι οι σαδιστες αρχηγοί κριοί που απλά θέλουν να δίνουν διαταγές και να απαντας yes master και αφού σε κάνουν σκουπίδι ίσως και να το μετανιώσουν!
  • MissHavisham @ 13.01.2010 16:21
    Gniaou, μην ανησυχείς, στο live ποτέ δε φουρκίζομαι, αφού είναι πολύ προβλέψιμοι! Μόνο τρία ζώδια υπάρχουν που αδυνατώ να προβλέψω αντιδράσεις: Δίδυμοι (ακόμα κι o εαυτός μου με εκπλήσσει κάτι φορές!), Ζυγοί και Υδροχόοι. Στο live είμαι καλή (λες να είναι η Σελήνη μου στον Υδροχόο που βοηθάει? Δε νομίζω, μάλλον το performance ανώτατου σνομπισμού που προκύπτει φυσικά από τον Αιγόκερο!) αλλά θα πρέπει να ομολογήσω ότι με έχουν κάνει πολλάκις να χάσω την παροιμιώδη ψυχραιμία μου, και άντρες και γυναίκες. Απλά τη χάνω στο σπίτι!

    Όσο για το πορτοφόλι έχουμε διαφωνήσει μόνο στο σημείο ποιος θα πρωτοπληρώσει (κι από εδώ φαίνεται πόσο fake κατσίκι είμαι!). Με τις γυναίκες, δεν έχω διαφωνήσει ποτέ αλλά για τους άντρες είναι φαντάζομαι και θέμα γοήτρου και πρεστίζ γιʼ αυτούς να πληρώνουν. Αλλά παρόλο που έχω και κάτι παραδοσιακές αναλαμπές, δε γίνεται να πηγαίνει συνέχεια έτσι (ξέρω, ξέρω, είναι λίγο δύσκολο να τους πείσεις ότι οι γυναίκες έχουν και δικαίωμα ψήφου και έχουν και δικά τους χρήματα). Το οικονομικό ζήτημα με πολλούς άντρες είναι λίγο ακανθώδες όχι για τα χρήματα αυτά καθαυτά αλλά για λόγους σημειολογίας (δεν ξέρω πώς ακούγεται αυτό που έγραψα, ευελπιστώ να μην ακούγεται μπακαλίστικο ή φεμινιστικό γιατί δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου. Το ζήτημα δεν είναι οικονομικό αλλά μάλλον αγγίζει διάφορες κοινωνιολογικές παραμέτρους, βασικά είναι οτιδήποτε άλλο πέρα από οικονομικό και αισθάνομαι την ανάγκη να το υπογραμμίσω γιατί τα κατσίκια τα έχουν στη μπούκα για τα οικονομικά!)

    Το κέντρο του σύμπαντος, ε? Αμ, έλα που δε γίνεται με το ζόρι...Και αυτή τους η ματαιοδοξία με κάνει να πλήττω (στην καλύτερη των περιπτώσεων γιατί συνήθως με εκνευρίζει) με τον ίδιο τρόπο που πλήττει κανείς στο θέατρο όταν βλέπει ηθοποιούς που παίζουν με μανιέρα. Και το ομολογώ (με κανένα άλλο ζώδιο δε μου βγαίνει αυτός ο σαδισμός) και είναι και η μοναδική μου κακία, δεν ξέρω κι εγώ πόσο απολαμβάνω να αφήνω το λιοντάρι με το στόμα ορθάνοιχτο χωρίς να έχει ουρλιαχτό (γιατί να εμπλακώ σε καυγά με φωνές και χλαπαταγή, ούτε γιʼ αστείο, μʼ ενοχλούν οι θόρυβοι γενικώς, όταν αρχίζουν να ωρύονται και να βρυχώνται, και το κάνουν πολύ συχνά, παίρνω τα κέρατά μου και φεύγω, αρνούμαι οποιαδήποτε διαπραγμάτευση υπό τέτοιες συνθήκες, αν θέλουν να ξεσπάσουν να πάνε για τζόκινγκ όπως εγώ).

    Καταλαβαίνω όμως τι λες, για τον τρόπο που διαχειρίζονται το βασίλειό τους και έχεις απόλυτο δίκιο. Και αν θέλω να παίξω μπορώ. Το κατσίκι μου δεν είναι ευέλικτο αλλά το διδυμάκι, δόξα τω θεώ. Βασικά, τώρα που το σκέφτομαι, ο καθένας μπορεί με αυτήν την παροιμιώδη αφέλειά τους. Αλλά δε μου αρέσει να παίζω. Και δεν έχει κανένα νόημα να παίξω παιχνίδια που ξέρω προκαταβολικά ότι θα κερδίσω (είναι σα να παίζεις τάβλι με τουρίστες) ή να χτυπήσω πάνω στις τόσο καταφανείς αδυναμίες τους. Το βρίσκω άχαρο, χωρίς αισθητική και κυρίως θρασυδειλο. Και η θρασυδειλία είναι ο τομέας όπου το λιοντάρι μπορεί να διαπρέψει. Και το έχω δει να διαπρέπει. Όχι το κατσίκι όμως. Είναι πολύ basse classe.

    Ξέρω τέσσερα λιοντάρια από πολύ κοντά (2 άντρες και 2 γυναίκες) αλλά οι δύο από αυτούς είναι αυτό που είχα διαβάσει κάπου, η κατηγορία του leo looser. Αυτή είναι και η κατηγορία που έχω μελετήσει καλύτερα και ομολογώ ότι δεν έχω δει τίποτα πιο άσχημο, τίποτα πιο οδυνηρά κι επιφανειακά γελοίο. Η πτώση τους είναι άτσαλη χωρίς να έχουν το βάθος του τραγικού ήρωα (όπως θα είχε ένας Σκορπιός για παράδειγμα) ή το βάθος του γελοία τραγικού όπως έχουν οι ήρωες του Μπέκετ (κάπως έτσι πέφτουν οι Αιγόκεροι) ή την κομψότητα και την αξιοπρέπεια των ηρώων του Ίψεν (έτσι πέφτουν οι Παρθένοι)...Και που πέφτουν τίποτα δε μαθαίνουν, τίποτα δεν επεξεργάζονται, πιο μέσα δε μπορούν να πάνε (μπορεί και να φοβούνται ότι στα σκοτάδια τα διαμάντια του στέμματός τους δε λάμπουν. Και σωστά φοβούνται. Στο σκοτάδι δε λάμπει τίποτα.).

    Και για μένα οι άνθρωποι δε φαίνονται όταν είναι στις καλές τους (εκεί ακόμα και τα δύστροπα κατσίκια ή τα σαδιστικά κριάρια μπορούν να λάμπουν) αλλά στις διαχειρίσεις των κρίσεων και στις πτώσεις.

    ΜΗ

    P.S. Μικρό μου πυροτέχνημα, αυτή είναι και η ουσιακή διαφορά του κατσικιού, όπως σου ξαναέλεγα, κανείς δε μπορεί να το γιατροπορεύσει, μόνο του πρέπει να μάθει να το κάνει. Για να μπορέσει να βγει στο φως και να το εκτιμήσει είναι απαραίτητη η παραμονή στο σκοτάδι. Γιʼ αυτό καλοί σύντροφοι για τις κάτω βόλτες των Αιγόκερων μπορούν να είναι μόνο οι όμοιοί τους και οι Καρκίνοι που ξέρουν να κρατάνε και το στόμα τους κλειστό όταν χρειαστεί γιατί ξέρουν ότι και οι σιωπές μιλάνε καλύτερα όταν τα λόγια γίνονται βραχνάς και φλυαρία αχρείαστη.
  • MissHavisham @ 13.01.2010 16:22
    Και την απορία ποιος θα μου τη λύσει τελικά?

    Γιατί οι Δίδυμοι θεωρούνται παράλογοι?
  • tsiatsiazi @ 13.01.2010 16:29
    δεν ξέρω αν είμαι παράλογη , αλλά ο δικός μου Λέων δεν μπορεί να με αντικρούσει με λογικά επιχειρήματα. Επίσης δεν θα μπορέσει ποτέ να με υποτάξει γιατί αυτό που εκείνος ίσως εκλαμβάνει ως υποταγή για μένα είναι εκούσια προσφορά αγάπης. Εγώ όμως θα υποτάξω την παράλογη λεοντίσια αγέρωχη συμπεριφορά του. Είπαμε στα επιχειρήματα δεν μας βγαίνει κανείς.
  • astropet @ 13.01.2010 19:19
    Κι άμα δεν μας δίνετε την προσοχή που θέλουμε, τι να σας κάνουμε τότε; Να μας πάρετε τ' αυτιά με την ακατάσχετη φλυαρία σας;
  • MissHavisham @ 13.01.2010 20:45
    Ωχ, ωχ, φλυαρία ακούω, για μένα χτυπάει η καμπάνα (όποιος έχει Δίδυμο διδυμιάζεται κατά το όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται!)

    Η προσοχή δε χαρίζεται, φίλτατε astropet (σας έχω παρακολουθήσει αρκετές φορές σε συζητήσεις, από ένα σημείο και μετά το χάνω βέβαια, είμαι καινούρια, αλλά ξέρω πως χαίρετε αστρολογικού σεβασμού στο φόρουμ), κερδίζεται.

    Και τι είναι αυτά με τις υποταγές? Τι είναι οι άνθρωποι να τους υποτάξουμε, ζώα να μας οργώσουν τα χτήματα? Δε γίνεται να μην υποτάξει κανείς κανέναν? Πρέπει κάποιος δηλαδή να φορέσει χαλινάρι σώνει και καλά?
  • astropet @ 13.01.2010 20:53
    Αστειευόμουνα Miss Havisham, μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς, ήθελα να πειράξω τον φίλο μου τον λαμπ...
  • MissHavisham @ 13.01.2010 20:58
    Καθόλου τοις μετρητοίς δεν το πήρα! Κι εγώ αστειεύομαι αλλά δεν ξέρω πώς να βάλω τις φατσούλες για να φαίνεται...!!!
  • astropet @ 13.01.2010 21:03
    Καλά, μη νομίζεις, κι εγώ μια μόνο φατσούλα θυμάμαι απέξω κι αυτήν βάζω συνέχεια
  • labtec @ 13.01.2010 21:31
    ....φίλτατε αστροπετ...τί κάνεις...? όλα καλά...?
    πως και από τα λημέρια μας...? είδες "φώς" και είπες να τιμήσεις το ζώδιό σου....?
  • labtec @ 13.01.2010 21:33
    ...ομολόγώ πάντως οι απόψεις ολονών σας είναι ενδιαφέρουσες και εκφράζουν το πως ο καθείς αντιλαμβάνεται αυτή την "σχέση" των ζωδίων...!!
  • labtec @ 13.01.2010 21:37
    ...όσο για την απορία σας μις Havisham....κατά την άποψή μου για τους ΙΙμους...ίσως επειδή δεν μπορούν να αντιληθφούν οι άλλοι το πως αντιλαμβανόμαστε το κάθετι και επειδή συνήθως αντιδρούμε πάντα απρόβλεπτα στα "μάτια" των άλλων να φαινόμαστε παράλογοι....
  • MissHavisham @ 13.01.2010 23:19
    Ευχαριστώ labtec και για την απάντηση και για το ωραίο θέμα που έθεσες (Δίδυμος-Λέων, τι συνδυασμός!)

    Αλλά και πάλι την έχω την απορία που ίσως πρέπει να μας εξηγήσει κάποιος χωρίς Δίδυμο, τι ακριβώς δε μπορούν να αντιληφθούν οι άλλοι?

    Εγώ το μόνο που κατανοώ είναι ότι κάποιος μπορεί εύκολα να χάσει την υπομονή του και να εκνευριστεί από την αναλυτικότητα της σκέψης τους. Αλλά άλλο να χάσει την υπομονή του άλλο να μην καταλαβαίνει.

    Πραγματικά πολύ θα με ενδιέφερε να καταθέσουν άποψη είτε Δίδυμοι που τους έχουν επισημάνει το πρόβλημα είτε άλλα ζώδια.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...