παρακαλώ περιμένετε...

help! Ερμηνεία ωριαίας!!!

  • Annamoz @ 27.09.2013 15:08
    Κανείς βρε παιδιά??? Ούτε ένα σχόλιο!?
  • Annamoz @ 27.09.2013 17:59
    αχ δεν καταλαβαίνω τι μου λες!? γιατί να κοιτάξω τους κυβερνήτες του ζυγού και του καρκίνου?? όψεις κάνει η σελήνη με τον ερμή (τρίγωνο) και με τον ποσειδώνα (τρίγωνο) και βρίσκεται στον 7ο οίκοκ η αφροδίτη ένα ωραιότατο τετρα΄γωνο με τον άρη και τρίγωνο με τον δία και σύνοδο με τον κρόνο. και βρίσκεται στον 11ο οίκο.γιατί ρωτάς αν θα θελήσει να με ξανασυναντήσει???  δηλαδή αν δεν θέλει καν να με ξανασυναντήσει.. ο,τι άλλο. .πάπαλα Ε? κα-τα-πλη-κτι-κα! :/ 
    δηλαδή αν δεν θέλει καν να με ξανασυναντήσει.. ο,τι άλλο. .πάπαλα Ε? κα-τα-πλη-κτι-κα! :/ 
  • Annamoz @ 27.09.2013 18:51
    όχι! περίμενε, τι εννοείς αν υπάρχει κάποιο συμβόλαιο ζωής?!! πολύ βαρύγδουπο ακούστηκε αυτό!!!είναι απλά ένας τύπος που μ' αρέσει, και μιλάμε. αλλά δεν ξέρω αν τα τυχόν υπονοούμενα που μπορεί να πετάει σημαίνουν κάτι, ή απλά πετιούνται γιατί του αρέσει η διαδικασία. εγώ τσιμπάω πάντως. κ έτσι όπως είναι οι αιγόκεροι χτυπημένοι από δέκα συστήματα, αναρωτιέμαι αν φαντάζομαι πράγματα ή αν όντως συμβαίνουν! κ τελικά.. θα μας κάτσει το αιγοκεράκι?
     
  • Annamoz @ 27.09.2013 19:38
    λοιπόν, αν πάρουμε σαν παράδειγμα αυτό που έχει στο άρθρο με τα παραδείγματα κ δείκτη του άντρα τον ήλιο και ως δείκτη δικό μου κ την αφροδίτη, τα πράγματα μπλέκονται λιιιγο περισσότερο.η αφροδίτη είναι στο σκορπιό, σε αδυναμία. ενώ ο ήλιος είναι στο ζυγό, σε ζώδιο της αφροδίτης. ακόμη η σελήνη , σαν δείκτης συναισθηματικής κατάστασης (?) ενεργοποιεί τον 7ο οίκο, που είναι ο οίκος του. αρα ..βλέπει ότι εμένα μου αρέσει?? βεβαια, ως κυβερνήτης του 7ου του χάρτη, ο ερμής είναι στο ζυγό, που δεν έχει καμία σχέση με θεμελιώδεις δυνάμεις- αυτό τι σημαίνει όμως?!  το ότι ο ήλιος είναι στον 10ο οίκο έχει μήπως σχέση με το ότι γνωριστήκαμε σε χώρο εργασίας? η σελήνη είναι στους διδύμους -ορίζεται ως περιπλανώμενη?Μηηηπως πρπ να κοιτάξουμε κ τον 5ο οίκο? που είναι η ακμή στον ταύρο, αλλά η καημένη η αφροδίτη είναι στον σκορπιό σε αδυναμία κ στον 11ο? 
     
  • Annamoz @ 27.09.2013 20:22
    Βασικά αν το ..επεκτείνεις, του τύπου, πότε θα ρθει μία σχέση στη ζωή μου, κπ που να μείνει, βλέπεις ότι με τέτοιο χάρτη, μιλάμε για κανένα Γενάρη κ μετά.. φα-ντα-στι-κά. :/κ έψαχνα δικαιολογία να μην διαβάσω. πάει κ αυτή, πέρασε.  
    κ έψαχνα δικαιολογία να μην διαβάσω. πάει κ αυτή, πέρασε.  
  • alice16 @ 27.09.2013 22:24
    Γιατι το κουράζετε; Ερμης και Διας βρισκονται σε αποκλινον τετραγωνο. Ό,τι έγινε εγινε δηλ και παει. Δεν υπάρχει κανενα ενδιαφερον όπως φαινεται απο τις υποδοχές, ο Ερμης ειναι καμμενος και επιπλεον αγνοήσατε εντελώς ότι η ακμη του τυπου στους Διδυμους δειχνει ότι κατα πάσα πιθανοτητα ήδη εχει γκόμενα!
    Το μονο θετικό που βλέπω ειναι η Σεληνη θα κανει ένα τριγωνο με τον Ερμη, αλλά αμφιβαλλω αν θα προσφερει κατι ουσιαστικό αφού όλα τα παραπανω ειναι αρνητικά. Από περιεργεια πες μας τι εγινε τελικα, αν γινει κατι φυσικά...
  • Annamoz @ 28.09.2013 11:18
    Alice16, με ισοπέδωσες!όσο για εξελίξεις που λες, από 6.10 κ μετά, γιατί τότε θα τον ξαναδώ- στην καλύτερη περίπτωση..
     
    Ευχαριστώ Safiye1975, Alice16 που ρίξατε μια ματιά στην ωριαία !  
  • alice16 @ 28.09.2013 18:48
    Ξαναρώτα όταν τον ξαναδείς. Ίσως λειτουργησει το τριγωνακι. πες μας τι θα γινει... έχω περιεργειααν θαμετρησει το τριγωνακι ή όχι θα υπερισχυσουν τα αρνητικά...
  • Annamoz @ 12.10.2013 12:38
    alice16 προφανώς εννοούσες το τρίγωνο ερμή-σελήνης στο σκορπιό-καρκίνο..τίποτα-τζίφος έχω να προσθέσω διότι απλά ήταν εκτός πόλης. τώρα όταν η σελήνη θα είναι στα ψάρια πάλι θα γίνεται τρίγωνο, αλλά κ πάλι δεν νομίζω να γίνει τίποτα..κ κρίμα ρε συ πραγματικά ,γιατί η συναστρία είναι too good to be true.  
    κ κρίμα ρε συ πραγματικά ,γιατί η συναστρία είναι too good to be true.  

έχουν γενέθλια 279 μέλη.

γιορτάζουν οι: Ζωή, Ιορδάνης

ΦΥΛΕΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

  • loading...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ

  • loading...
  • loading...