παρακαλώ περιμένετε...

Aporia

  • lahmacun @ 14.07.2008 13:37
    κι εγω την ιδια απορια εχω για ωροσκοπο και αφροδιτη
  • Stardhomme @ 14.07.2008 14:09
    melk, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο αυτό που βιώνεις. Από τη μία πλευρά υπάρχει το τραύμα των σχέσεων, οι σχέσεις οι οποίες μπορεί να απαιτούν επαφή και δόσιμο στον άλλο και εσύ με μία Σελήνη στον Υδροχόο θεωρείς τη σχέση ως το μέσο της ατομικής προόδου μέσω της κοινής ζωής. Από την άλλη πλευρά, ο Β. Δεσμός τονίζει πως το μέλλον είναι σύνθεση των εμπειριών ζωής του παρελθόντος που σχετίζονται με γνώσεις μέσα από τη ζωή με ανθρώπους του οικογενειακού περιβάλλοντος και τις σχέσεις σου και η χρήση τους ως μαθήματα για να προχωρήσεις παρακάτω. Το όλο θέμα στην περίπτωσή σου είναι εγκεφαλικό, πνευματικό. Πόσο ικανή αισθάνεσαι να αφοσιωθείς σε σπουδές και εκπαίδευση με στόχο να ολοκληρωθείς ως προσωπικότητα; Που χωράει σε όλο αυτό το concept μία σχέση σου; Και που βρίσκεται η σχέση η οποία εστιάζει στο πνεύμα και όχι απαραίτητα στο σώμα, αυτή που σου αφήνει περιθώριο ατομικής δράσης και δεν κλείνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες; Είναι μάλλον η ώρα να αποφασίσεις που ανήκεις. Εϊναι η ώρα να βρεις ανθρώπους καταφύγιο για τις ιδέες και αναζητήσεις σου και να αφήσεις το παρελθόν πίσω. Εϊναι ώρα να χρησιμοποιήσεις γνώσεις και θεωρίες στη ζωή σου με στόχο να διαμορφώσεις την εικόνα σου μέσα στην κοινωνία. Από τη μία πλευρά τρομακτικό (Χείρωνας) από την άλλη πλευρά challenging ως μέσο δημιουργίας νέων σχέσεων (Β. Δεσμός). Από τη μία πλευρά αισθάνεσαι ανάγκη να ανήκεις σε ένα περιβάλλον, ένα σύνολο (Β. Δεσμός) από την άλλη πλευρά είσαι μόνη μέσα στο πλήθος, outsider (Χείρωνας). Αν συνδυαστεί με τη διέλευση του Ουρανού στον 4ο οίκο σου, μαλλον ήρθε η ώρα να ανοίξεις τα πανιά σου. Ούριο άνεμο σου εύχομαι!!
  • lahmacun @ 14.07.2008 15:01
    αγαπητε stardhomme να υποθεσω πως αυτα που γραφεις για τον Χειρωνα .. ισχυουν και για την διελευση πανω απο τον ωροσκοπο ?
  • melk @ 14.07.2008 19:41
    Stardhomme,σ΄ευχαριστώ πολυ για τις διευκρινήσεις ,οι οποίες μάλλον με καλούν να κάνω τη θεωρία πράξη,πράγμα το οποίο εδώ και αρκετό καιρό με δυσκολεύει αφάνταστα και κυρίως να μην ξεχάσω τα μαθήματα του παρελθόντος.Αν προσθέσω και τον Ποσειδώνα που κι αυτός κάπου γυρω απ τη Σελήνη τριγυρνά,θα καλέσω το 166!!

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...