παρακαλώ περιμένετε...

Προς την Aries

  • lahmacun @ 07.01.2009 16:39
    Και ψιτ αμα δεν θες να τραβας την προσοχη .. να εστελνες προσωπικο πμ και στον Πανοπουλο κι οχι να εκανες περατζαδα που κανει διακοπες ο ανθρωπος ..
    αλλα τα ματια του λαγου και αλλα της κουκουβαγιας... και επειδη με αυτη τη δικαιολογια μου εστειλες κατεβατο λες και με ηξερες και χτες κι ειμαστε κοληταρια σου εξηγω γιατι δεν απαντω ιδιωτικα σε μια κουβεντα που ΕΣΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ..
    Ιδου η ροδος ιδου και το πηδημα.
  • lahmacun @ 08.01.2009 00:36
    Αries στο χωριο μου οταν ξεκιναμε δημοσιες συζητησεις δεν τις κλεινουμε μετα σε πηγαδακια οσος καιρος και να περασει ..
    Δεν εχω- ειχα κανενα λογο να σου απαντησω προσωπικα .. στο ποστ σου μιλησες δημοσια , απαντησα δημοσια για να υπερασπισω ενα σαιτ που λες οτι καταντησε .... και στο οποιο σαιτ .. συμμετεχω .. αρα μερος της κατα τη γνωμης σου "καταντιας" ειμαι ΚΑΙ εγω και ολοι οι ΑΛΛΟΙ βεβαια ...

    Δεν πηρα θεση στα προσωπικα σου με το "αφεντικο " σου δεν με αφορουσαν και δεν με αφορουν .. οπως και δεν ασχολουμαι με το τι κανει ο καθενας περα απο το πλαισιο που τον συναναστρεφομαι εδω ...

    Εχω δηλωσει πολλες φορες .. και στο παρελθον αλλα και στο τοτε ποστ σου .. που μας ενημερωνες για το που "διακοπευει" ο κ. Πανοπουλος ως επιχειρημα για την κριτικη σου ... οτι μου ειναι αδιανοητο να γινεται μια κουβεντα δημοσια και να λαμβανω 10 πμ ατομων που συμμετεχουν και να μου λενε την αποψη τους πριβε ....

    Αν πραγματικα δεν ηθελες να τραβηξεις την προσοχη ας εστελνες πμ στον Κ. Πανοπουλο να του πεις τα παραπονα σου .. Ποσταρες τραβηξες την προσοχη .. γιατι τωρα σε επιασε σεμνοτητα?? Δεν ειμαι ειδικευμενη να απαντησω για τις στροφες στη διαθεση του καθενος ...

    Εγω δεν ειμαι ο Πανοπουλος ειναι δικαιωμα του να βρηκε fun το ποστ σου . Εγω δεν το βρηκα ΚΑΘΟΛΟΥ για την ακριβεια .. και για αυτο το λογο απαντησα ... ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να εχω διαφορετικη αποψη απο τον κ. Πανοπουλο ? Μου επιτρεπεται ?

    Εγω θεωρω βλακεια να επικοινωνω προσωπικα για θεματα που αφορουν το σαιτ και δεν ειναι προσωπικα του καθε μελος , ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ αλλα μπορω να βρω και αλλες λεξεις .. δεν μας υποχρεωνει κανενας να διαβαζουμε οτι δεν μας αρεσει και οτι δεν μας αφορα ! Η μας υποχρεωνει καποιος ??

    Συγνωμη για το ψιτ, αλλα εσυ παραβιασες τον ιδιωτικο μου χωρο εδω μεσα και θεωρησα πως μου εδωσες το δικαιωμα , αγνοωντας την δηλωμενη επιθυμια μου να μιλαμε δημοσια .. την οποια ειχα δηλωσει ξεκαθαρα ..σε ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΣΤ .

    Ποιος σου απαγορεψε να λες οτι θες ? Ελευθερα .. εμεις να απανταμε μπορουμε ?

    Γιατι ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ να κοπιαρω το πμ σου ? Δεν θα εξεθετα ποτε κατι που ο αλλος εχει αποστελει ιδιωτικα και ουτε ειμαι η γραμματεας σου. .. Ειναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ δουλεια να αναλαβεις την Ευθυνη και εκθεσεις δημοσια τα οσα μου εγραψες ..- Ελα μην εισαι τεμπελα - Το ειπα και αλλη φορα αφεντικα δεν εχω για να εκπληρωνω τις απαιτησεις τους

    Ποιον πονεσε και ποια αληθεια ... ? ειδες κανενα πονεμενο που εμαθε που κανει διακοπες ο Πανοπουλος ?

    Τι Λωζανη , τι Κοζανη ... που λεει και ο λαος ! Η για τα φασιστικα σβησηματα που ακομα περιμενουμε να μαθουμε ποια ειναι .. κλπ κλπ ..

    Εισαι ευαισθητη Aries αμα φοβηθηκες μηπως σε πλακωσω στο ξυλο .. κι εγω φοβαμαι μη σε συναντησω πουθενα διακοπες και με βγαλεις βουκινο τη στιγμη που δεν θα σε ΒΟΛΕΥΩ - που δεν θα ΕΞΥΠΗΡΕΤΩ τις αναγκες σου! Φευ, ειμαι τυχερη δεν σε γνωριζκαι δεν θα σε γνωρισω ποτε ..

    Λοιπον επειδη η αγαπημενη σου λεξη ειναι το Τελος - αλλα δεν τελειωνεις αγαπητη μου - γιατι αραγε? - σε περιπτωση που ανεβασεις οτι μου εστειλες που δεν εβριζε ΕΜΕΝΑ αλλα ειχε κριτικη για το σαιτ .. και αυτο με αφορα αν μου επιτρεπεις- ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ εχουμε ολοι μας εδω μεσα, αν κανω λαθος οι υπευθυνοι να με διορθωσουν - θα σου απαντησω ..
    γιατι στο κειμενο σου θιγεις τον καθε πονεμενο που λες πως δεν ειμαι εγω αλλα οι αλλοι -και τους αγαπω τους πονεμενους .. θα απαντησω για παρτη τους .
    Να εισαι καλα !!

    Υ.Σ Φυσικα και δεν κανουν πολεμο μονο τα κριαρια . Πολλες φορες στους πολεμους ανακατευεται και ολος ο αμαχος πληθυσμος - βλ. Γαζα.. δηλαδη ολα τα ζωδια .
  • lahmacun @ 08.01.2009 00:37
    Και Λευτερη απο ψαρια και ασπρο κρασι ειμαι - Δηλαδη σε πολυ καλη διαθεση ...
  • gpano @ 08.01.2009 01:05
    Λαχ μην σπαταλάτε την ευφυΐα σας - «Πουλάκια είναι κι ας κελαηδούν, πουλάκια είναι κι ας λένε»
  • lahmacun @ 08.01.2009 01:15
    κανω γιογκα για αυτο .. αλλα αμα αναρτηθει το πμ με τους πονεμενους .. ειμαι σιγουρη πως δεν θα δειξω αυτοσυγκρατηση ....
    το ειπα και πιο πριν τους εχω αδυναμια . Συγχωρεστε με!
  • johnnyG @ 08.01.2009 02:19
    Χτες είδα την ταινία οι "ζωές των άλλων", όπου μέσα απο μια ερωτική ιστορία δείχνει πως ένας πράκτορας της στάζι στην αν.γερμανία αλλάζει στάση(όχι ερωτική!!!). αλλά, μετανοεί και πράττει διαφορετικά. Ήταν παραβολικό το σχόλιό μου για 2 λόγους: για τις ζωές "των άλλων" και για οποιονδήποτε άνθρωπο που έχει δικαίωμα να αλλάζει στάση, απόψεις και τελοσπάντων να εκφράζει ό,τι θέλει εκ νέου. (τίποτα προσωπικό, για να μην παρεξηγούμαι).
  • lahmacun @ 09.01.2009 21:26
    για να μην μενουν δημοσιες αποριες εχω στειλει στην Aries το πμ που μου εστειλε απο οταν χτες ειδα την απαντηση της .. σε περιπτωση που θελει να το δημοσιοποιησει , αν το δει βεβαια .

έχουν γενέθλια 191 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ιάσων

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...