παρακαλώ περιμένετε...

Δίδυμος άντρας και αφοσίωση.

  • newflame @ 24.03.2009 21:35
    Leovirgo γειά σου. Απ΄όσο είδα δεν έχουμε μόνο το ίδιο ζώδιο και ωροσκόπο.. οι δρόμοι μας διασταυρώνονται και με.... Διδύμους
    Τουλάχιστον ο δικός μου Δίδυμος υπήρξε φοβερά ετοιμόλογος, εύστροφος, αεικίνητος, με ζωηρή φαντασία, πολύ ομιλητικός (για άντρας! )....Δεν πρόκειται να γνωρίσεις τι θα πει ρουτίνα και επανάληψη..
    Όσο για τα αρνητικά του Δίδυμού σου... νομίζω ότι αυτά θα πρέπει να ανακαλύψεις μόνη σου
    Καλή σου τύχη..
  • newflame @ 24.03.2009 22:04
    maraki μου, όπως θα έχεις αντιληφθεί , εάν και μακροχρόνια η σχέση, δεν ευδοκίμησε.
    Ανεξάρτητα όμως από αυτό, δεν μπορώ να μην τους αναγνωρίσω ότι αποτελούν πνευματική πρόκληση. Υστερούν βέβαια λίγο έως πολύ στο συναισθηματικό ...Βλέπεις δεν είναι όπως οι παρθένοι που δίνουν κυριολεκτικά την ψυχή τους και πατάνε γερά στη γη....
    Είναι "αέρινοι"
    Αυτή όμως είναι και η ομορφιά τους. Για όσο και εάν αντέξει κανείς....
  • leovirgo @ 24.03.2009 23:17
    Δηλαδή,με λίγα λόγια,θα περάσω όμορφα,δεν θα βαρεθώ,αλλά αργα ή γρήγορα θα μου την κάνει!! Άρα,ισχύει το στερεότυπο! Πάει ο λεόντειος εγωισμός μου... Ένας άντρας Δίδυμος υπάρχει εδώ να πει τη γνώμη του?
  • newflame @ 25.03.2009 00:28
    Leo μου δεν ανέφερα πουθενά τη λέξη απιστία, διότι ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα. Άλλοι ήταν οι λόγοι που με ανάγκασαν να αποχωρήσω από τη σχέση.
    Όσο για τα στερεότυπα,δε νομίζεις ότι το να κρίνεις κάποιον/α βασιζόμενη σε γενικεύσεις (ενδεχομένως αυθαίρετες) αδικεί πρωτίστως εσένα??
    Εκτός εάν πιστεύεις ότι σε αντιπροσωπεύουν όλα τα αρνητικά που προσάπτουν στα λιονταριάκια
    Απλά...μην αφήσεις τα ωραία λόγια του Διδύμου σου να θολώσουν την κρίση σου.Εστίασε στα έργα (και ο νοών νοείτω...). Καλό σου βράδυ
  • leovirgo @ 25.03.2009 16:21
    Αυτο που είπε το Μαράκι προηγουμένως για τους Ταύρους και την απιστία είναι γεγονός!
    Τώρα για τον Δίδυμο, μάλλον θα πρέπει να χαίρομαι που τον γνώρισα στα 21,οπότε και να ήθελα να έχω σοβαρή σχέση μαζί του δε θα μου'βγαινε... Γιατί απ'ό,τι κατάλαβα οι Δίδυμοι ψάχνουν την εμπειρία για όσο κρατήσει το ενδιαφέρον τους.. Αυτό που με μπερδεύει είναι οτι αλλιώς εννοούμε οι Λέοντες την σχέση και μάλλον αλλιώς οι Δίδυμοι. Να μαντέψω οτι είναι και λίγο ψυχροί με όλα αυτά?
  • geovageo @ 31.03.2009 15:19
    ο άντρας δίδυμος είναι φοβερός! ειδικά με μια υδροχοίνα πάει τρέλα! μόνο που θα έλεγα οτι η σχέση τείνει περισσότερο προς το φιλικό παρά προς το ερωτικό, λόγω της πολύ καλής επικοινωνίας που έχουν...πάντως πιστεύω οτι ακόμα και αν χωρίσουν, ποτέ δεν θα χωρίσουν σαν 'φίλοι'.
  • POWER @ 31.03.2009 15:54
    leo, ημουν με διδυμο 2 χρονια.Η καλυτερη σχεση της ζωης μου!
    Με οτι κι αν σημαινει αυτο.
    Το οτι δεν ειμαστε σημερα μαζι,οφειλεται σε πολυ οικογενειακο σοβαρο προβλημα δικο του.
    Και οι δυο μας τοτε,κουμπωσαμε με τη ευτυχια εντελως!

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...