παρακαλώ περιμένετε...

σελήνη χωρίς όψεις στο χάρτη

  • MichalisVafeias @ 21.12.2009 14:24
    Mirah, χρόνια πολλά και σε εσάς με υγεία!
    Όταν ένας πλανήτης δεν σχηματίζει όψεις στο γενέθλιο χάρτη αξίζει ιδιαίτερης προσοχής καθώς η ενέργεια που εκφράζει δεν έρχεται σε συνέργια ή σύγκρουση με καμία άλλη, οπότε δεν μπορεί να περιοριστεί όμως ούτε και να βρει κανάλια έκφρασης.
    Μια Σελήνη χωρίς όψεις συνεπώς μιλάει για τεράστιες συναισθηματικές ανάγκες, για μια διάθεση σχεδόν ανεξέλεγκτα να προστατεύει όσους βρίσκονται κοντά της, πολύ ευαίσθητη στην απόρριψη και ίσως μια πολύ ιδιωτική φύση. Η Σελήνη συμβολίζει κατά κάποιο τρόπο που παιδί μέσα μας που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένο, που χρειάζεται συνεχώς προστασία και αγάπη και μια Σελήνη χωρίς όψεις πιθανόν να εκφράζει συνεχώς συναισθηματικές απαιτήσεις από τους γύρω της ή να φτάνει στο άλλο άκρο και να αισθάνεται πως ο εχθρικός κόσμος εκεί έξω δεν είναι ικανός να της προσφέρει συναισθηματικά όποτε το άτομο κατά περιόδους απομονώνεται ή περιχαρακώνεται γιατί νιώθει ότι απειλείται.
    Αυτή η συμπεριφορά πιθανόν να συνδέετε με την πρώιμη εμπειρία από την οικογένεια ή από τη σχέση με τη ίδια τη μητέρα. Μια Σελήνη χωρίς όψεις πιθανόν να συμβολίζει μια οικογένεια που είναι αποκομμένη με κάποιο τρόπο από το παιδί, μια μητέρα που δεν αισθάνεται άνετη με την μητρότητα ή δεν ξέρει με ποιο τρόπο ακριβώς να προσφέρει στο νεογέννητο μωρό της. Οι εμπειρίες της Σελήνης συνδέονται με την πρώτη εμπειρία της μητέρας και πολλές φορές εκφράζουν ασυνείδητους ψυχολογικούς παράγοντες που μπορούν να μας αρπάξουν.
    Αξίζει να τονιστεί πως μια Σελήνη χωρίς όψεις είναι εξαιρετικά ευαίσθητη στις διελεύσεις άλλων πλανητών και όποτε ένα σημαντικός πλανήτης σχηματίζει δύσκολη όψη με αυτή, το άτομο βιώνει πιθανόν συναισθηματικές κρίσεις.
    Ελπίζω να σας καλύπτει αυτή η εισαγωγή στο θέμα. Για οποιοδήποτε άλλη απορία ανεβάζετε ξανά ένα ποστ και... εδώ είμαστε!
  • animaodyssey @ 04.01.2010 15:14
    Mirah καλημέρα κ χρόνια πολλά!
    Πήρα το ερέθισμα να σου απαντήσω κι εγώ αφού είμαι κι εγώ γεννημένος στις 22 Μαϊου κ έχω επίσης Σελήνη στον Ταύρο. Αν και επειδή η δικιά μου Σελήνη δέχεται τη σύνοδο της Αφροδίτης κ του Ερμή ίσως η δική μου εμπειρία να μην είναι απόλυτα σύμφωνη με τη δική σου.
    Παρόλα αυτά η Σελήνη στον Ταύρο για μένα είναι ένας πολύ καλός παράγοντας συναισθηματικής σταθερότητας, ειδικά για έναν μεταβλητό Δίδυμο, καθώς επίσης κ ένα ευνοϊκό στοιχείο στη διαχείριση περιουσιών κ ακινήτων. Επίσης, ίσως, σε κάνει κ λίγο κτητική κ καμιά φορά μπορεί να "κολλάς" σε καταστάσεις που σε επηρεάζουν συναισθηματικά.
    Κυρίως , όμως, ισως θα έπρεπε να προσέξεις οτι η Σελήνη σου δέχεται κάποιες επιρροές από δευτερεύουσες όψεις από Πλούτωνα και Κρόνο στον Ζυγό. Μην τις αγνοείς.
    Εν τέλει μη δίνεις σημασία τόσο σε ένα μεμονωμένο πλανήτη όσο στο σύνολο του ωροσκοπίου σου κ τις επιδράσεις των πλανητών στους οίκους αλλά και τις ιδιότητες των στοιχείων.
    Καλή χρονιά!

έχουν γενέθλια 307 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ειρήνη

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...