παρακαλώ περιμένετε...

Διέλευση Δία στον 8ο

  • Shark @ 01.12.2013 16:19
    ωωω ναι...μιας <γνωστης> μου τις πεθανε ο παππους και πλεον ολα εμειναν στο ονομα της. Βεβαια δεν ειναι και πολλα αλλα για την επομενη πενταετια θα εχει να βαζει φαγητο στο τσουκαλι....καποτε ομως θα τελειωσουν και τοτεεεεεεεεε...
  • Annamoz @ 01.12.2013 17:59
    ελα ρε συ Αλις και σαρκ μη λετε τέτοια κ αγριεύομαι.. και κάνει διέλευση εδώ και καιρό ο Δίας από τον 8ο οίκο μου και τριγωνίζει/συνοδεύει/τετραγωνίζει/αντιθετίζει κάθε μήνα την σελήνη!! κ είχα και μία σύνοδο γενέθλιου ουρανού με διελαύνοντα πλούτωνα πριν κανένα μήνα που στην ανάλυση έλεγε κάτι παρόμοια! θάνατος ατόμου του στενού περιβάλλοντος, ξαφνικός και επωφέλεια από αυτόν, μέσω κληρονομιάς ή κάτι ανάλογο..αχ!!
     
  • Shark @ 01.12.2013 18:12
    θα το πω ψαρισια.....Ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη...οπερ και μια διελευση δεν δινει συμβαν απο μονη της.Πχ ο θανατος στην δικη μου περιπτωση ηταν για να γινει λογω γηρατος κατι που ειναι εντελως φυσιολογικο.
  • alice16 @ 01.12.2013 18:52
    Ναι εντάξει, καταλαβαινω, είναι λιγο creepy η ερωτηση, απλώς ρωτάω εάν κι εφόσον και σιγουρα παιζουν κι άλλα πολλά, μπορεί να δειχνει ΚΑΙ κατι τετοιο αυτή η διελευση. Γιατί πχ η διελευση του Δια απο τον 7ο, αν διαβασεις τα πιο πολλά σάιτ λενε οτι αν έχεις σχεση πιθανον παντρευεσαι, στην πράξη όμως εγώ εχω δει ότι σημαινει μαλλον χωρισμό παρά γάμο! Και μόνο στο orion το έγραφε αυτό, όλα τα υπολοιπα γράφανε υμνους για τη διελευση Δια από τον 7ο!
    Είναι ύπουλος ο Δίας, δεν ξερεις τι μπορεί να φερει, δεν ειναι τυχαίοι οι αρχαιοελληνικοί μυθοι γι αυτόν, ξερετε το μυθο για την Αυγή (Ηώς) και τον Τιθωνό;
    Shark  δεν περιμενω να κληρονομησω κανεναν, η απορια αυτη γεννηθηκε εξαιτιας ενος φιλου μου που ειναι η μανα του άρρωστη και ο Διας του προς το παρον βρισκεται στον 7ο, σε κανα εναμιση χρονο θα μπει στον 8ο και αναρωτηθηκα. Σε φόρουμ για αστρολογια δεν ειμαστε; Νομιζω μπορουμε να κανουνε και καμια συζητηση πιο αστρολογική από το πώς θα κάνω τον Παρθενο/ Σκορπιό / Αιγοκερω να με πάρει τηλεφωνο!
  • alice16 @ 01.12.2013 19:02
    Αnnamoz δεν μπορεί ο Δίας καθε μηνα να τριγωνιζει/τετραγωνιζει κλπ τη Σεληνη σου. Η θεση της γενεθλιας Σεληνης σου ειναι σταθερή, ο Δίας κινειται κ όταν θα κανει όψη ακριβείας με τη Σεληνη σου θα είναι σε συγκεκριμενο οίκο που κατι θα σημαινει.
    Εννοείται ότι για να απαντησουμε σε κατι τόσο σοβαρό θα πρεπει να το δουμε και σε συνδυασμο με άλλα συστηματα προγνωσης, απλώς ρωτησα αν η συγκεκριμενη διελευση μπορεί να σημαινει ΚΑΙ αυτό.

έχουν γενέθλια 225 μέλη.

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...