παρακαλώ περιμένετε...

Θα βγάλω άκρη με τον Λέοντα;

  • falbala*** @ 31.05.2015 15:45
    Έτσι είμαστε με τα καλά παιδιά. Προσφέρουμε μαγεία! enjoy it! 
  • Sensus @ 31.05.2015 16:06
    Οι άντρες λέοντες είναι αρκετά δεσποτικοί και επιδεικτικοί αλλά έχουν και τα θετικά τους. Ελπίζω όλα να πάνε καλά μεταξύ σας.
  • capri86 @ 31.05.2015 21:14
    Τα είχα με Λέοντα κάποια χρόνια και ήταν από τις λίγες φορές που είχα νιώσει να είμαι με τον άλλο μια γροθιά και να μπορούμε να καταφέρουμε μαζί τα πάντα... Δεσποτικός δεν ήταν, άμα είχε όμως μια άποψη για κάτι, ήταν κολλημένος εκεί και μπορούσε κ να σε μειώσει άμα προσπαθήσεις να του δείξεις ότι δεν έχει δίκιο. Και το άλλο, γενικά άμα τσακωθείς μαζί του και πατήσει πάνω στην ανασφάλειά σου, προσπαθεί να σε μειώσει για να νιώσει καλύτερα. Να τον παινεύεις με μέτρο, γιατί αν έχεις πρόβλημα με την οριοθέτηση των άλλων, θα σε ψιλοκαβαλήσει... Good luck!!! 
    Να τον παινεύεις με μέτρο, γιατί αν έχεις πρόβλημα με την οριοθέτηση των άλλων, θα σε ψιλοκαβαλήσει... Good luck!!! 
  • katharina @ 01.06.2015 17:30
    Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
    Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να μη φάω τα μούτρα μου....
    Καλό μήνα!!!!
  • ManosTS @ 04.06.2015 14:06
    Κοιτα χανεις τον καιρο σου με τον φασιστα-φαλοκρατη λεοντα που νομιζει οτι ειναι το κεντρο του γαλαξια θα στο πω απλα ψαξε για καλυτερο
    αντρα....Μονο καποια μαζοχα θα τον ανεχονταντε
    ετσι οπως τον περιγραφεις δεσποτικος σημαινει οτι θα σε εχει σχεδον για δουλα και εσυ θα πρεπει να παιζεις τον ρολο της κατωτερης του και το χειροτερο θα πρεπει να χαιδευεις τον ανασφαλη εγωισμο του για να νιωθει αυτος καλυτερα αμα εισαι μαζοχα  και το θεωρεις εσυ αυτο αγαπη τι να σου πω χαιρετισματα στην εξουσια και μην ξεχασεις να του κανεις και το σκαμνακι για να ξεκουραζετε
  • falbala*** @ 04.06.2015 18:23
    Είναι που εισαι αμεροληπτος κατα τ αλλα και καθόλου προκατειλημμενος με καποια ζώδια και επιτίθεσαι μόνο οταν σχολιάσουν αρνητικά τους Σκορπιους.Προχωρα παρακάτω λεμε.Σ ολα τα ζώδια υπάρχουν καλα και κακα δείγματα. Καταλαβε το και συνεχισε.Δε θα διορθώσεις κανεναν γενικευοντας κ ριχνοντας λασπη σε υποθεσεις αλλων.Ο καθε ενας είναι διαφορετικος.
  • capri86 @ 06.06.2015 12:54
    Καλά Manos TS, μην πιάσουμε και εσάς που μας έχετε γ***σει τα πρέκια ένα χρόνο τώρα με τις ανασφάλειές σας. Καλά είχα διαβάσει κάπου ότι κακοζωισμένος και πικραμένος Σκορπιός δεν παλεύεται. Και με ωροσκόπο Λέοντα. Ο Mr "Εγώ είμαι και κανένας άλλος και μόνο σε εμένα θα δίνεις σημασία". Έλεος.
  • ManosTS @ 06.06.2015 15:29
    Capri παρε τα χαπια σου και τραβα με τα φιλαρακια σου τυπου moisture666 κλπ να παιξεις κοντσινα μαζι τους. Τις ανασφαλειες τις εχετε αλλοι εδω μεσα ακομα και σε θεματα αστρολογιας αλλα ας μην ανοιξω το στομα μου και σας παρει περισσοτερο ο διαολος μετα απο οσα εχω διαβασει και τωρα και στο παρελθον εδω μεσα απο καποιους. Και που εισαι δεν εχω ωροσκοπο λεοντα κυρα μου για αυτο μην προβαινεις σε συμπερασματα της αχαλινωτης φαντασια σου κατεβα απο το συννεφο σου
  • ManosTS @ 06.06.2015 15:48
    Κυρα Falbabla βλεπω την αμεροληψια πολλων εδω μεσα ειδικα οσων πιανεται στο στομα σας ειτε εμενα ειτε το ζωδιο μου, Και μονο απο τις προβλεψεις ζωδιων καταλαβαινει κανει τι κουμασι ειναι ο καθενας και η καθεμια που καθεται και διαφημιζεται ως "αστρολογος" χειραγωντας αναλογος τις συμπαθειες και τις αντιπαθειες του καθενος αναλογος και με τα ζωδια....Εσεις αυτα που μου γραψατε γιατι τα λετε μονο σε εμενα και οχι και στους αλλους που συμπεριφερονται πολυ χειροτερα απο εμενα εδω μεσα. ?? Γιατι σε αυτους δεν πεταγεστε να τα γραψετε αυτα. Ποιος ειναι ο υποκριτης τελικα ???
  • capri86 @ 07.06.2015 16:10
    Καλά δεν είσαι ο μόνος σκορπιός σ' αυτό τον κόσμο, για το σύντροφό μου μιλούσα. Και μη φορτώνεις γενικά, γιατί κάνουμε και χιουμοράκι εδώ μέσα... Από στραβά έχουμε μπόλικα όλοι μας....Απλά εσείς έχετε περισσότερα χαχαχαχαχαχαχαχ :-Ρ (Έλα, αστειεύομαι!!!)
  • moisture666 @ 07.06.2015 18:38
    Κατσικοκριαρο τέτοια γράφε του ,θα "αναστηθεί"(κ καλά...απο τις στάχτες του) ο παλιός του εαυτός(stauros M7) ....κ αντε μάζεψε τους μετα!!!
  • capri86 @ 07.06.2015 20:52
    Έχει υπάρξει και σε χειρότερη κατάσταση??   :-Ρ
  • falbala*** @ 07.06.2015 22:14
    Γιατι εσυ προσπαθεις ν αποκαταστησεις τη δικαιοσύνη και τη ταξη υπερ παντων αδικημενων Σκορπιων,κάνοντας ακριβώς οτι σ ενοχλει.Ριχνεις λάσπη,βρίζεις, κτλ οχι μόνο σε οσους δε γουσταρουν τους Σκορπιους ,αλλα και σ αλλα ζωδια,δείχνοντας ετσι καθαρά τις προτιμησεις σ.Και έτσι απλα παραδεξου,πως οπως εσένα ειναι απ τη μια δικαιωμα σ να γουστάρεις ή ν μη γουσταρεις καποια ζωδια,το ιδιο ισχύει και για τους άλλους.Αυτο λεω τοσο καιρο,αλλα μάλλον ο θυμος σ ειναι τοσο μεγαλος που νομίζεις ότι εδω μέσα μπορείς ν μπαινεις,εμμονικα ν προσπαθεις ν κανεις ολους να γουσταρουν τους Σκορπιους, λες και θ αποκαταστησεις κατι.Ειναι λαθος ο τρόπος που υποστηριζεις τη θεση σ.Αυτο.

έχουν γενέθλια 262 μέλη.

γιορτάζουν οι: Φίλιππας, Ιάκωβος, Ιακωβίνα

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...