παρακαλώ περιμένετε...

Δίας - Κρόνος - Χείρωνας

  • Infernal @ 31.07.2014 06:37
    CapApi αυτα τα στοιχεια που δινεις δεν μ λενε πολλα και για εναν λογο δεν μ κολλαει κιολας  .... Ερωτηση!
     
    Ο transit πλουτωνας που βρισκεται αυτη την στιγμη στον χαρτη σου ?! και τι οψεις σχηματιζει/σχηματισε..?.Γτ αν βρισκεται στον 11ο σου εχω κατι κατα νου με οσα εχει περιγραψει....
     
  • CapAqi @ 31.07.2014 10:34
    Καλημέρα Infernal! Έχω ένα ωραιότατο stellium στον Αιγόκερω (2-3 πλανήτες ξεφεύγουν απ το σωρό =Ρ) αλλά για το διάστημα που περιγράφω ο Πλούτωνας έκανε τα εξής:
     
    Σύνοδο με τον Ερμή (8η μοίρα Αιγόκερου, στον 11ο οίκο)
    Σύνοδο με την ακμή 12ου (9η μοίρα Αιγόκερω)
    Σύνοδο με Βόρειο Δεσμό (10η μοίρα Αιγόκερω)
    Σύνοδο με Ουρανό (15η μοίρα)
    Τρίγωνο με Διά (15η μοίρα Παρθένου)
     
    Έχει τελειώσει το πέρασμα απ τον 11ο. Τώρα πια αλωνίζει εξ' ολοκλήρου στο 12ο.
  • Infernal @ 31.07.2014 12:51
    Kαλημερα ...Αφου δεν πηγα για μπανιο εχω και απλετο χρονο σημερα...Για να δουμε το εχω το touch ακομη?
     
    Γεννημενη 15 Ιανουαριου το 1992 γυρω στις 8:20 ? Αν δεν θελεις να επιβεβαιωσεις την ωρα το οτιδηποτε τελοσπαντων στειλε μου pm τα στοιχεια σου και το κοιταζουμε περαιτερω .
     
    Εκτος αν εμφανιστει ο Stardome νωριτερα και σου απαντησει !
  • CapAqi @ 31.07.2014 14:04
    Εφόσον εγώ έχω κάνει γνωστά τα στοιχεία μου παλιότερα, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να κρύβομαι Αυτά είναι όντως Ανυπομονώ να δω τα συμπεράσματά σου!
  • Infernal @ 31.07.2014 15:08
    Δεν το γνωριζα αυτο , απλα τα υπολογισα    Θα σου γραψω σε λιγο!
  • Infernal @ 31.07.2014 16:29
    Στατιστικα ρωτωντας σε ποσο μεγαλη κλιμακα "παιζει" να εχεις  αλλαξει/μεταμορφωθει  τα τελευταια 3 χρονια ? Οταν διαβασα το ποστ σου στα δικα μ ματια ηταν ξεκαθαρο οτι αν κοιτουσα τον χαρτη θα εβλεπα πλουτωνα ...Ο τυπος γραφης  και η εξιστορηση σου μου εκανε κλικ με το πρωτο ..
    Φυσικα δεν περιμενα να δω και αλλα τοσα  ειναι πραγματικα ενδιαφερον σπανια το λεω αυτο αλλα ισχυει !
    Αρχικα την προσοχη σου θελω να την εστιασεις ιδιαιτερα στην διελευση του πλουτωνα και τις οψεις που πραγματοποιησε CapAqi στον 11ο σου .. Συνοδο με Β.δεσμο , Ερμη , Αρη..
     
    Δεν θα αναφερθω στις παραπανω οψεις περισσοτερο ηδη εχεις γραψει για τους καυγαδες και τις διακοπες σχεσεων .... 
     
     
    Θα σε παραπεμψω σε ενα παλιοτερο ποστ μου για καποιες παραπανω πληροφοριες αλλα δεν θα σταθω μονο εκει .Ειναι πραγματικα too much ολο αυτο  ....
     
    http://www.stardome.gr/tribes/virgo/32307.html
    Τσεκαρε τις ημερομηνιες  και τις μοιρες που εχω στο πινακα και ανακαλεσε τις αναμνησεις εκεινης της εποχης !Στα υστερογραφα εχω παραθεσει και ενα λινκ ...Τσεκαρε το !
     
    Συγχρονος  μην ξεχνας και βαζω και εμενα μεσα σε αυτο δεχοσουν ολη την ενεργεια του τετραγωνο των παρορμητικων εκεινη την εποχη !Δεν εφτανε η συνοδος του πλουτωνα ειχες και το τετραγωνο του ουρανου ..Εμεις την "δεχτηκαμε" πιο εντονα απο τους υπολοιπους (σεληνη στον Αιγοκερω στην 8"48 εδω ) !
     
     
    Ξαφνικες καταστασεις κλπ κλπ τα εζησες τα γνωριζεις  enough said ...Επειτα απο λιγο καιρο δεχτηκες και το τετραγωνο του κρονου οπως σωστα περιγραφεις...
    Ερωτηση !Στο διαστημα του 13 απο τον Μαιο μεχρι τον Δεκεμβρη συνεβη κατι"ιδιαιτερο" που να αποσκοπει σε θεματα  1ου 4ου ειτε 9 οικου ? 
     
     
    Στο τελος του ποστ γραφεις για μια αλλαγη εγω σου λεω οτι θα ερθει αν και δεν γουσταρω να κανω τον προφητη ειμαι της αποψης συν Αθηνα και χειρα κινει...Αλλα δεν εχω δει ποτε τα ηλιακα τοξα να πεφτουν πολυ εξω ....
     
     
    Βεβαια απο την αλλη την αστρολογια πρεπει να την χρησιμοποιουμε και οχι να μας χρησιμοποιει ...Δεν μπορεις να φανταστεις ποση ωρα γραφω σταματαω κοιταζω  και ξανα ξεκιναω  ....Μπραβο μου εχει κανει εντυπωση !
  • CapAqi @ 31.07.2014 23:11
    http://media.tumblr.com/tumblr_m74jmxHMLr1r2gphb.gif

έχουν γενέθλια 245 μέλη.

γιορτάζουν οι: Πελαγία

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...