παρακαλώ περιμένετε...

Πλουτωνιες σχεσεις

  • Silmarwen @ 18.12.2008 16:40
    Ίσως και μία σχέση που γεννιέται σε έντονα Πλουτώνια περίοδο. Μια σχέση με έναρξη υπό το φως του Σκορπιού. Μια σχέση όπου τα Φώτα, ο ωροσκόπος ή οι κυβερνήτες του ενός κάνουν σύνοδο ή αντίθεση με τον Πλούτωνα του άλλου. Ή και ο ΒΔ του ενός σε σύνοδο / αντίθεση με τον Πλούτωνα του άλλου.
  • anastasia75 @ 18.12.2008 17:40
    Τι θεμα lahmacum!χτυπησεs αχιλλειο πτερνα για μενα!Δυο και οχι ενα πλουτωνιουs ΕΡΩΤΕΣ εζησα την τελευταια δεκαετια τηs ζωηs μου οταν ο Πλουτωναs ηταν στον Τοξοτη,για μενα δηλ στον 1 οικο μου ο οποιos βεβαια ανηκει στον Σκορπιο αλλα και στον 2 στη προοδευτικη του πορεια. Με εναν Υδροχοο κα με εναν Διδυμο, η πιο προσφατη.Πονοs,τρελα,δακρυα,απωλεια αλλα και παθοs και ερωτας που δεν μπορουσα να φανταστω οτι θα ημουν ικανη να νιωσω...σχεσειs που οχι απλα με σημαδεψαν αλλα με αλλαξαν εκ θεμελιων!και οχι μονο αυτο...οτι μπορει να περιεχει το πακετακι Πλουτωνια περιoδος για εναν ανθρωπο εγω το βιωσα....αλλα ειμαι ακομα ζωντανη και σιγουρα οχι η ιδια!
  • lahmacun @ 18.12.2008 18:56
    αναστασια ο λογος που θεωρεις πως αυτοι οι ερωτες ηταν πλουτωνιοι ειναι το οτι ειχες πλουτο στον ενα ή εχεις και αλλα αστρολογικα στοιχεια ?
  • anastasia75 @ 18.12.2008 20:23
    Αλλα αστρολογικα στοιχεια δεν μπορω να ξερω αν εχω γιατι δεν την εψαχνα τοτε οποτε δεν ρωτησα ποτε ωρα γεννησης....διαβαζοντας ωστοσο στο τελευταιο jupiter τα χαρακτηριστικα μιας πλουτωνιας σχεσης αλλα και το τι σημαινει πλουτωνια περοδος για καποιον διαπιστωσα οτι απλα μου συνεβησαν σχεδον ολα αυτα που αναφερονταν...

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...