παρακαλώ περιμένετε...

ΤΟ ΧΑΝΩ....

  • johnnyG @ 12.09.2009 05:00
    του πόσο είσαι; μήπως περνάς πλούτο διέλευση σε γεν. ποσειδώνα που είναι συλλογικό;
  • gkivezo @ 12.09.2009 05:14
    9/6/1984 γεννημενη.Εχεις δικιο johnnyG..ο πλουτωνας περναει απο το γενεθλιο ποσειδωνα μου!!δεν γυρισε σημερα σε ορθη φορα??θα καλυτερεψουν τα πραγματα?
  • gpano @ 12.09.2009 12:21
    Κι όμως αυτό που συμβαίνει με μια γρήγορη ματιά δεν είναι δυσάρεστο αλλά ευοίωνο. Ο Δίας τριγωνίζει τη σύνοδο Ήλιου/Αφροδίτης σας...Είναι μια υπέροχη περίοδος για να διαβάσετε και να διαπρέψετε στις σπουδές σας..Μην παραδίνεστε στην εύκολη οδό, την τεμπελιά και το "αφήστε με ήσυχη να ονειρεύομαι ταξίδια, να πίνω καφέδες στον ήλιο με τους φίλους μου και να φλερτάρω για τη χαρά του φλερτ". Η εφηβεία είναι τέλεια και ως Δίδυμος δεν θα τον απεμπολήσετε ποτέ στη ζωή σας αλλά τώρα είναι κρίμα να αφήσετε μια εξαιρετική για τις σπουδές σας περίοδο να πάει στράφι...Μαζέψτε την έφηβη υποσχεθείτε της ταξίδια και παρέες όταν θα έχετε πετύχει το στόχο σας...(Εντάξει έχετε ελαφρυντικά..Ο ανάδρομος Ερμής βοηθάει στην διάσπαση της προσοχής αλλά και ο άγιος φοβέρα θέλει...)
  • seloteip @ 12.09.2009 12:47
    ..ίσως γι αυτό σκεφτόμουν να σου γράψω πριν ..έχουμε την ίδια όψη(..με τον Δια)..
    ".. προσπαθησε να γίνεις λιγότερο σωματική.. δεσε τα μαλλια σου κότσο ..(..και μην μπεις σε μοναστήρι..χαχα.. αλλά) ..προσπάθησε να ξεχάσεις οτι έχεις σωμα αυτη την περίοδο.. /όσο για τις αϋπνιες ..αν σταματήσεις να τις ονομάζεις έτσι ..ίσως και να περάσουν.." : ..απλά αυτό κάνω εγώ ..
    καλημέρα και σε σένα!
  • gkivezo @ 12.09.2009 13:07
    ευχαριστω πολυ gpano,johnnyG kai seloteip!!!!!!!!!μολις μου κανατε μια τονωτικη ενεση!!!!
    αφου η "ανοιχτη πορτα"αυτη τη περιοδο ειναι οι σπουδες μου και μονο..θα μαζεψω το μυαλο μου μονο γι'αυτο!!
    ευχαριστω και παλι για το χρονο σας!!
  • libra24 @ 12.09.2009 14:52
    Καλησπέρα θα ήθελα και εγώ να κάνω μια ερώτηση και αν είχε κάποιος την καλοσύνη και τον χρόνο να μου απαντήσει...στην ίδια πάνω κάτω ψυχολογία, και μια επιθυμία για πολλές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα...προσωπικά, σχέσεις..κατοικία..δεν ξέρω αν είναι η κατάλληλη περίοδος, αλλά κάπως έτσι νιωθω οτι θέλω...και μετά φοβάμαι και κάνω πάλι πίσω..και ξαφνικά βγάινουν στην επιφάνεια πράγματα από το παρελθόν και ευκαιρίες..(ίσως ακόμα και ζωής!)!, και πολλές συμπτώσεις!,για σπουδές στο εξωτερικό,κλ.π,δεν ξερω να τολμήσω, να προχωρήσω,..;? έχω μείνει μετέωρη..προσπαθώντας να αποφασίσω και απλά κοιτάω τα γεγονότα που θα μπορούσαν να συμβούν να περνάνε!!!αν μπορεί κάποιος να μου πει μια γνώμη..κοιτώντας το χάρτη μου..
    ευχαριστώ.!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...