παρακαλώ περιμένετε...

(>|

  • seloteip @ 09.09.2009 10:57
    Με πιανει μια απογοητευση στην σκεψη οτι η επιλογή θα είναι πάλι ανάμεσα στην Νέα Δημοκρατία και το Πασοκ. Η αγανάκτηση και οι επιθέσεις σας, χτυπάνε τοίχο και επιστρέφουν σε εσάς μέσα απο τις συζητήσεις στα blog. Μου φαίνεται πλέον τελείως μάταιο έστω και να κοροϊδέψω ή να σατηρίσω..όπως είναι της μόδας να λέγεται. Η ψήφος είναι μοναδική και προσωπική όλοι όσοι πάσχουν απο σύμπτωμα κατωτερότητας ή ανωτερότητας την φυλάνε σαν κόρη οφθαλμού, νομίζουν οτι έχουν κάποια δύναμη μέσω αυτής. Ζούμε σε μια κοινωνία που όλα τρέχουν, επιρρεαζόμαστε εκούσια ή ακούσια σε μηνύματα, καταδικάζουμε και αποθεώνουμε ερήμην μας. Η ψήφος είναι μοναδική και έχει δύναμη όταν είναι μαζική. Η δύναμή σας.. η δύναμή μας είναι η ομαδικότητα.

    Γιατί δεν κάνετε μια "πολιτική κίνηση" μέσα απο αυτή την κοινότητα.. όσοι τουλάχιστον νοιώθετε οτι οι εκλογές αυτές σας αφορούν ? ..όσοι δεν θέλετε να ξαναβγεί η Νέα Δημοκρατία ή το Πασόκ? (..ή ο φασίστας ο Καρατζαφέρης.. γιατι, για να μην ξεχνιόμαστε.. παιδί της Νέας Δημοκρατίας είναι..) Είναι σίγουρο οτι δεν θα τα πάει καλά η καινούρια κυβέρνηση όποια κι αν είναι αυτή.. η Ελλάδα είναι σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά θα πέσει ένα διαφορετικό φως.. που ίσως να αλλάξει το εθνικό μας τσιτάτο : "είμαστε άξιοι της μοίρας μας".. Έχω ψηφίσει 2 φορές στην ζωή μου, αν καταφέρετε να οργανωθείτε, και να συμφωνησετε να ψηφισετε καποιον όλοι μαζι, προκειμένου να μην διασπαστουν οι ψήφοι σας, θα ψηφίσω κι εγώ οτι μου πείτε.. ότι κι αν είναι αυτό.
    (Δεν συμμετέχω σε άλλα site ή blogs, όποιοι τους ενδιαφέρει, και το βρούν καλή σαν ιδέα, έχουν το ελεύθερο να περάσουν το μήνυμα και σε άλλες κοινότητες..)

    p.s. εφόσον βρισκόμαστε σε αστρολογικό forum, θα μπορούσε η αστρολογία να συμβάλλει.. ψάχνοντας ..όχι το μέλλον των υποψηφίων.. αλλά μελετώντας τον χαρακτήρα τους μέσα απο τους χάρτες τους.. και προτείνοντας κάποιον κατάλληλο για την ανάθεση της διακυβέρνησης.

    cʼest tout.^

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...