παρακαλώ περιμένετε...

ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ? ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  • geaql @ 08.05.2014 09:39
    Μπα όχι!!! Να μην ασχοληθείς. Ονομάζεται κύριος παθητικά-επιθετικός. Μπορεί να σου πει "σε αγαπώ" μα οι πράξεις του δείχνουν άλλα πράγματα. Αν δεν θες να καταπίνεις τα ταβόρ με του μπουκάλι να τον αφήσεις όπως είναι κι αν εμφανιστεί (έτσι λειτουργούν δαύτοι συνήθως, όταν τους γράψεις επανέρχονται δριμύτεροι) να τον έχεις γραμμένο εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Και πολύ του είναι!!
  • Kantikanti11180 @ 08.05.2014 11:22
    Σε ευχαριστώ geaql!

    Αυτο σκεφτόμουν και εγω αλλα ήθελα μια δευτερη γνώμη...

    Και κακώς που ήδη έστειλα και δύο μηνυματα εφοσον εφυγα απο το νησι(στα οποία και απάντησε σα να μην έγινε τιποτα...).

    και ειναι όπως ακριβώς τον περιγράφεις!! Ευχαριστώ.

     
  • geaql @ 08.05.2014 12:19
    Να είσαι καλά κατσικάκι. Εμπιστέψου το ένστικτο σου!! Άπαξ και κάτι σε ανησυχεί δεν είναι αυτό που ψάχνεις. :*
  • moisture666 @ 08.05.2014 16:03
    kanti(ne)kanti(ne) με ελαφρα πηδηματακια
    κλασικη παρορμητικη συμπεριφορα
    αλλωστε ειναι ελαφρως ****κι αλλα κ λιγο αναςφαλης...απο το γενεθλιο χαρτη του.
     
    αμαν ρε geaql  με τους παθητικους -ενεργητικους!!
    μακαρι να σου τις βρεξει κανας αθλητης του κρος-φιτ...μπας κ ηρεμησεις!!!
    γουσταρω σαμανθα μπρικς...παροτι ασχημουλα, ειναι τσαμπουκας με αρχες!!
    για σενα geaql....ο ριτς φρονινκ!!
  • moisture666 @ 08.05.2014 16:13
    http://youtu.be/jVarfS2Bc0c
     
    η βαλενζουελα ειναι ωραιο μουνακι αλλα η σαμανθα...ολες οι επαναληψεις!!!
  • geaql @ 08.05.2014 22:52
    είσαι και τυφλό βρε moistureeee!! ΠΑΘΗΤΙΚΑ-ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ!!! Όχι Παθητικά-ενεργητικός!!! Παθητικά-Επιθετικός είναι ψυχολογικός όρος!!!
     
    Μην κάνεις κίνκυ φαντασιώσεις πονηρό αγόρι! ΧΑΧΑΧΑ
  • AnnaSam @ 09.05.2014 00:32
    Καλή μου,του έχεις πει πως σε ενοχλεί η συμπεριφορά του;Το έχεις συζητήσει μαζί του;
     
    moisture666 μην πειράζεις το φίλο μας τον geaql!  
  • moisture666 @ 09.05.2014 13:32
    Δηλαδη geaql ειναι σαν να φορας γοβα κ να παίζεις μπάλα...extreme;!!!
     
    Α ρε καουμπου αιγοκερε!
  • geaql @ 09.05.2014 13:38
    Αυτό δεν το έχω δοκιμάσει διότι δεν είμαι θηλυπρεπής. Εσύ πες μας τι γνώμη έχεις... χαχαχαχ
  • moisture666 @ 09.05.2014 14:25
    Δοκίμασε,τοτε,πιρουέτες!
  • Kantikanti11180 @ 09.05.2014 14:33
    ΄καλή μου AnnaSam οχι δεν του το έχω πει.

    παρόλο που δεν με αποχαιρέτησε του έστειλα μυνηματα.

    απάντησε σα να μην ειχε συμβει τιποτα.

    μετα την τελευταια μου όμως απάντηση δεν ειχα κανενα του ιχνος?!!? απο την Δευτερα....

    τι να καταλάβω τωρα εγώ?

    Μπορεί να παιζει, μπορεί να απογοητευτηκε, μπορει να ήταν όντως μια παρόρμηση αν και έδειχνε άνθρωπος μετρημενος... αλλά που να ξέρεις με δυο φορές που είδες κάποιον.

    απο την άλλη ήταν σιγουρος πως σε κανα δυο Σαββατοκυριακα θα ήμουν πάλι μαζί του (του ξεφυγε σε μια συζητη) τέτοια σιγουριά πια?

    εχω μπερδευτει.

    τοσο ξεκαθαρος στην αρχη και τοσο μπερδεμενα όλα μετα...

    δεν ξερω...
  • geaql @ 09.05.2014 14:50
    Κατσικάκι, προφανώς και ήταν ξεκάθαρος στην αρχή διότι είχε κίνητρο, αυτό που σου απεκάλυψε, πως θα είσαι την επόμενη βδομάδα δηλαδή εκεί. Αργότερα όμως, όταν σε δένουν αυτά τα άτομα σε θεωρούν δεδομένο και έτσι εξαφανίζονται... Εκεί ξεκινά το κρύο-ζέστη και η παθητικο-επιθετική συμπεριφορά. Εκεί γίνεται καθρέπτισμα και για αντίποινα συμπεριφέρεσαι και εσύ παθητικο-επιθετικά άθελα σου, οπότε, φοράς τη συμπεριφορά του και γίνεσαι εκείνη... Ακόμα κι έτσι να μην είναι τα πράγματα, υπάρχει κάτι προβληματικό στην επικοινωνία του, αν του πέρασε τόσο εύκολα ή αν συνέβη κάτι τόσο τρομακτικό στη ζωή του μάλλον δεν δείχνει ένα πρόσωπο ικανό να σε αγαπήσει, αφού δεν αγαπά ούτε τον ίδιο του τον εαυτό, όταν σε συναντά, υποτίθεται σε ερωτεύεται και αφήνει να σε φάει κάποιος άλλος!!
     
    Ρίξε τον στην λεκάνη γρήγορα, ρίξε μπόλικο χαρτί για να μην επιπλεύσει και τράβα 3 φορές το καζανάκι!
  • geaql @ 09.05.2014 14:56
    Και δεν έχει σχέση με το ζώδιο!!! Είναι ψυχολογικό που συναντάται συχνά στους ανθρώπους της εποχής μας. Κάνε μια έρευνα στο google για  "Παθητικά Επιθετικούς" χαρακτήρες και για χειριστικούς. Σου στέλνει διπλά μηνύματα λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης και εσύ παίρνεις σοβαρά τα λόγια του και όχι τις πράξεις του!!! Τις πράξεις του πάρε στα σοβαρά!!!
  • Kantikanti11180 @ 09.05.2014 15:07
    βρε παιδια εστιαστε λιγο και αφηστε τις κουταμαρες...

    δεν λεω πως ειναι το σημαντικότερο ο Καρκινος που εξαφανιστικε αλλα ας έχουμε μια σοβαρότερη συζητηση γιατι πλησιαζει ΣΚ και οι σκέψεις αρχιζουν και παιζουν τωρα που δεν μπορεις να απασχοληθεις με την δουλεια...
  • geaql @ 09.05.2014 15:42
    Δεν κατάλαβα.. Για τον Καρκίνο δεν ρωτούσες και μιλούσες τόση ώρα;;; :/ :/ Πως πήδηξες τώρα στο ΣΒΚ και πως δεν σε νοιάζει ο Καρκίνος και πως λέμε κουταμάρες;; Ερασιτέχνες αστρολόγοι είμαστε κατσικάκι όχι η Μύριαμ και ο Τζόσουα να αλλάζουμε θεματολογία τηλεπαθητικά ικανοποιώντας τις κρυφές σου σκέψεις... :/
  • geaql @ 09.05.2014 15:45
    Ξεκινάω να διαβάζω την σκέψη σου!!
     
    Ένας καρκίνος σε βασανίζει και σκέπτεσαι τι θα κάνεις το Σαββατοκύριακο!! Αααααχ ένα σύννεφο ξεπρόβαλε μπροστά μου!! Ένα σύννεφο υπάρχει... Βγάλε ένα κατοστάρικο να του κάνεις αέρα να διαλυθεί!!!!
     
  • AnnaSam @ 09.05.2014 18:42
    Η κοπέλα ίσως εννοεί ότι επειδή πλησιάζει το Σαββατοκύριακο σκέφτεται να ξαναπάει στο νησί που ήταν...Νομίζω δηλαδή...Κοίτα,υπάρχει μια λύση κατ'εμέ φυσικά γιατί μπορεί να κάνω και λάθος...Πήγαινε βρες τον και μίλα του.Εξήγησέ του πως σε ενοχλεί η συμπεριφορά του και πες του πως νιώθεις για εκείνον,ώστε από τη μεριά σου να ξέρεις πως έκανες ό,τι ήταν δυνατόν,για να καταλάβει πως αισθάνεσαι για εκείνον.Αν κατανοήσει αυτά που του είπες τότε θα αλλάξει και δεν θα έχετε ξανά πρόβλημα.Αν όμως κατανοήσει αυτά που θα του πεις και παραμείνει ο ίδιος,τότε ίσως πρέπει να φύγεις μακριά του όσο είναι καιρός.
  • Kantikanti11180 @ 09.05.2014 19:52
    δεν ζητω να μου πει καποιος το μελλον να καταλάβω την ψυχολογια του Καρκινου προσπαθω και προς Θεου δεν θελω να προσβαλω κανεναν.
    αρχισατε ομως να "την λετε" ο ένας στον αλλο για ανουσια θεματα και χανουμε το θεμα.
    και ναι σκεφτομαι τον Καρκινο που εμεινε στο νησι και εγω δεν μπορώ να πάω.
    ευχαριστω για όσους εχουν την καλοσυνη να απαντησουν πάνω στα θεματα των ζωδιων και καταναλόσουν ενεργεια για εμένα.
  • geaql @ 10.05.2014 03:18
    Ναι αλλά έτσι παίρνει η μπάλα εμένα και την Άννα που προσπαθούμε να σε βοηθήσουμε. Όσα σου έγραψα τα έχω κατανοήσει με πάρα πολύ κόπο και προσπάθησα να στα εξηγήσω κι εσένα ώστε να βρεις άκρη πιο γρήγορα. Οπότε, το "κουταμάρες" μπορείς να το στοχεύσεις σε εκείνους που ξεκίνησαν τα offtopic, γιατί όπως το είπες αφορά κι εμένα, που απευθύνθηκα στο offtopic που μου απευθυνόταν. Κι αυτό είναι αρκετά άσχημο θέλω να σου πω, διότι την ίδια ώρα σε βοηθάω οπότε αυτό που λες πιάνει όλα όσα σου λέω.
  • Kantikanti11180 @ 10.05.2014 19:53
    ελα τωρα geaql ειμαστε μεγαλα παιδια. φυσικα και δεν θελω να μειωσω την αξια των συμβουλών σου.
    αν δεις την σειρα των μηνυματων αρχικα δεν εδινα σημασια σε σχόλια άσχετα με το θεμα αργοτερα όμως εγινε ενοχλητικο... και για αυτο το εγραψα.
    δεν θα επρεπε να δινεις σημασια σε τετοιου ειδους σχολια...
    παντως οι "κουταμαρες" δεν αφορουν καμια εκ των συμβουλων σου και σε ευχαριστώ για αυτες.
    ελπίζω να σε καλυψα και να μην αμφιβαλλεις για αυτες.
  • alice16 @ 10.05.2014 20:34
    Eγώ πάλι πιστευω ότι του άρεσες , αλλά αφού μενεις μακριά δε θέλει να το κυνηγησει περισσότερο. Προφανώς ήθελε να γινει κατι μεταξυ σας όσο ήσουν στο νησί. Τώρα που έφυγες δε βρισκει νόημα. Καλά έκανες και δεν το προχωρησες παραπέρα μαζί του γτ απ ότι καταλαβαινω θα στενοχωριόσουν τώρα. Δε νομιζω δηλ να ήθελε κατι παραπάνω από σεχ...
  • Kantikanti11180 @ 10.05.2014 20:55
    να και κατι που δεν ειχε υποθει εως τωρα... ωραια το θετεις alice.  ναι καλά τα λογια αλλα οι πράξεις όπως λεει  και ο geaql τις πραξεις πρπεπει να παρω σοβαρα... και πλεον δεν υπαρχουν...
     
  • geaql @ 10.05.2014 21:33
    Οκ κατσικάκι, με μπέρδεψε γιατί επανέφερα το θέμα ύστερα από το offtopic και το παρέλειψες λέγοντας για κουταμάρες και ενοχλήθηκα.
     
    Πάντως, ανεξάρτητα από τα κίνητρα του, μπορείς να δεις το "προβληματικό" κομμάτι στην επικοινωνία σας, το οποίο πηγάζει από την δική του πλευρά. Αυτό δεν σε καλύπτει για να επιλέξεις να τον απορρίψεις;; Πρόσεξε, εκείνος έδειξε πως σε θέλει και απέσυρε ( ή κάτι τέτοιο είτε επειδή θέλει σεξ, είτε επειδή έχει κοπέλα, είτε επειδή σκοτώνει τον χρόνο του και φλερτάρει ασύστολα για να του ανέβει η αυτοεκτίμηση, είτε επειδή είναι ανοιχτός τύπος, είτε επειδή σε γουστάρει αλλά είναι κομπλεξικός, είτε, είτε, είτε. Αυτό σε καλύπτει για να τον απορρίψεις διότι, θα μπορούσες άνετα να του γίνεις τσιμπούρι και να κατεβαίνεις στο νησί για σεξ (άλλες μπορεί να το έκαναν). Οπότε, βάλε στο μυαλό σου πως εσύ είσαι εκείνη που επιλέγεις τώρα!!!
  • Kantikanti11180 @ 10.05.2014 22:31
    κανενα προβλημα geaql, δεν παρεξηγω και για αυτο εξηγω...
    όσο αφορα το θεμα μας τωρα, ναι κατι εχει γινει λαθος στην επικοινωνια και σιγουρα υπαρχει θεμα.
    απο την εμπειρια μου ξερω πως οι αντρες δεν ειναι των μηνυματων και των τηλεφωνηματων ποσο μαλλον οι Καρκινοι... (εμπειρικα μιλώντας με άλλον Καρκινο πολλε ετη)
    μηπως ομως το να μη καταλαβω το λαθος τωρα, μου δημιουργησει θεμα στην επομενη επισκεψη στο νησι - ξερεις το αγαπω πολύ και θελω να ξαναπάω περα των ζωδιών που το κατοικουν...
    αυτο για αρχη, αλλα μηπως και αυτη η συναντηση - που τιποτα δεν ειναι τυχαιο για μενα- ηταν για να δω και καποια δικα μου λαθη ή να διορθωσω καποια άλλα του παρελθοντος?
    ξερω θα επαναλαβεις πως η επιλογη ειναι δικη μου.
    ετσι θα πρέπει να εστιασω σε μενα και οχι στην αναζητηση ετοιμης λύσης και απαντησης απο τους άλλους. παντως η αποψη σου ειναι σημαντική (βλεπουμε και την άλλη πλευρα του νομισματος/φυλου). Να σαι καλα.
  • geaql @ 10.05.2014 23:35
    Αυτό είναι το πρόβλημα κατσικάκι. Κοιτάς το αύριο και όχι το σήμερα. Κοιτάς να είσαι εντάξει ακόμα και σε εκείνον που δεν υπήρξε εντάξει! Μην στεναχωριέσαι όμως και σε αυτό σε νιώθω!!
     
    Δεν χρειάζεται να βγάλεις τον τέλειο σου εαυτό, μπορείς να κάνεις λάθη και... μπορείς να επισκεφθείς το νησί και να αντιμετωπίσεις την κατάσταση όπως εσύ επιθυμείς εκείνη τη στιγμή... Δηλαδή... Αν εμφανιζόταν και σου ζητούσε συγνώμη από το πουθενά (ανέλπιστο το ξέρω) θα σου χρειαζόταν το σενάριο που προσπαθείς να φτιάξεις; Όχι! Το σενάριο το φτιάχνεις γιατί φοβάσαι πως θα σε θεωρήσει αναξιόπιστη και μη τέλεια που έχεις ενοχληθεί, το ξέρω!! Θυμίσου όμως ποιος θα σε θεωρήσει έτσι... Ο ήδη αναξιόπιστος.
  • Kantikanti11180 @ 11.05.2014 15:20
    ΟΥΦ!!!

έχουν γενέθλια 238 μέλη.

γιορτάζουν οι: Βενέδικτος, Σεραφείμ

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...