παρακαλώ περιμένετε...

ΖΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΩΝΑ

  • Stargazer @ 12.01.2009 16:14
    ioula, μάλλον δεν διαβάσατε την τελευταία πρόταση του άρθρου που λέει πως ο πανικός είναι πάντα ο χειρότερος σύμβουλος. Καταρχάς, αν είναι σωστά τα στοιχεία στο χάρτη σας (κακώς τσεκάρατε τη θερινή ώρα), ο Πλούτωνάς σας βρίσκεται στο τέλος του 11ου, αλλά ουσιαστικά σε σύνοδο με την ακμή του 12ου οίκου σας. Επειδή έχετε γεννηθεί με Νέα Σελήνη στις τελευταίες μοίρες του Αιγόκερω, ο Πλούτωνας προς το παρόν δεν σας αφορά άμεσα και για τουλάχιστον μια δεκαετία ακόμα. Ο "δραματικός" τόνος του άρθρου οφείλεται στο ότι την επόμενη δεκαετία θα έχουμε το τετράγωνο Πλούτωνα-Ουρανού, που θα σημάνει σημαντικές εξελίξεις για την ανθρωπότητα γενικότερα, όχ μόνο για σας. Απλά, όσοι έχουν προσωπικούς πλανήτες κυρίως στις μοίρες που αυτό το τετράγωνο θα είναι πιο έντονο, θα δεχτούν συνδυαστική πίεση και από τους δύο αυτούς ισχυρούς πλανήτες. Αυτή όμως δεν είναι η δική σας περίπτωση, καθώς πρώτα θα σας επηρεάσει ο Ουρανός και μετά ο Πλούτωνας.
    Αλλά να σας ρωτήσω το εξής: Γιατί να μην πλήξει τις φιλίες και τους στόχους σας; Γιατί να μην επηρεάσει την οικογενειακή σας γαλήνη; Είναι όλα στη ζωή σας όπως πρέπει να είναι και δεν επιδέχονται καμία βελτίωση; Ο Πλούτωνας δεν εξαφανίζει γενικώς καταστάσεις γιατί έχει την κακία στο αίμα του, αλλά όπως θα διαβάσατε και στο άρθρο, εξαφανίζει τις τοξικές καταστάσεις. Και - κυρίως - γιατί να μην σας φέρει έναν παράφορο και ανεξέλεγκτο έρωτα; Το γνωρίζετε πως άλλοι θα παρακαλούσαν να βρεθούν σε αυτή τη θέση;
    Καταλαβαίνω ότι είστε Αιγόκερως και μάλιστα "πολύ" Αιγόκερως, όμως έχετε ωροσκόπο Σκορπιό και οι πλανήτες σας στον Αιγόκερω κάνουν-εξασθενημένο έστω- τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Άρα ο Πλούτωνας είναι μέσα στο DNA σας και καλά θα κάνετε να συμβιβαστείτε με την ύπαρξή του. Όχι με την έννοια της αυτολύπησης κι ότι σας χτύπησε βάναυσα η μοίρα, αλλά με τη γνώση πως λόγω προσωπικού σας ωροσκοπίου, οι πλουτώνιες εμπειρίες είναι οι πιο ωφέλιμες για σας και ότι αυτές θα σας κάνουν καλύτερο άνθρωπο.
  • ioula @ 13.01.2009 11:58
    Eyxaristo para polu gia thn endelexi analusn toy ploutona sto diko mou zodio. Exete dikio, tipota den mporei na'nai toso teleio sthn zon kapoiou kai na mnv epidexetai beltiosns apla opos sosta partnrnsate to polu aigokerisio oroskopio mou antidra se otidnpote tou xalaei to katestnmeno tou. O fovos toy kainourgio kai tns allagns isos. Eyxaristo kai pali gia tnv apantisi.

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...